انجمن


دوستانی که با وردپرس 3.2 مشکل داشتن ورژن 3.2.1 اومد  (۳۵ نوشته)

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۹

    دوستانی که با وردپرس 3.2 مشکل داشتن ورژن 3.2.1 اومد آپدیت کنین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeli
  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۵

    من اپدیت کردم و مشکل ارقام و راست چین بودن ویرایش پوسته هم حل شد

  • downallfa.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۶

    من با آپدیت مشکل دارم
    وقتی میزنم آپدیت به این صفحه میرم و :

    به‌روزرسانی وردپرس
    دریافت به‌روزرسانی از http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.zip…
    گشودن (باز کردن) بسته به‌روزرسانی…

    دیگه کاری انجام نمیده
    چند بار در چند روز امتحان کردم

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۲

    سلام دوستان عزيز

    مشكلي كه من بعد از اپديت ها پيدا كردم اينه كه وقتي توي نوشته اينتر ميزنم هيچ تاثيري نداره و فاصله محصوب نميشه.. اين مشكل رو توي نسخه هاي قبل حدودا 3 نسخه قبل داشتيم كه با نصب يه پلاگين درست ميشد ولي خب ديگه خيلي وقت بود اين مشكل حل شده بود و من هم اون پلاگين رو پاك كرده بودم و دوست ندارم براي هر كار بزرگ و كوچيكي يه پلاگين نصب كنيم و الكي سيستم رو سنگين كنم.!! الان براي حل اين مشكل كسي راهي سراغ داره؟

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۵

    Rasivell گفت:
    سلام دوستان عزيز

    مشكلي كه من بعد از اپديت ها پيدا كردم اينه كه وقتي توي نوشته اينتر ميزنم هيچ تاثيري نداره و فاصله محصوب نميشه.. اين مشكل رو توي نسخه هاي قبل حدودا 3 نسخه قبل داشتيم كه با نصب يه پلاگين درست ميشد ولي خب ديگه خيلي وقت بود اين مشكل حل شده بود و من هم اون پلاگين رو پاك كرده بودم و دوست ندارم براي هر كار بزرگ و كوچيكي يه پلاگين نصب كنيم و الكي سيستم رو سنگين كنم.!! الان براي حل اين مشكل كسي راهي سراغ داره؟

    منم این مشکل رو دارم حتی از کد هم نمیشه

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۱

    سلام

    دوستان و مديران گرامي راهي براي اين مشكل سراغ ندارن؟؟ بدون پلاگين.!! دوستاني كه توي وردپرس زياد دست كاري انجام ميدون و ميدونن فايل مربوطه كجاست بگن بريم ويرايشش كنيم تا تگ
    رو حذف نكنه چون احساس ميكنم كاري كردن كه اين تك از توي اديتور حذف بشه و عمل نكنه.!! كسي از مديران كه ميدونن بايد كدام فايل به چه نحو ويرايش بشه يه كمك بكنن متشكر

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۶

    مديران گرامي .. چند روزه از كارو زندگي افتاديم.. نميتونيم مطلب ارسال كنيم .. كسي نميخواد كمك كنه؟؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲

    دوست عزیز ! توی ویرایشگر دیداری اینتر کار نمیکنه ؟
    اگه اینطوره شما به ویرایشگر اچ تی ام ال برید و جایی که میخواهید به خط بعدی برید کد زیر رو وارد کنید :
    <br/>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰

    من با کلید اینتر مشکلی ندارم
    با اینتر زدن به خط بعدی میرم

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۳

    سلام دوست عزيز.. من به اچ تي ام ال مسلط هستم. تگ فوق روهم به درستي ميشناسم ولي خب توي محيط اچ تي ام ال كه بايد كلي كد بنويسم تا يه عكس بزارم و بعد بيام ببينم يعني حدس بزنم كه ايا الان عكسي كه گذاشتيم تو چه فاصله اي از متن هستش ايا نياز به فاصله داره يا نه.!! و كلي دنگ و فنگ ديگه و جالبه بدوني همين كه بعد كلي كد نويسي توي محيط اچ تي ام ال به لحظه ميام توي محيط گرافيكي تا ببينم كه چطور از اب درامده همه چي ميپره و به حالت قبلي ميره.

    مهم مهم
    و باز جالبه بدوني توي محيط گرافيكي اينتر كار ميكنه ولي وقتي انتشار ميدي مطلب رو ، اينتر ها و فاصله ها لحاظ نميشه و همه چي به حالت قبلي بر ميگرده.. اقاي گناهكار بايد به فكر بكنن كه به ايشون هم دسترسي نداريم.!!

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۲

    آدرس سایتتون رو بدید .
    ما که مشکلی نداریم .

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۳

    مهم مهم
    و باز جالبه بدوني توي محيط گرافيكي اينتر كار ميكنه ولي وقتي انتشار ميدي مطلب رو ، اينتر ها و فاصله ها لحاظ نميشه و همه چي به حالت قبلي بر ميگرده.. اقاي گناهكار بايد به فكر بكنن كه به ايشون هم دسترسي نداريم.!!

    شاید واسه شما اینطور باشه وگرنه م با اینتر هیچ مشکلی ندارم
    چه تو محیط گرافیکی ویرایشگر دیداری چه تو وبسایت

  • mohammaddx

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۵

    سلام.من از سیستم وردرپرس استفاده می کنم و یک مدتی است که مشکلی برای من پیش آمده است.ظاهرا سایت من نمی تواند به سایت وردرپس انگلیسی و فارسی وصل شود.مثلا مدتی است که نسخه 3.2 از وردپرس انتشار یافته است ولی من که از 3.1.4 استفاده می کنم هیچ پیغامی برای اپدیت وردپرس وجود ندارد و هنگامی که گزینه چگ کردن آخرین نسخه را می زنم پیغام:همه گزینه ها به روز هستند را می زند.امروز هم به طور دستی وردپرس خودم را به 3.2.1 ارتقا دادم ولی مشکلم حل نشد.این مشکل در افزونه ها نیز وجود دارد.بساری از افزونه ها نسخه جدیدتر وجود دارد .ولی وردرپس می گوید که همه به روز هستند.به علاوه در پیشخوان وردپرس هم در بخش های مختلف از جمله در بخش اخبار وردپرس فارسی خطای RSS: WP HTTP Error: name lookup timed out را میدهد.
    با پشتیبانی هاست هم این سوال را پرسیدم اما جوابی ندادند.می خواستم اگه ممکنه این مشکل من را بررسی کنید و پاسخ دهید.در ضمن وب سرور من لایت اسپید است و در بعضی بخش ها مانند پاک کردن افزونه ها ارور 403 می دهد

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۴

    از افزونه ی
    core control
    استفاده کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohammaddx
  • mohammaddx

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۲

    از این افزونه استفاده کردم و تیک همه ی گزینه ها رو زدم ولی مشکلم حل نشد.چاره دیگری نداره؟

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۹

    دوست عزيز الان ميتونم بپرسم اينجا بايد سوالتون رو مطرح ميكردي؟؟ چرا ديگران و وقتشون محترم نميدوني؟

    الان ما داريم سر يه مساله ديگه بحث ميكنيم شما ميگي فلان شد.؟؟ متاسفم برات

    =======

    عبدالمجامد.. دوست عزيز. اين مشكل توي مديريته و توي صفحه اصلي سايت نيست كه بشه با دادن ادرس سايت اون رو ديد!! گويا مشكل من هنوز براي دوستان مبهم هست

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۰

    عبدالمجامد.. دوست عزيز. اين مشكل توي مديريته و توي صفحه اصلي سايت نيست كه بشه با دادن ادرس سايت اون رو ديد!! گويا مشكل من هنوز براي دوستان مبهم هست

    عبدالماجد هستم . درسته اما گفتم قالبتون رو ببینم شاید مشکل داشته باشه . شما البتون رو موقتا عوض کن شاید قالبتون دارای تنظیماتی هست که این مشکل رو به وجود میاره . ( البته احتمالش کم هست )
    اما من گشتم و تنها راهی که پیدا کردم همون پلاگین هستش .
    اگه راه دیگه ای به ذهنم رسید حتما میگم .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - محسن غیاثی
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۱

    متشكر از پي گيري شما.. عرض كردم خدمدتون كه اين مشكل توي يه نسخه قبل نبود و تازه به وجود امده.

    يادتونه توي حدودا 3 نسخه قبل اين مشكل بود و براي همه كاربران بوجود امده بود كه وب لاگ هاي زيادي امدن و يه پلاگين معرفي كدن تا اين كه بعد از هفته ها ، يه نسخه جديد تر امد كه مشكل حل شده بود؟؟ الان باز اون مشكل بوجودامده

    من اين قالب رو از 5 نسخه پيش تا به حال دارمش ولي خب اين مشكل رو نداشتم و يه بار توي چند نسخه پيش بوجود امد كه گفتم و يه بار هم الان و ديگه مشكل نداشتم

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۳

    دوست عزیز همون طور هم که دوستان گفتن ما توی این نگارش اصلا چنین مشکلی نداریم ، من هم ندارم ..

    شما افزونه ی TinyMCE Advanced رو نصب و فعال کن ، و از بخش تنظیمات/TinyMCE Advanced ( تنظیمات مربوط به افزونه ) قسمت advanced تیکه stop Removing the <p> and ... tages رو بزن .. احتمالا درست میشه ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۰

    دستور زیر رو امتحان کنید :

    remove_filter ('the_content',  'wpautop');
    remove_filter ('comment_text', 'wpautop');
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۷

    majed گفت:
    دستور زیر رو امتحان کنید :

    remove_filter ('the_content',  'wpautop');
    remove_filter ('comment_text', 'wpautop');

    اين دستور رو كجا استفاده كنم؟ توي فايل خاصي بايد بكار ببرمش؟

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۲

    mohammaddx گفت:
    سلام.من از سیستم وردرپرس استفاده می کنم و یک مدتی است که مشکلی برای من پیش آمده است.ظاهرا سایت من نمی تواند به سایت وردرپس انگلیسی و فارسی وصل شود.مثلا مدتی است که نسخه 3.2 از وردپرس انتشار یافته است ولی من که از 3.1.4 استفاده می کنم هیچ پیغامی برای اپدیت وردپرس وجود ندارد و هنگامی که گزینه چگ کردن آخرین نسخه را می زنم پیغام:همه گزینه ها به روز هستند را می زند.امروز هم به طور دستی وردپرس خودم را به 3.2.1 ارتقا دادم ولی مشکلم حل نشد.این مشکل در افزونه ها نیز وجود دارد.بساری از افزونه ها نسخه جدیدتر وجود دارد .ولی وردرپس می گوید که همه به روز هستند.به علاوه در پیشخوان وردپرس هم در بخش های مختلف از جمله در بخش اخبار وردپرس فارسی خطای RSS: WP HTTP Error: name lookup timed out را میدهد.
    با پشتیبانی هاست هم این سوال را پرسیدم اما جوابی ندادند.می خواستم اگه ممکنه این مشکل من را بررسی کنید و پاسخ دهید.در ضمن وب سرور من لایت اسپید است و در بعضی بخش ها مانند پاک کردن افزونه ها ارور 403 می دهد

    مشکل شما از هاست است
    معمولا هاستهای رایگان اینچنین هستند

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۵

    اين دستور رو كجا استفاده كنم؟ توي فايل خاصي بايد بكار ببرمش؟

    معلومه . باید توی فایل فانکشن استفاده کنید اگه هم وجود نداره خودتون بسازید و دستور بالا رو بین تگ پی اچ پی بکار ببرید :

    <?php
    remove_filter ('the_content',  'wpautop');
    remove_filter ('comment_text', 'wpautop');
    ?>

    فایل functions.php
    .

    مشکل شما از هاست است
    معمولا هاستهای رایگان اینچنین هستند

    دوست عزیز saeli . حالا داریم به مشکل یه دوست دیگه رسیدگی میکنیم .
    منم یه جواب بهش دادم که مشکلش حل بشه و دوباره قرار شده به ایشون جواب ندیم . چون مشکل این دوستمون هنوز حل نشده .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeli - Saeed Fard
  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۹

    majed گفت:

    عبدالماجد هستم . درسته اما گفتم قالبتون رو ببینم شاید مشکل داشته باشه . شما البتون رو موقتا عوض کن شاید قالبتون دارای تنظیماتی هست که این مشکل رو به وجود میاره . ( البته احتمالش کم هست )
    اما من گشتم و تنها راهی که پیدا کردم همون پلاگین هستش .
    اگه راه دیگه ای به ذهنم رسید حتما میگم .

    دوست گلم نمی شه که واسه هر مشکلی که آدم داره یه افزونه نصب کنه اونوقت باید یکی پیدا بشه سایت رو از خواب بیدار کنه
    مشکل از قالب ها هم نیست با همین قالب قبلا درست کار میکرد
    متاسفانه تو حالت دیزاین اینتر میزنم
    نمی ندازه

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۵

    دوست گلم نمی شه که واسه هر مشکلی که آدم داره یه افزونه نصب کنه اونوقت باید یکی پیدا بشه سایت رو از خواب بیدار کنه
    مشکل از قالب ها هم نیست با همین قالب قبلا درست کار میکرد
    متاسفانه تو حالت دیزاین اینتر میزنم
    نمی ندازه

    دوست عزیزم افزونه ی TinyMCE Advanced که جزء افزونه هایی حساب میشه که 90% ازش استفاده میکنن و خیلی هم مهم هست ، و برای ویرایشگرتون هم هست ..

    دوست من مشکل از قالب نیست ، از این نگارش وردپرس هم نیست ، چون خیلی ها رو میشناسم که بدون مشکل دارن استفاده میکنن .. تعدادیشون هم توی این تاپیک گفتن ..
    مشکل شما از ویرایشگرتون هستش ،، با نصب افزونه ای که گفتم و تنظیمش مشکلتون حل میشه ..
    محض اطمینان خاطر دایرکتوری wp-includes رو از نو بارگذاری کنید ، شاید درست بشه ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۸

    سلام دوستان .... قبل از اين كه اول كد رو به فايل فانكشن اضافه كنم بايد بگم كه وقتي اينتر ميزنم اين كد يعني تگ پي كه براي پاراگرافه اضافه ميشه كه كار نميكنه

    <p style="text-align: center;"></p>

    ولي وقتي خودم دستي اين كد رو اضافه ميكنم كار ميكنه و لازم به ذكر اين كد براي فاصله ايست نه اينتر

    ;nbsp&

    خب نظرتون؟

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۱

    كسي نظري نداره؟

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۵

    majed گفت:
    دستور زیر رو امتحان کنید :

    remove_filter ('the_content',  'wpautop');
    remove_filter ('comment_text', 'wpautop');

    سلام

    اين كد رو قرار دادم و مشكل حل نشد..!!! :(

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۴

    خوب داداش برو نسخه قبلی رو نصب کن تا مشکلت حل شه...
    تو که میگی با نسخه قبلی کار میکرد پس برو با نسخه قبلی کار کن...

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۶

    i-engs گفت:
    خوب داداش برو نسخه قبلی رو نصب کن تا مشکلت حل شه...
    تو که میگی با نسخه قبلی کار میکرد پس برو با نسخه قبلی کار کن...

    ما ايراني ها توانايي ديوانه كننده اي در پاك كردن صورت مساله داريم و اين هم يه نمونشه.!!!!

    فق ميتونم بخندم همين:)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    موبایل اسکای
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۱

    اون دوست عزيز هم كه گفته بود شاخه :wp-includes رو از دوباره اپلود كنم بايد عرض كنم كه اين كارو كردم

    دوستان عزيز دقيقا از پايين اين صفحه پست پنجم رو بخونيد كه من فرستادم بجاي br از تگ p توي ويراشگر من استفاده ميشه.. لطفا يكي برسي كنه ببينه براي خودش هم به اين صورته يا فقط براي من اينطوريه.!! متشكر

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۱

    Rasivell گفت:

    ما ايراني ها توانايي ديوانه كننده اي در پاك كردن صورت مساله داريم و اين هم يه نمونشه.!!!!

    فق ميتونم بخندم همين:)

    اگه خنده کردنتون تموم شد. به حرفتون فکر کنید...

    مديران گرامي .. چند روزه از كارو زندگي افتاديم.. نميتونيم مطلب ارسال كنيم .. كسي نميخواد كمك كنه؟؟

    شما اگه واقعا پاتون گیر باشه میرید رو نسخه قبلی بعد ازمایشگاهتون رو میبرید تو لوکال و دکتری رو میگیرید...

    ارزش امام زاده رو متولیش داره...شما که ارزش سایت خودتون رو نمیدونید از دیگران نمیشه انتظار داشت...

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۳

    و انسان متولد شد..!!!!!! واي چه حرفايي زد :)))))

    سكوت.....

    متشكر از دوستان ..

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۱

    خواهشا احترام خودتون رو نگه دارید. اگه خودتون مهم نیستید احترام سایت و دوستان دیگر رو نگه دارید. این جور حرفا رو تو چت بهم بگید. در ستون کناری سمت چپ یک ابزارک وجود داره که موضوع ها رو سه قسمت حل شده، حل نشده و سوالی نیست تقسیم میکنه. پس اینجا فقط انجمن پشتیبانیه نه این حرفا!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - مرتضی نظری
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۲

    خواهشا احترام خودتون رو نگه دارید. اگه خودتون مهم نیستید احترام سایت و دوستان دیگر رو نگه دارید. این جور حرفا رو تو چت بهم بگید. در ستون کناری سمت چپ یک ابزارک وجود داره که موضوع ها رو سه قسمت حل شده، حل نشده و سوالی نیست تقسیم میکنه. پس اینجا فقط انجمن پشتیبانیه نه این حرفا!

    ببخشيد،اصلا فراموش كردم اينجا انجمن رفع مشكل هست...البته من كه قصدم اين بود كه كمكي كرده باشم،كه...

    حالا چرا فهميدم كه چرا تو اين انجمن خيلي از تايپيك ها بي جواب موندن...يا چرا ديگه مثل مدت ها پيش تمايل به جواب دادن وجود نداره...الان ديگه به داناهاي انجمن حق ميدم كه جواب ندن به تايپيك ها... من كه جز خيلي خيلي اماتور انجمن هستم تمايلم به كمك كردن كم شد،چه برسه به داناهاي سايت...

    خواهشا احترام خودتون رو نگه دارید. اگه خودتون مهم نیستید احترام سایت و دوستان دیگر رو نگه دارید. این جور حرفا رو تو چت بهم بگید. در ستون کناری سمت چپ یک ابزارک وجود داره که موضوع ها رو سه قسمت حل شده، حل نشده و سوالی نیست تقسیم میکنه. پس اینجا فقط انجمن پشتیبانیه نه این حرفا!

    ببخشيد،اصلا فراموش كردم اينجا انجمن رفع مشكل هست...البته من كه قصدم اين بود كه كمكي كرده باشم،كه...

    حالا چرا فهميدم كه چرا تو اين انجمن خيلي از تايپيك ها بي جواب موندن...يا چرا ديگه مثل مدت ها پيش تمايل به جواب دادن وجود نداره...الان ديگه به داناهاي انجمن حق ميدم كه جواب ندن به تايپيك ها... من كه جز خيلي خيلي اماتور انجمن هستم تمايلم به كمك كردن كم شد،چه برسه به داناهاي سايت...

درباره‌ی این موضوع