سلام ، بعد وارد کردن نام کاربری و پسورد در صفحه ورود ، وارد صفحه wp-admin/ نمیشه ( بدون دادن پیغام خطا ) ، فقط صفحه سفید !
پوشه های : wp-admin و wp-includes رو هم پاک و فایل های تازه رو جایگزین کردم باز هم درست نشد
نیازمند یاری شما ...
سلام ، بعد وارد کردن نام کاربری و پسورد در صفحه ورود ، وارد صفحه wp-admin/ نمیشه ( بدون دادن پیغام خطا ) ، فقط صفحه سفید !
پوشه های : wp-admin و wp-includes رو هم پاک و فایل های تازه رو جایگزین کردم باز هم درست نشد
نیازمند یاری شما ...
متاسفانه من هم همین مشکل برام پیش اومده .
هر چیز که مربوط به مدیریت هست به یک صفحه ی سفید ختم میشه .
دوستان لطفا کمکتون رو دریغ نفرمایید .
من خودمم همين مشكل رو دارم و طبق بررسي هايي كه انجام شد ديدم كه مشكل از دي ان اس هاي دامنه است شما بريد چك كنيد ببنيد دامنتون دي ان اس هاش درسته يا نه
درود ;
بهتر بود جستجو میکردید ..
http://codex.wp-persian.com/%D8%B8%D8%A7%D9%87%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/
موفق باشید ../.
برای من با IE 8 مشکلی نداره با فایرفاکس صفحه مدیریت نمی یاد و فقط صفحه ورود رفرش میشه
با سلام
لطفا کمکم کنید
اصلا وردپرس من صفحه لاگینش بالا نمیاد یعنی اینکه وقتی تو مرورگر آدرس میدم صفحه لاگین قطع و وصل میشه و هیچ چیزی بالا نمیاد.من تازه کارم و از تغییراتش چیزی نمیدونم کمکم کنید.جالب اینجاست هر روز همینجوریه و امیدوارم یه روز درست بشه.