انجمن


روش اضافه كردن دكمه 1+ گوگل  (۱۲ نوشته)

  • ثاني عشر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۲
    تشکر شده: ۷۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۶

    سلام، گوگل نوشته:
    این برچسب را در <head> یا درست قبل از اتمام برچسب <body/> قرار دهید

    <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
      {lang: 'fa'}
    </script>

    این برچسب را در جایی که میخواهید دکمه 1+ ظاهر شود قرار دهید
    <g:plusone></g:plusone>
    ميشه در مورد جاي قرار گرفتن اين دو تا كد يه راهنمايي بكنيد. من اولي رو توي فايل style و دومي رو بين متن نوشته هام گذاشتم درست نشد!!

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۶

    اولی نباید توی فایل استایل باشه. به داخل پوشه پوسته خودتون برین و فایل header.php رو پیدا کنید و بازش کنید. می بینید که داخل این فایل یک تگ به اسم <head> هست و در جایی با <head/> خاتمه داده شده که این کد اول رو باید درست قبل از این تگ خاتمه درج کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - امین
  • ثاني عشر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۲
    تشکر شده: ۷۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۷

    silvercover گفت:
    اولی نباید توی فایل استایل باشه. به داخل پوشه پوسته خودتون برین و فایل header.php رو پیدا کنید و بازش کنید. می بینید که داخل این فایل یک تگ به اسم <head> هست و در جایی با <head/> خاتمه داده شده که این کد اول رو باید درست قبل از این تگ خاتمه درج کنید.

    header داره ولي head نداره؛ فرقي نميكنه؟
    --------------------------------------------------------
    ببخشيد داره، پيداش كردم؛ فعال شد؛ خيلي ممنون

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۶

    سلام من این کدها رو جایی که گفتید قرار دادم اما علاوه بر اینکه قالب به هم ریخت هسته سیستمم به هم ریخت
    چکار کنم لطفا سریع ج بدید

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۰

    خوب ؛ پاکش کنید دیگه ;(

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۸

    خب از افزونه ی google +1 استفاده کن که دیگه این دردسرها رو نداشته باشی!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    infoinfo
  • amir_wxw

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۰

    از افزونه گوگول 1+ استفاده ميكنم ميخواستم يك كليد گوگول 1+ در بالاي سايت براي همه مطالب مشترك باشه و در هر صفحه و يا مطلب صفر نشه و جدا جدا حساب نكنه اگر كدي داره لطفا راهنماي كنيد و بگيد دقيقا در كدوم قسمت ويرايشگر بايد استفاده بشه

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۸

    amir_wxw گفت:
    از افزونه گوگول 1+ استفاده ميكنم ميخواستم يك كليد گوگول 1+ در بالاي سايت براي همه مطالب مشترك باشه و در هر صفحه و يا مطلب صفر نشه و جدا جدا حساب نكنه اگر كدي داره لطفا راهنماي كنيد و بگيد دقيقا در كدوم قسمت ويرايشگر بايد استفاده بشه

    نميشه. گوگل پلاس هر صفحه جداست و مخصوص يک صفحه ست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amir_wxw
  • amir_wxw

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲

    ولي در بعضي سايتها يك گوگول پلاس در تمام صفحات سايت مشترك هست و مشخص هست امتيازي كه ميگيرند در صفحات ديگه هم اضافه مي شود

    poyagh گفت:

    نميشه. گوگل پلاس هر صفحه جداست و مخصوص يک صفحه ست.

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۲

    amir_wxw گفت:
    ولي در بعضي سايتها يك گوگول پلاس در تمام صفحات سايت مشترك هست و مشخص هست امتيازي كه ميگيرند در صفحات ديگه هم اضافه مي شود

    مثل كدوم صفحه؟

  • khaales

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۹

    amir_wxw گفت:
    ولي در بعضي سايتها يك گوگول پلاس در تمام صفحات سايت مشترك هست و مشخص هست امتيازي كه ميگيرند در صفحات ديگه هم اضافه مي شود

    سلام
    پلاس وان گوگل توی کدش یه قسمتی هست که می تونه وجود داشته باشه یا نداشته باشه
    اگر نباشه کلا همیشه +1 رو به صفحه ای که الان توش هستید می ده و آدرسی که در آدرس بار براوزر دیده میشه
    ولی اگه یه آدرس فیکس بهش داده باشید تو هر صفحه ای که بذاریدش به همون یو آر ال شما +1 می ده و اضافه می کنه
    توی قسمت پلاس وان خود گوگل قسمت تنظیمات اضافه ترش اگر برید می بینید که یه جایی ازتون آدرس url می خواد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر
  • jim.m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۴

    سلام من یه مشکلی دارم با این دکمه
    چرا وقتی صفحه اول به روز میشه امتیاز گوگل پلاس صفر میشه؟؟؟
    تو سایت من اینجوریه
    باید چیکار کنم؟؟؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.