انجمن


پستهاي متفاوت در صفحات متفاوت يك وبلاگ  (۱۴ نوشته)

  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۸ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۷

    كسي مي دونه چطور ميشه همزمان پست هاي معمولي + تويتر + فتوبلاگ رو توي صفحات مختلف يك وبلاگ داشت؟
    به اين صورت كه اگر مطلب ارسالي پست معمولي بود در صفحه بلاگ اگر تويت بود در صفحه تويتر (مهم: به صورت يك پست نه محتويات صفحه) و اگر فتو بود به صورت يك پست در صفحه فتوبلاگ نمايش بده؟
    در صفحه اصلي هم تجميع شده همه رو نشون بده. آيا كسي نمونه اي از اين گونه وبلاگ را ديده است.

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۸ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۹

    اگه درست متوجه شده باشم میشه با استفاده از برچسب ها یا دسته بندی ها میشه
    مثلا تو سایت خودم http://www.roodsar.com یه همچین کاری کردم

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۷

    lifecycle گفت:
    كسي مي دونه چطور ميشه همزمان پست هاي معمولي + تويتر + فتوبلاگ رو توي صفحات مختلف يك وبلاگ داشت؟
    به اين صورت كه اگر مطلب ارسالي پست معمولي بود در صفحه بلاگ اگر تويت بود در صفحه تويتر (مهم: به صورت يك پست نه محتويات صفحه) و اگر فتو بود به صورت يك پست در صفحه فتوبلاگ نمايش بده؟
    در صفحه اصلي هم تجميع شده همه رو نشون بده. آيا كسي نمونه اي از اين گونه وبلاگ را ديده است.

    فکر کنم با استفاده از روشهای زیر بتونی مشکلت رو حل کنی

    http://forum.wp-persian.com/topic/1328?replies=9
    http://forum.wp-persian.com/topic/963?replies=25

  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۳

    مشكل تقريبا حل شد. حالا اگه بخوام توي widget دسته ها و نوشته هاي تازه پستهاي مربوط به يه دسته نمايش داده نشه چه كار بايد بكنم؟ :-?

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۲:۱۰

    توی ابزارک دسته ها و نوشته ها این قابلیت نیست. مگه اینکه کدهاش رو خودتون بزارید ... ;-)

  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۷

    كد نوشته هاي تازه رو توي
    widgets.php
    دست كاري كردم درست شد
    WP_Query("showposts=$number&what_to_show=posts&nopaging=0&post_status=publish&cat=-XXX")
    ولي هر چه مي كنم نمي تونم ابزارك دسته ها رو اصلاح كنم.
    كسي كمكي مي تونه بكنه؟

  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۷

    behroooz گفت:

    lifecycle گفت:
    كسي مي دونه چطور ميشه همزمان پست هاي معمولي + تويتر + فتوبلاگ رو توي صفحات مختلف يك وبلاگ داشت؟
    به اين صورت كه اگر مطلب ارسالي پست معمولي بود در صفحه بلاگ اگر تويت بود در صفحه تويتر (مهم: به صورت يك پست نه محتويات صفحه) و اگر فتو بود به صورت يك پست در صفحه فتوبلاگ نمايش بده؟
    در صفحه اصلي هم تجميع شده همه رو نشون بده. آيا كسي نمونه اي از اين گونه وبلاگ را ديده است.

    فکر کنم با استفاده از روشهای زیر بتونی مشکلت رو حل کنی
    http://forum.wp-persian.com/topic/1328?replies=9
    http://forum.wp-persian.com/topic/963?replies=25

    این کار رو انجام دادم ولی حالا برای برگه می خوام رمز بذارم قبول نمی کنه. مشکل کجاست؟؟ :-?

  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۳

    کسی در مورد مشکل رمز دار کردن این برگه چیزی به ذهنش نمی رسه؟ رمز رو میذارم ولی کار نمی کنه.

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۸ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۳

    lifecycle گفت:
    کسی در مورد مشکل رمز دار کردن این برگه چیزی به ذهنش نمی رسه؟ رمز رو میذارم ولی کار نمی کنه.

    تا حالا برام پیش نیومده بود :?

    چک میکنم ببینم می تونم کاری بکنم :-? امیدوارم دوستان هم کمک کنند

  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۵

    کسی نتونست راه حلي پیدا کنه؟

  • skywalker

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۷

    مربوط به فایل های پوسته میشه ، فایل index پوستتون رو با فایل Index پوسته کوبریک فارسی مقایسه کنید، تگه نشد فایل رو بگذارید بهتون بگم مشکل چجوری حل میشه

  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۹

    مقایسه کردم تفاوتی ندیدم. این کدش

    <?<?php
    
    /*
    
    Template Name: tweets
    
    */
    
    ?>
    
    <?php get_header(); ?>
    
    	<div class="narrowcolumnwrapper"><div class="narrowcolumn">
    
    		<div class="content">
    
    			<?php query_posts('cat=173&posts_per_page=15'); if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    
    				<div class="entry">
    
    					<?php the_content(__('Read more &raquo;','digg')); ?>
    
    					<span class="postdate2"><?php the_time(__('ساعت g:i a روز l j Mماه Y','digg')) ?><?php _e('by','digg'); ?> <?php the_author() ?> </span>
    
    					<!--
    					<?php trackback_rdf(); ?>
    					 -->
    
    				</div>
    
    			</div>
    
    <?php endwhile; ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/browse.php'); ?>
    
    <?php else : ?>
    
    			<div class="post">
    
    				<h2><?php _e('Not Found','digg'); ?></h2>
    
    				<div class="entry">
    
    <p><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isn't here.','digg'); ?></p>
    
    				</div>
    
    			</div>
    
    <?php endif; ?>
    
    		</div><!-- End content -->
    
    	</div></div><!-- End narrowcolumnwrapper and narrowcolumn classes -->
    
    <?php get_footer(); ?>
  • lifecycle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۲

    کسی نظری نداشت؟ :?

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۱

    برای رمزدار فکر کنم باید صفحه single.php رو بررسی کرد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.