انجمن


مصرف بالا cpu  (۱۷ نوشته)

  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۱

    سرور میگه مصرف سی پی یوت بالاست من بازدیدم در روز +12000 آی پی هست کسی هست بتونه مشکل ما رو رفع کنه؟
    من افزونه کش اینا رو هم دارم ولی باز درست نمیشه سرور ما رو قطع میکنه گاهی اوقات

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۳

    اگر نکات گفته شده رو انجام دادین، تنها راه ارتقای سرور هست!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Araz - محسن غیاثی - Saeed Fard - Omid Sh
  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۵

    انجام دادم سرور رو هم بالا بردم باز همینه

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۲

    از چه پلاگین هایی استفاده می کنید؟
    آیا تمامی این 12000 آی پی مربوط به کاربران حقیقی هستند یا روبوت ها، اسپمر ها و... ؟

    اگر در مطالب سایت از تصاویز نیز استفاده می کنید، سعی کنید آنها را کم حجم کنید و تعداد مطالب موجود در هر صفحه نیز (نسبت به این تعداد بازدید کننده) بایستی بیش از حد نباشد.
    و سایر مواردی که باید رعایت نمود.

    نظر آقای مصطفی نیز صحیح است. اگر از سرور ضعیفی استفاده می کنید سعی کنید آنرا ارتقاع دهید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Mostafa
  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۵

    سرور ضعیف نیست میگن 8 کورال هست رم هم به اندازه کافی دارم ولی متاسفانه باز نمیکشه
    بازدیدکننده هم واقعی هست و روبوتها محاسبه نمیشن
    افزونه ها هم تمام افزونه های مورد نیاز برای وردپرس از جمله کش و سئو و تاریخ و نمایش پستهای پر بازدید و...
    نمیدونم باید چیکارش کنم تصاویر هم در سرورهای دیگه قرار میگیرن

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۵

    سلام دوست عزیز
    سرور هر قدر هم قوی باشه وقتی دسترسی شما به منابع سیستم محدود باشه مشکل پیش میاد. برا این سایتی که شما میگین دست کم پلن Rockstar سایت WPWebhost نیازه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Omid Sh - Araz - Mostafa
  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

    توی قالبت کدهایی که مثلا ادرس سایت را فراخوانی میکنه را به صورت دستی بده و یا بعضی از کوئری ها را حذف کن مثلا تاریخ و .....
    افزونه امارگیر اگه داری کلا حذف کن
    ضمنا ادرس سایتت را اینجا قرار بده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - Mostafa
  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱

    افزونه امارگیر ندارم.سعی کردم به جای استفاده از افزونه برای رندوم پست کدش رو دستی وارد کنم
    اما کد نمایش برترین مطالب و مطالب مرتبط رو در انجمن درخواست دادم کسی نذاشت اگر اونها رو هم دوستا میگفتن جایرگزین افزونه میکردیم خوب میشد
    سرور گفت افزونه نمایش تعداد بازدید از هر پستت مصرف زیادی از سی پی یو را داره منم حذف کردم اما کد جایگزینی براش ندارم برترین مطالبمم دقیقا با همین افزونه کار میکرد

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲

    کد مطالب مرتبط از روی دسته بندی

    <?php    $categories = get_the_category($post->ID);     if ($categories) {
    	$category_ids = array();
    	foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
    	$args=array(	'category__in' => $category_ids,	'post__not_in' => array($post->ID),
    	'showposts'=>5, // Number of related posts that will be shown.
    	'caller_get_posts'=>1);
    	$my_query = new wp_query($args);
    	if( $my_query->have_posts() ) {
    	echo '<ul>';		while ($my_query->have_posts()) {	$my_query->the_post();
    ?>
    	<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>	<?php	}	echo '</ul>';	}}
    ?>
    <?php wp_reset_query(); ?>
  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۹

    گذاشتم دوست من عمل نمیکنه و اخرین مطالب سایت رو نمایش میده واسه من

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۷

    این کد را داخل حلقه single قرار بده
    من این کد را خودم در ادامه مطلب که همان فایل تک نوشته است دارم استفاده می کنم و از پوسته خودم برداشتم

  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۶

    saeli گفت:
    این کد را داخل حلقه single قرار بده
    من این کد را خودم در ادامه مطلب که همان فایل تک نوشته است دارم استفاده می کنم و از پوسته خودم برداشتم

    منظورتون فایل single هست؟ اگر منظورتون چیزه دیگه ای هست لطفا کد رو داخل حلقه مورد نظرتون بذارید و بدید بهم تا بذارم داخل فایل single

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۲

    منظورم همان فایل single.php هست.کد بالا را داخل حلقه یعنی قبل از این کد <?php endwhile; else: ?> قرار بده

  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۰

    saeli گفت:
    منظورم همان فایل single.php هست.کد بالا را داخل حلقه یعنی قبل از این کد <?php endwhile; else: ?> قرار بده

    من این کد در نوع های مختلفش امتحان کردم کلا پستهای مشابه رو نمیاره چرا؟ چون بر اساس تگ میاره و من همیشه یکی دو تگم در تمام مطالبم یکی هست یعنی اسم سایتم شما اگه لطف کنی یه دونه معرفی کنه حداقل 3 تگ رو چک کنه بعد بیاره خوبه من خودم تغییراتی دادم اما عمل نکرد اگه بتونید به این صورتش کنید که میگم خوبه چند نفر دیگم در تاپیکهای دیگه همین مشکل رو داشتن
    ممنون از اینکه وقت میذاری

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۳

    این کد بر اساس دسته بندی موضوعی کار میکنه نه بر اساس تگ
    ادرس نداری نگاه کنیم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۱

    برداشتن دیگه این رو هم گذاشتم اخرین های دسته بندیها رو میاره نه مطالب مرتبط رو نمیدونم چرا اینجوری عمل میکنه

  • ahangha88

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۷

    مشکل من کوئری های داخل سایتم هست باید اونا رو کم کنم چون یه بار دوتا کوئری قرار دادم که مطالب یه دسته رو داخل صفحات سایت نمایش بدن سایت دان شد و سرور نتونست ولی وقتی برداشتم دوباره راه افتاد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.