با سلام خدمت همه دوستان و اساتید..
بعد از آپدیت به 3.2 متاسفانه به یه سری از مشکلاتی برخوردم (البته فقط همین یک سایت اینطوری شده و بقیه بدون هیچ مشکلی آپدیت شده و کار میکنن)
دیدم حجم سایت زیاد شده (الکی) در حالی که حجم wp-content حدود 700 مگ شده بود و کلا داشتم به مشکل برمیخوردم . فکر کنم بخاطر انتقال کامل سایت به هاست دیگه بود..(از اون موقع به دلم نچسبید! دی)
خلاصه با جستجو ها و .. مشکلات راحل کردم و مجبور شدم که سایت را به صورت جدید راه اندازی کنم. اونم بدین شکل که از دیتابیس بکآپ گرفتم و بعد از پوشه wp-content...
بعد از نصب جدید وردپرس دیتا بیس را با هزار زحمت ایمپورت کردم! چون باید دیتابیس جدید را هم خالی میکردم که خود اون هم بعدش به مشکلاتی خوردم.. بگذریم..
سایت جدید را نصب کردم و بک آپ ها را بازگردوندم . اما دسته ها برنگشت .. شروع به ساخت دسته ها بر طبق اونچیزی که میخواستم کردم .
حالا بعد از این کارها متوجه شدم که تصاویر در سایت نشان داده نمیشه بدین صورت که همون لینک تصویر را اگه بزنم خطای 404 میده ولی همون فایل در همون آدرس موجوده..!!!
سایت من:
http://www.funabad.com
برای این سایت کلی اشتباهات انجام دادم ....! اولین چیز تغییر پیوند یکتا بود که بازدید از سایت 90 درصد کم کرد..!! ولی خوب باید انجام میدادم چون خیلی از نظر سئو مشکل داشت.
بهرحال ممنون میشم دوستان کمکم کنن تا بفهمم این اشکال از چیه..!
تمامی پلاگین ها را هم غیر فعال کردم ولی این مشکل هنوز پابرجاست.
قالب اصلی خود وردپرس را هم فعال کردم ولی این مشکل هنوز پابرجاست..
با تشکر.