SefrYek
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۰
سلام دوستان عزیز
من یک بکاپ از دیتابیس و همچنین وبلاگم که روی سرور بوده دارم و حالا می خوام اون رو به صورت لوکال روی سیستمم داشته باشم
می خواستم ببینم چطور می تونم این کار رو انجام بدم
دوستان دقت کنید دیتابیس از قبل موجوه و وبلاگ هم موجوده ، پس لطفا لینک آموزش نصب لوکال(با ساخت دیتابیس جدید) که تو همه سایت ها هست رو ندین
باید اضافه کنم که از ویندوز xp و xampp استفاده می کنم
دوستان هرکی بلده ، خواهش می کنم جواب بده ، کارم واقعا گیره و وقت زیادی ازم گرفته
بازهم ممنون که جواب می دین
عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۰۳۱
#
۴ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۲
کاربر محترم به انجمن خوش اومدید .
اگه بکآپ از دیتا بیس دارید باید به بخش phpmyadmin توی لوکال برید و از بخش import بک آپ رو ایمپورت کنید و اگه بک آپ از خود وردپرس هست به پیشخوان > درون ریزی برید و فایل xml رو درون ریزی کنید .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
SefrYek
SefrYek
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۱
majed گفت:
کاربر محترم به انجمن خوش اومدید .
اگه بکآپ از دیتا بیس دارید باید به بخش phpmyadmin توی لوکال برید و از بخش import بک آپ رو ایمپورت کنید و اگه بک آپ از خود وردپرس هست به پیشخوان > درون ریزی برید و فایل xml رو درون ریزی کنید .
با تشکر از توجه شما ،طبق همین روش همون موقع که سوال رو مطرح کردم عمل کردم و درست شد ، از شما دوست عزیز بخاطر این حسن توجه تون تشکر می کنم
این جواب رو دادم که بقیه دوستان بدونن روش صحیح این کار همین هست ، تا اگر بعداً کسی خواست این کار رو بکنه وقتش هدر نره
عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۰۳۱
#
۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۳
دوست عزیز خوشحالم که مشکلتون حل شد .
اما وقتی تایپیکی حل میشه ، باید توسط شروع کننده اش آیکون تایپیک که سمت چپ هست به حل شده تغییر پیدا کنه .