انجمن


فراخواني يك ابزارك در قالب؟؟  (۵ نوشته)

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۸

    سلام به همه بچه هاي وردپرسي.يه سوال داشتم كه مي خواستم يكي جوابمو بده.ببينين الان قالب من امكان استفاده از ابزارك رو نداره و نمي خوامم اضافه كنم اين امكان رو فقط يكي بهم بگه كه مثلا من بخوام يه ابزارك رو فراخواني بكنم تو قالب چطوري بايد اين كار رو بكنم.مثلا به اين وسيله من ده مطلب آخر رو به يكي از منوها اضافه كردم:

    `

      <?php get_archives('postbypost', 10); ?>

    حالا اينو كه از بقيه قالبها برداشتم و اماده بودش برام.ولي مثلا قائده خاصي هست كه من بتونم با توجه به اون يه ابزارك رو فراخواني كنم؟
    مثلا من اگه بخوام ده مطلب آخر يك سايت ديگه رو فراخواني كنم اونوقت چه كدي بايد بذارم؟
    يا مثلا مثل كد بالا ابزارك پربازديدترينها رو بذارم تو قالب؟؟
    خيلي ممنون ميشم جوابمو بديد.... :D

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۹

    taktemp گفت:
    ولي مثلا قائده خاصي هست كه من بتونم با توجه به اون يه ابزارك رو فراخواني كنم؟

    بستگی داره که چه ابزارکی باشه . اگه نخواید از ابزارک استفاده کنید معمولا ، مجبورید افزونه نصب کنید !!

    مثلا من اگه بخوام ده مطلب آخر يك سايت ديگه رو فراخواني كنم اونوقت چه كدي بايد بذارم؟

    می تونید از افزونه زیر استفاده کنید :

    http://wordpress.org/extend/plugins/getrss/#post-127

    يا مثلا مثل كد بالا ابزارك پربازديدترينها رو بذارم تو قالب؟؟

    یه جستجو کنید . مطمئنا افزونه ای برای این کار وجود داره

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۰

    ایول در مورد آخرین مطالب کارمو راه انداختی.واقعا ممنون/
    ولي واسه جواب اوليم؟ بالاخره هر ابزاركي با يه كدي فراخواني ميشه تو قالب(منظورم بيشتر رو سايد بار هست).مثلا الان بيشترين امتيازات كه مربوط به افزونه wp-post rating هست به اين شكل تو سايد بار فراخواني ميشه:
    `

      <?php get_most_rated('post', 10); ?>

    حالا بقيه افزونه ها هم با يه دستور خاصي فراخواني ميشن.اين دستور قائده اي نداره يا اينكه بتونم اين دستور رو پيدا كنم از توي خود فايلهاي افزونه؟ :-)

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۶

    به راهنمای خود افزونه که معمولا توی سایتش نوشته می‌شه توجه کنید. به علاوه٬ مسلمه که تابعی که فراخونی می‌شه باید توی افزونه تعریف شده باشه بنابراین حتما توی فایل‌های افزونه می‌تونید پیداش کنید. ولی این که متوجه بشید کدومه باید یه خورده از کدش سر در بیارید. بهترین راه همون توضیحات نصب کردن افزونه‌س که خود سازنده‌ی افزونه معمولا توی وب‌سایتش ارائه می‌ده.

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۲

    خيلي ممنون از لطفتون فكر كنم جواب منطقي همين باشه.شرمنده و تشكر كه وقتتونو به من دادين. :D
    موضوع حل شد تقريبا.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها