zero-online گفت:
با سلام
دوستان ، من سايتم رو در حدود دو هفته است كه از مديريت محتوا نيوك به وردپرس تبديل كردم و متاسفانه تقريبا هيچ چيز از ورد پرس نمي فهمم ، نميحوام تعريف بيخودي كنم ولي تو مرجع نيوك خيلي زود به جوابت ميرسي ، و راحت ميتوني مشكلاتت رو بر طرف كني و چيزهاي زيادي هم ياد بگيري .
من يه قالب دارم كه ميخوام قابليت ابزارك رو بهش اضافه كنم و از اونجايي كه چيزي من سر در نميارم از وردپرس كسي از دوستان اگه ميتونه برام انجامش بده ، خيلي ممنون ميشم .
دانلود قالب
خواهش ميكنم آدرس يه جاي ديگه كه برو آموزشش هست رو نديد ، چون خيلي گشتم و خوندم ولي چيزي متوجه نشدم
اینجا یک آموزش ساده و به زبان فارسی دقیقا برای این مورد وجود داره:
http://tenet.ir/tutorial-list
بخش های
آموزش طراحی قالب وردپرس #۶الف(سایدبار)
آموزش طراحی قالب وردپرس #۶ب(لیست برگه ها)
آموزش طراحی قالب وردپرس #۶پ(آرشیو و پیوندها)
آموزش طراحی قالب وردپرس #۶ت(فرم جستجو و تقویم)
آموزش طراحی قالب وردپرس #۶ث(پایان سایدبار)
رو مطالعه کنید. بخش کلیدی برای نیاز شما "آموزش طراحی قالب وردپرس #۶ث(پایان سایدبار)" هست.
درسته که فرمودین لینک به جای دیگه داده نشه. اما راهش همیه. خیلی هم ساده بیان شده.
در پوسته ای که شما درج کردین دو فایل left و right وظیفه ساید بار رو به عهد دارن که برای افزودن ویژگی ابزارک باید به اون ها مراجعه کرد. یکی از اون ها رو باز کنید و کد های ما بین <!--start block--> و <!--end block--> رو مطابق آموزش ویرایش کنید. در واقع هر یک از این بخش های <!--start block--> و <!--end block--> یک ابزارک دستی هستند که اگر میخاین باید برداشته بشه و یکیش باقی بمونه و کد لازم ما بین همون یکی درج بشه.