سلام دوستان خسته نباشید...من جدیدا مشکل عجیبی با سایت پیدا کردم...وقتی مطالب رو میزارم تو سایت بعد حالا چند ساعت میاد رو گوگل و ایندکس میشه.ولی مشکلم اینه وقتی رو اون لینک کلیک میکنم از گوگل صفحه اصلی سایتم میاد...من افزونه all in seo pack رو نصب کردم به همراه xml site map قالب خودمم هم 1 سری تنظیمات داره برای سئو ..همه رو خاموش کردم الان ببینم درست میشه یا نه؟خواهشا اگه میدونید از چی هست بگید...
الان 1 مطلبی رو که فهمیدم این هست که وقتی تو گوگل مطلب رو سرچ میکنم و روی مطلب نگاه میکنم ادرس صفحه اصلی رو میده انگاری ...در واقع به نظر فقط صفحه اول سایت رو داره ایندکس میکنه...عجیبه برای خودم هم...خواهشا کمک کنید...این تنظیمات برای xml site map گذاشتم
0.8 صفحه اصلی
0.8 پست ها [ اگر محاسبهشان به صورت خودکار غیرفعال باشد ]
0.7 پائین ترین سطح اولویت بندی پست ها [ اگر محاسبهشان به صورت خودکار فعال باشد ]
0.6 صفحات استاتیک
0.3 دسته بندی ها
0.3 آرشیو
0.3 Tag pages
این رو چطور باید گذاشت/؟؟بعد این قسمت چطوره؟
daily صفحه اصلی
daily پست ها
weeklyصفحات استاتیک
weeklyدسته بندی ها
weeklyآرشیو متداول به صورت ماهیانه است [ آرشیو بر اساس آرشیو فعلی صفحه اصلی سایت شماست ]
weekly آرشیو قدیمی [ تغییرات تنها در صورتی که شما اقدام به ویرایش پست های قدیمی کنید اعمال خواهند شد ]
weekly Tag pages
weekly Author pages
این هم اگه اشتباه گذاشتم بگید تا درست کنم ببینم درست میشه یا نه ..ممنون
الان فقط صفحه اصلی سایت در واقع داره ایندکس میشه...خواهشا یکی کمک کنه...1 نگاه به سایت بندازید ببینید.در ضمن من ادامه مطلب نمیدم چون خود قالب اتوماتیک انجام میده...
http://www.falearn.com