انجمن


لطفا کمک کنید آموزش کاملتری از Firebug میخوام  (۹ نوشته)

  • سپهر افتخاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۳

    دوستان عزیز،
    من زیاد از کدهای HTML سر در نمیارم ولی توسط این برنامه (Fiirebug) تونستم سایت هامو و وبلاگمو فارسی کنم.
    فقط یه مشکلی، این که، من از طریق این برنامه میتونم به Style برم و تغییراتی رو که انجام میدم آنلاین ببینم بعد اگر درست بود بیام و تو فایل Style واردشون کنم، اما نمیتونم بیرون از این فایل کاری انجام بدم.
    مثلا الان توی سایتی که زدم نمیتونم Home رو به فارسی ترجمه اش کنم. یعنی نمیدونم کجا باید عوضش کنم تا درست بشه
    sepehreftekhari.com/laeikar.com
    بی زحمت بهم بگید چه جوری میتونم مسیر Home رو از طریق Inspect Element این برنامه پیدا کنم؟ یعنی چه جوری بفهمم که اون المانی که انتخاب کردم توی کدوم فایل تمپلیتم یا پلاگینم هست.
    پیشاپیش از کمکتون ممنونم

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۷

    طبعاً باید در فایل header.php باشه.
    پوسته رو اینجا بذارید تا بررسی کنیم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - سپهر افتخاری
  • سپهر افتخاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۵

    امید عزیز
    پوسته از فریمور جنسیس طبعیت میکنه که مال شرکت استادیو پرس هست در این لینک http://www.studiopress.com/themes/genesis
    اینم دموی آنلاین پوسته تو سایت خودشون
    http://www.studiopress.com/demo/metric.html
    و اینم فارسی شده اش توی سایت من
    sepehreftekhari.com/laeikar.com
    اول باید فریمور جنسیس نصب بشه بعد این تمپلیت به صورت Child ش عمل میکنه.
    اینم لینک دانلود هر جفتشون.

    درضمن سوال من حالت کلی داره یعنی من میخوام بفهمم آیا میشه از طریق برنامه Firebug فهمید که این کدهایی که داره نشون میده مال کدوم فایل هست ؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۱

    درضمن سوال من حالت کلی داره یعنی من میخوام بفهمم آیا میشه از طریق برنامه Firebug فهمید که این کدهایی که داره نشون میده مال کدوم فایل هست ؟

    خير نميشه
    فايرباگ خروجي html رو بررسي ميكنه
    در صورتي كه كدهاي php ميتونه از هر فايلي فراخواني بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سپهر افتخاری
  • سپهر افتخاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۵

    مرسی پارسا جان
    آیا برنامه ای مثل فایرباگ هست که بتونه مکان کدهارو نشون بده؟

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۸

    سلام دوست عزیز
    حالا که وقت ویرایش مطلب گذاشته شما لطف کنین لینک دانلود رو تو سایتتون تغییر بدین. به اشتراک گذاشتن پوسته‌های تجاری اخلاقا و قانونا خلافه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سپهر افتخاری - Farshad MC
  • سپهر افتخاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۰

    محسن جان من بالاخره نفهمیدم باید چیکار کنم، یکی میگه سورس رو بذار یکی میگه پاک کن. در هر حال من که پاک کردم اما آخرش هم جوابی هنوز نگرفتم!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۴

    ef_3pehr گفت:
    مرسی پارسا جان
    آیا برنامه ای مثل فایرباگ هست که بتونه مکان کدهارو نشون بده؟

    كلا اين مساله امكان پذير نيست
    بايد خودتون با توجه به خروجي جستجو كنيد
    با برنامه هايي مانند notepad++

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سپهر افتخاری
  • سپهر افتخاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۱

    parselearn گفت:

    كلا اين مساله امكان پذير نيست
    بايد خودتون با توجه به خروجي جستجو كنيد
    با برنامه هايي مانند notepad++

    میشه بیشتر توضیح بدی پارسا جان ؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.