انجمن


نوع نمایش دسته ها  (۱۷ نوشته)

  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۱

    سلام عزیزان
    شاید سوالم یکم تکراریه اما تقاضا دارم کمک کنید.
    قسمت دسته های پوسته سایتم موضوعات را بصورت شاخه ای نشون نمیده( سرشاخه و زیر شاخه) یعنی همه رو در یک ردیف نمایش میده! از قسمت ابزارک تنظیم کردم نشد ... از افزونه های دیگر استفاده کردم نشد ... فایل css قالب رو تغییر دادم نشد.
    حالا خواهش دارم اونایی که تخصص دارن مستقیما فایل css پوسته سایت من رو تصحیح کنن.
    اینم آدرس سایتم : http://www.nariya.ir
    بــا تــــشکر

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۶

    شما باید به کلاس children استایل بدین. ساده ترین استایل میتونه این باشه:

    .children li{
      text-indent: 15px
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - mirza
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۱

    برای فراخونی دسته ها از کد زیر استفاده کنید :
    <?php wp_list_categories('title_li'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza
  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۳

    majed گفت:
    برای فراخونی دسته ها از کد زیر استفاده کنید :
    <?php wp_list_categories('title_li'); ?>

    دسته ها در سایت ایشون به لحاظ ساختاری ( تو در تو بودن) درست درج می شن. منتها نیاز به نوشتن استایل هست تا تو در تویی به خوبی دیده بشه. و گر نه ایشون از ابزارک استفاده کردن و مشکلی نیست در این باب.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza
  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۲

    بنظرم از افزونه درختی وردپرس استفاده کنه جالبتر میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۴

    دوست عزیزم silvercover
    مهم نیست دقیقا این کد رو کجا css بذارم ؟

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۵

    mirza گفت:
    دوست عزیزم silvercover
    مهم نیست دقیقا این کد رو کجا css بذارم ؟

    فایل استایل پوسته خودتون رو باز کنید و کد رو داخلش بذارین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۶

    گذاشتم مشکل برطرف نشد
    قبلا هم یه بار این کار رو امتحان کرده بودم اما درست نشد فکنم لا علاج باشه ...

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۸

    خیر لا علاج نیست. کماکان معتقدم که کد رو اشتباه درج کردین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۳

    نه جانم کد رو درست در فایل style.css پوسته فعال سایتم گذاشتم در این هیچ شکی نیست

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۴

    اسپل children اشتباه نوشته شده. لطفا درستش کنید. درستش اینه: children

  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۰

    اسپل چیه دیگه ؟؟؟
    من سر در نمیارم اگه میشه کل اون چه باید بذارم رو بذارین تا من کپی کنم ... ممنون

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۵

    mirza گفت:
    اسپل چیه دیگه ؟؟؟
    من سر در نمیارم اگه میشه کل اون چه باید بذارم رو بذارین تا من کپی کنم ... ممنون

    توی کلاس زبان توی مدرسه یادتون میاد می گفتن اسپل فلان کلمه اینه؟ به زبان ساده تر یعنی املای کلمه children رو اشتباه نوشتین و یه حرف e اضاف زدین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۳

    مشکلم هنوز برطرف نشده
    لطفا و خواهشا مستقیما فایل style.css پوسته سایتم رو مورد بررسی قرار بدین.
    http://www.nariya.ir/wp-content/themes/Quest/style.css

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۴

    الان که من با فایرفاکس چک کردم دیدم که زیر دسته ها تو رفتگی دارن. شما دقیقا دنبال چه چیز دیگه ای هستین؟ اگر میخاین کنارش آیکن بذارین میتونین این رو اضاف کنید:

    .children li {
        background: url("icon.png") no-repeat scroll 141px center transparent;
        text-indent: 15px;

    که جای icon.png شما باید مسیر عکس و آیکنی که کنار تو رفتگی میاد رو باید درج کنید.

  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۹

    دوست عزیزم مشکلم حل شده و موضوع رو به حل شده تغییر دادم
    بازم تشکر از لطفت

  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۰

    خیلی ممنون برای آموزش آیوکون
    دوباره دچار مشکل شدم
    من این کد رو گذاشتم و آیکون قرار دادم برای موضوعات اما الان فقط زیر شاخه ها آیکون دارند.
    حالا اگه بخوام برای سر شاخه آیکون بذارم باید از چه کد توی استایل استفاده کنم ؟
    آدرس : http://www.nariya.ir

درباره‌ی این موضوع