انجمن


ارسال نوشته  (۶ نوشته)

  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۸

    سلام
    من امروز رفتم یه پست جدید برای وبم بفرستم ولی وقتی وارد قسمت ارسال نوشته شدم هیچ کدوم از ابزار ها نبودند !! فقط ابزار های html بودش و ابزار های دیداری هیچ کدوم نبودند !
    چی کار کنم برگرده؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    babakp
  • hamed-sepehr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۴

    همین دو روز پیش یکی دیگه همین مشکل رو داشت. جواب هم مثه اینکه گرفت.
    بخش ارسال زیاد بازی درمیاره. یکم زیادی باید صبر کنی تا صفحه کامل لود بشه و تو این مدت هم هیچ کاری نکن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    babakp - gharibeam
  • babakp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۹

    من هم دقیقا این مشکل رو دارم

    ببخشید یه سوال :

    لینک تاپیکی که اون دوستمون که مشکلش حل شد رو میتونید بدید ؟؟؟؟؟؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gharibeam
  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۵

    تست می کنم ببینم چی میشه مرسی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    babakp
  • gharibeam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۷

    عزیزم مرسی از راهنماییت مشکلم برطرف نشد :( راهی دیگه داری بگوو

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    babakp
  • hamed-sepehr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۴

    babakp گفت:
    من هم دقیقا این مشکل رو دارم

    ببخشید یه سوال :

    لینک تاپیکی که اون دوستمون که مشکلش حل شد رو میتونید بدید ؟؟؟؟؟؟؟

    تاپیک طرف رو که دوباره نگا کردم خودش نوشته بود چون سرعتم خیلی پایین هستش این مشکل رو دارم و این یعنی مشکل از سیستم.

    gharibeam گفت:
    عزیزم مرسی از راهنماییت مشکلم برطرف نشد :( راهی دیگه داری بگوو

    تنها راهی که به ذهنم میرسه رو چندتا کامپیوتر و مرورگر دیگه تست کنین. اگه درست شد یعنی مشکل از سیستمتون اگر نه که راهی بلد نیستم :|

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    babakp

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها