انجمن


ستون های قالب  (۱۵ نوشته)

  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۷

    سلام
    همه قالب ها دارای ستون کناری هستند که در آن پیوند ها - بایگانی - دسته ها و .... قرار دارد
    من می خوام این قسمت هارو بیشتر کنم در واقع می خوام یه قسمت دیگه برای آمار درست کنم و کد CyStats رو به عنوان یک ابزارک قرار دهم شما می تونین قالب منو ببینین
    gharibe.gigfa.com
    اگر کسی می تونه یک بخش برای افزونه آمار من درست کنه ، کد زیر که مربوط به ستون کناری من هستو ویرایش کنه ( کد ابزارک آمار هم گذاشتم )

    http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1310595510.txt
    http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1310628930.txt

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰

    می‌تونید از ابزارک>متن استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gharibeam - Araz - Mostafa - Saeed Fard - amirsaam
  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۲

    سلام امید مرسی بازم بهم جواب دادی راستش قالب من از ابزارک ها به تعداد کم پیروی می کنه یعنی فقط میتونم 1 ابزارک داشته باشم ! منم آخرین مطالب رو گذاشتم
    قالبم از فهرست هم پیروی نمی کنه
    یا یه راه بگو تا یه کار کنم پیروی کنه یا خودت برام ویرایش کن و دستی بساز ( تو اون txt های قابل دانلود)
    مرسی امید

  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۶

    ببخشید من برای هر تاپیک که می سازم یه عنوان قرار می دم مثلا برای این تاپیک گذاشتم
    ستون کناری ( اظافه کردن یک فهرست جدید به ستون کناری)
    اما نمیاد دلیلشم نمی دونم کلیدد ار عزیز قفل نکنی دست من نیست
    بگذریم یکی کمک کنه ستونو درست کنم

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۷

    درود ;
    خب دوست عزیز این که کاری نداره ، میتونی به سادگی کدها رو به صورت دستی قرار بدی و از استایل اون یکی بلاک ها واسش استفاده بکنی ..

    دوست من این فایل هایی txt که آپلود کردی خراب هستند ، Encoding ش رو تغییر ندادی و نوشته های فارسی خراب شدن .. موقعی save کردن دقت کن که encoding فایل رو به UTF-8 تغغیر بده و بعد سیو کن ، فایل هارو دوباره آپلود کن تا واست درست کنم ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gharibeam - Omid Sh - amirsaam
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۵

    بفرما دوست عزیز ..
    این کدی که میدم رو در بین تگِ :

    <div class="rsidebar">
                    <ul>

    و :

    </ul>
            </div>

    قرار بده ..

    <li><h2 class="red">آمار</h2>
                                  <li>تعداد مطالب : <?php cystats_countPosts($showmode=true); ?></li>
    
    <li>تعداد نظرات : <?php cystats_countComments($showmode=true); ?></li>
    
    <li>بازدید امروز : <?php cystats_countHits(today, $showmode=true); ?></li>
    
    <li>بازدید دیروز : <?php cystats_countHits(yesterday, $showmode=true); ?></li>
    
    <li>بازدید این هفته : <?php cystats_countHits(week, $showmode=true); ?></li>
    
    <li>بازدید این ماه : <?php cystats_countHits(month, $showmode=true); ?></li>
    
    <li>کل بازدیدها : <?php cystats_countHits(all, $showmode=true); ?></li>
    
    <li>خروجی فید امروز : <?php cystats_countFeedreadersToday($showmode=true); ?></li>
    
    <li>ورودی گوگل امروز : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true); ?></li>
    
    <li>افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?> نفر</li>
    
    <li>تبادل لینک با <?php cystats_countLinks($showmode=true); ?> سایت</li>
    
                                </ul></li>
                                <li class="btm"></li>

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gharibeam - Omid Sh - amirsaam
  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۴

    سلام سعید من قالبمو یه کم خراب کردم برای همین دوباره محتویات ستون کناری رو تو یه txt ( اما این بار سالم) ریختم ، خود فایل php sidebar هم برای دانلود گذاشتم هر کدوم که راحت تری رو ویرایش کن
    خیلی ازت ممنونم بهم کمک کردی
    { اگه میشه ( لطفا ) یه تغییراتی هم توش بده ، مثلا اگه ببینی سایتمو نوشته های توی ستون زیاد سمت راست رفتند و این باعث میشه که حروف اول نوشته ها خوب نشون داده نشند ! اگه می تونی یکم به سمت چپ بکشش
    بعد مثل همین کاری که داری می کنی ( آمار اظافه میکنی) لطفا اگه میشه پربازدید ترین مطالب و آخرین مطالب رو هم اظافه کن ( البته من فقط روی کمکت برای اظافه کردن آمار حساب می کنم ، اگه نمی تونی همرو ویرایش کنی من می تونم یه تاپیک دیگه بزنم البته امید وارم بکنی }
    مرسی سعید از کمکت
    http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1310653668.zip

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۳

    ببین برای اینکه بخوای استایلش مثل بقیه بشه باید توی همون div قرارش بدی.
    من فایل‌هات رو ندیدم ولی سعید جان دیده و گفتند که کلاسش بصورت زیر هست دیگه.
    اول:

    <div class="rsidebar">
                    <ul>

    بعد کد آمارگیر
    و در آخر:

    </ul>
            </div>

    همونچیزی که سعید گفت. شما همون رو بزاری جواب میده.
    برای پربازدیدترین‌ها باید اول افزونه post views رو نصب کنی که تعداد بازدیدهات ثبت بشه.
    بعد قسمت پربازدیدترین اون افزونه رو در سایدبار به نمایش در بیاری.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirsaam - Saeed Fard - gharibeam
  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۳

    امید مرسی خیلی باحالی من فکرنمی کردم بچه های این جا این طوری بهم کمک کنن
    من این راه که گفتی رو انجام میدم اگه جواب داد تاپیکو حل شده تغییر می دم
    بازم مرسی امید و سعید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirsaam
  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۴

    امید جان دقیقا این کارو کردم
    حالا بیا ببین چی شد !!
    خواهش اون فایلو خودت ویرایش کن دیگه مگه چقدر برات طول میکشه !!
    gharibe.gigfa.com

  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۱

    حالا که زدم داغون کردم ستونو یکی بیاد کمک کنه
    دوستان راهنمایی می کنید مرسییییییی
    اگه می شه مستقیم ویرایش کنین

  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۴

    دوستان عزیز تشکر می کنم از کمکتون ولی اخر سری حال گیری کردین
    من خودم چندتا <div class="rsidebar"> رو پاک کردم وچندتا </ul </div> رو هم پاک کردم تا ترتیب قرار گیری درست بشه
    سعید جون دقت کرده باشی هرچی تو گفتی رو پاک کردم مرسی از راهنماییت
    الان یه مشکلی هست می خوام یکم نوشته ها توی ستون ها به سمت چپ کشیده بشن
    چی کار کنم ! راهنمایی کنین
    نوشته هارو ببینین (gharibe.gigfa.com)

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۶

    gharibeam گفت:
    دوستان عزیز تشکر می کنم از کمکتون ولی اخر سری حال گیری کردین
    من خودم چندتا <div class="rsidebar"> رو پاک کردم وچندتا </ul </div> رو هم پاک کردم تا ترتیب قرار گیری درست بشه
    سعید جون دقت کرده باشی هرچی تو گفتی رو پاک کردم مرسی از راهنماییت
    الان یه مشکلی هست می خوام یکم نوشته ها توی ستون ها به سمت چپ کشیده بشن
    چی کار کنم ! راهنمایی کنین
    نوشته هارو ببینین (gharibe.gigfa.com)

    دوست عزیز ما 24 ساعته آنلاین نیستیم که به کاربرها پاسخ بدیم.
    برای مشکل بعدی هم باید یک استایل جدا نوشته بشه برای نوشته‌ها و در فایل استایل قرار بگیره.
    ضمناً فعلاً که من دیدم قالب وبلاگتون عوض شده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gharibeam - Saeed Fard
  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۳

    امید جان بد ترین مشکل برام پیش اومد اگه میشه بیا
    http://forum.wp-persian.com/topic/14063

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۲

    درود ;

    ممنون امید جان ،، دوست عزیز چرا اینقدر شلوغ میکنید .. شما چه 1 پست بدید چه 10 تا ، تا ما نباشیم نمیتونیم جواب بدیم که .. به قوانین توجه کنید ، باید صبر داشته باشید ، به قول امید جان ما که 24ری آنلاین نیستیم که تا پست دادید ببینیم و جواب بدیم ..

    پاسخ مشکلتون رو امید جون داد ،، باید استایل جداگانه واسش تعریف کنی ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh

درباره‌ی این موضوع