سلام
متاسفانه پنل وردپرس من کامل لود نمیشه. من عکس گرفتم و براتون میگذارم. این مشکل در مورد ارسال مطلب و قسمتهای دیگه سایت در کنترل پنل هم هست !
عکس
سلام
متاسفانه پنل وردپرس من کامل لود نمیشه. من عکس گرفتم و براتون میگذارم. این مشکل در مورد ارسال مطلب و قسمتهای دیگه سایت در کنترل پنل هم هست !
عکس
آیا تغییری انجام دادید که اینطوری شد و یا کاملاً ناگهانی این اتفاق افتاده دوست عزیز ؟
در صورتي كه بروزرساني اتوماتيك كرديد
و اين مشكل پيش اومده
بهتره دستي وردپرس را نصب كنيد
آیا تغییری انجام دادید که اینطوری شد و یا کاملاً ناگهانی این اتفاق افتاده دوست عزیز ؟
نه . تغییر خاصی انجام ندادم
نصب مجدد بصورت خودکار رو میزنم این ارور رو میده
Fatal error: Out of memory (allocated 45088768) (tried to allocate 7680 bytes) in /home/myweb/domains/myweb.com/public_html/wp-admin/includes/class-wp-list-table.php on line 221
بهتره دستي وردپرس را نصب كنيد
یعنی چطور؟
یعنی چطور؟
آموزش در مستندات :
http://codex.wp-persian.com/%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/
بالاترین نسخه ی وردپرس فارسی رو دانلود کنید ، و تمامی فایل هارو جایگزین کنید ، به غیر از فایل wp-config.php ..
دقت کنید در پوشه ی wp-content پوشه ی uploads و plugins و themes رو تغییر ندید ..
موفق باشید ../.
درست نشد !
دوست عزیز اگه بروزرسانی رو به طور کامل انجام داده باشید دیگه نباید مشکلی باشه ،،
همه ی افزونه هارو غیرفعال کنید و مجدد وارد بشید ، اگه درست نشده بود احتمالا مشکل از مرورگرتون هستش ..
Cache مرورگر رو خالی کنید یا از مرورگر دیگه ای استفاده کنید ..
موفق باشید ../.
ممنون دوست عزیز.
پلاگین ها رو غیرفعال کردم مشکل حل شد ! عجیب اینکه دوباره فعال همه رو فعال کردم مشکل حل شد !