انجمن


اضافه کردن ابزارک به فوتر (پانوشت)  (۱۰ نوشته)

  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۶

    من یک باکس زیر پوسته در قسمت پانوشت ایجاد کردم. هر چه سعی کردم نتونستم ابزارکی در اون قسمت قرار بدم. از آموزش های مربوطه هم استفاده کردم اما نتیجه بخش نبود. میخوام این قابلیت رو به پوسته اضافه کنم که بشه در قسمت فوتر ابزارک قرار داد.

    لطفا اگه می تونید این کارو برام انجام بدید، راهنمایی کرده یا این که من یوزر و پسوورد بدم و ایشون این کارو برام انجام بدند.

    ممنون

    آدرس وبلاگ: http://www.Baghbagho.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    forklift - kopo74
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰

    تابع زیر رو در functions.php پوسته قرار بدین:

    // Register Footer Sidebar
    	register_sidebar(array(
    		'id'			=>		'sidebar_footer',
    		'name'			=>		'Sidebar Footer',
    		'before_title'	=>		"<h6>",
    		'after_title'	=>		'</h6>'
    	));

    سپس تابع زیر رو در اون قسمتی که میخواین ابزارک قرار بگیره، فراخوانی کنید:

    <ul>
    	<?php dynamic_sidebar('sidebar_footer'); ?>
    </ul>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    فرزاد - asandownload2 - امین - Mohsen - p.hoda
  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۵

    ممنون.

    فقط الان ابزارک ها به صورت عمودی زیر هم قرار گرفتند، چطور میتونم به صورت خطی قرارشون بدم؟ یعنی در یک ردیف کنار هم قرار بگیرند، نه ستون.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۱

    بهش css بدین!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    فرزاد - asandownload2 - امین
  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵

    CSS زیر مشکل رو حل می کنه:

    display: inline

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۲

    عزیزان ببخشید که دارم اینجا سوالم رو میپرسم ولی خب سوال من هم بی ربط به موضوع نیست!

    دوستان من به این دلیل که سایتم هنوز راه اندازی نشده میخوام یه قالب براش بسازم که فقط یه فایل index باشه و یکی دو تا عکس رو تو قالب بزارم. حالا سوالم اینه که وقتی من با html که باهاش آشنایی دارم این قالب که نه برگه ی خانه رو میسازم باید همون کدهایی که mostafa جان گفتن جاگذاری کنم؟
    از اونجا که functions.php نداره قالب من همون یه کد رو بزارم کفایت میکنه؟ بعد کد دوم رو فراخوانی کنم تو index.html؟
    ممنون میشم کمک کنید

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۵

    farzadbayan2006 گفت:
    CSS زیر مشکل رو حل می کنه:

    display: inline

    فرزاد جان اینی که شما دادید چطوریه؟ من با css آشنایی ندارم

  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۸

    بهتره اول کمی روی CSS مسلط بشید. (+)
    بعد بهتره که آدرس وبلاگ یا سایت مورد نظرتون رو هم بنویسید.
    بعد از اینا بهتره که بدونید (!) کد مذکور برای سیستم وردپرس و زبان برنامه نویسی php کار میکنه، نه توی HTML.
    اگه با CSS آشنا شدید، میتونید از این لینک کمک بگیرید. (منوی افقی)

    در ضمن برای کار شما، پیشنهاد میکنم از نرم افزار DreamWeaver کمک بگیرید. چرا که باهاش خیلی راحتر میتونید عکس هاتون رو در محل دلخواه قرار بدید و کلا کار خیلی راحت تر میشه.

    در کل سوال شما به پاسخ آقای مصطفی و در مرحله بعد به این تاپیک و در آخر به وردپرس ربطی نداشت! :)
    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirsaam - Mostafa - امین
  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۵

    ممنون فرزاد جان ولی ربط داشت چون میخوام بعضی از ابزارک های بعضی افزونه‌ها رو هم مثل من کجا هستم رو فعال کنم در نتیجه نییاز دارم به جاگزاری ابزارک‌ها و اون کدی که آق مصطفی داده بیدند...!

  • M3HR4N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۱

    farzadbayan2006 گفت:
    CSS زیر مشکل رو حل می کنه:

    display: inline

    بچه ها اینو من چجوری باید اضافه کنم؟ اگه میشه کد دقیقش رو بگید.

درباره‌ی این موضوع