انجمن


افزودن قابلیت ابزارک به پوسته چجوریه؟؟  (۲۰ نوشته)

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۲:۳۶

    سلام خدمت اساتید و بزرگواران.
    آقا من یک سوال داشتم اون این بود که من یه تم برای وردپرس درست کردم حالا میخوام بهش قابلیت افزودن ابزارک رو بهش بشناسونم.
    طبق لینک زیر
    http://codex.wp-persian.com/index.php?title=%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86_%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A8%D9%87_%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87
    هم پیش رفتم ولی چیزی سر در نیوردم آخه تم من دوتا ستون داره و اسمش رو مثلا گذاشتم right.php و left.php بعد اینکه چجوری اضافه کنم مثلا واسه ستون سمت راستم اینه:

    <div id="leftmenu">
        <div class="menutitle"><img alt="bullet" src="bullet-squaretitle.gif">
    		</span>عنوان ابزارک</div>
        <div class="textboxleft">
        <ul>
               <li class="left-li">متن ابزارک</li>
        </ul>
        </div>
       </div>
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۵

    چگونه قالب‌های خود را با ابزارک هماهنگ کنیم؟

    هماهنگ کردن قالب‌های چند ستونه با ابزارک

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی سجادی
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۴

    مرثی گناهکار جان آموزش خیلی باحال بود من اونارو متوجه شدم ولی تگهایی که مثل قالب خودم بود رو نفهمیدم همش ارور میداد پوستم.
    مثلا این تگ ستون منه.

    <div id="leftmenu">
        <div class="menutitle"><img alt="bullet" src="bullet-squaretitle.gif"><span lang="en-us">
    		</span>عنوان ابزارک</div>
        <div class="textboxleft">
        <ul>
               <li class="left-li">متن ابزارک</li>
        </ul>
        </div>
    </div>

    هرجوری قرار دادم نشد.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۰

    من هنوز دقیقن متوجه نشدم که این دستوراتی که شما نوشتین٬ مربوط به کل ستون هست یا فقط یک بلوک٬ به‌هر حال دستور زیر رو اجرا کنین ببینیم به‌جواب می‌رسیم یا نه:

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar(array(
    'before_widget' => '',
    'after_widget' => '</li></ul></div>',
    'before_title' => '<div class="menutitle"><img alt="bullet" src="bullet-squaretitle.gif"><span lang="en-us"></span>',
    'after_title' => '</div><div class="textboxleft"><ul><li class="left-li">'
    ));
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Araz
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۷

    آره کار کرد.
    دمت گرم.
    این دستورات واسه یک بلوک بود که نوشتم. همه بلوکها مثل هم هستند.
    با این کد جواب داد. خیلی ممنونم. @},-

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۱

    ظاهرا کد های تو ویکی مشکل داره :D

  • vafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۲:۲۰

    من یک بار مطلب مربوط به ابزارک رو در ویکی ترجمه کردم و قرار دادم. بعدش اون بی سوادی که اومد و همه ویکی رو کرد تبلیغات خودش و می گفت اینارو هک کردم و اینا ...
    بعد از باز آوری مطالب- مطلبی که نوشته بودم نا\دید شد و این مطلب فعلی جاش اومد که طبق اظهار شما مشکل هم داره.
    داستان چیه؟

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۲:۳۵

    vafa گفت:
    من یک بار مطلب مربوط به ابزارک رو در ویکی ترجمه کردم و قرار دادم. بعدش اون بی سوادی که اومد و همه ویکی رو کرد تبلیغات خودش و می گفت اینارو هک کردم و اینا ...
    بعد از باز آوری مطالب- مطلبی که نوشته بودم نا\دید شد و این مطلب فعلی جاش اومد که طبق اظهار شما مشکل هم داره.
    داستان چیه؟

    به احتمال زیاد دوستی دوباره زحمت نوشتن مطالب رو از اول کشیده ولی اشتباهاتی هم داشته :-?

    در ضمن وضعیت کدها توی صفحه مستندات خیلی بده . متاسفانه هیچ کدوم از دستورات چپ به راست نیستند . مثلا می تونستن مثل وضعیت دستورات توی همین صفحات انجمن باشن *-:)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۹

    داستان چیه؟

    یکسری مشکلاتی بود همونطوری که شما هم بهش اشاره کردید. خیلی هاش رو با یکسری محدودیت حل کردیم. کلا هر عملی توی تاریخچه هست ...

    در ضمن وضعیت کدها توی صفحه مستندات خیلی بده . متاسفانه هیچ کدوم از دستورات چپ به راست نیستند .

    درسته. باید درست بشه ;-)

  • vafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۸

    navid گفت:

    داستان چیه؟

    یکسری مشکلاتی بود...کلا هر عملی توی تاریخچه هست ...

    نیست.
    هرچند که خیلی دوست دارم ولی به خاطر همین مساله دیگه انگیزه ای برای و ترجمه مشارکت در این زمینه ندارم.

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۱

    جناب گناهکار با تشکر از اینکه تاپیک من رو بستید باید بگم که من خودم این کاری که شما گفتید رو قبلا انجام دادم.
    ولی وقتی در فایل functions.php اون کد رو یک بار قرار می دم فقط منوی شماره 1 توسط ابزارک کنترل می شه و منوی شماره 2 به همون صورت قبلی هست.

    وقتی هم دوبار کد رو پشت سر هم تکرار می کنم پوسته درسته ولی قسمت مدیریت ارور می ده!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۹

    دوست عزیز موضوع تکراری قفل می‌شه٬ موضوع شما هم تکراری بود.

    در ضمن این نوشته رو بخونین جواب سوال شما به‌صورت کامل توش توضیح داده شده: http://gonahkar.com/archives/2007/02/18/widgetize-multi-sidebar-themes/

    اگه تو نوشته‌های همین موضوع هم یه نگاه کوچیک می‌کردین می‌تونستین لینک نوشته رو ببینین.

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۴

    آقا می دونی اصلا از اول که من اومدم این ابزارک رو درست کنم همین طور بود.
    می بینم که 3 ماه پیش نوید گفته اون آموزش توی سایت اشتباه هست!الان هم 2 تا آموزش برای ابزارک روی کدکس قرار داره!

    ممنون از شما گناهکار جان

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۷

    من سعی می کنم یه آموزش خوب در رابطه با فعال کردن ابزارک برای پوسته ها بنویسم ... ;-)

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۳

    من آموزشی که توی سایت هست رو امتحان کردم.البته باید سی اس اس هم هماهنگی داشته باشه.مثلا داخله پوسته Notepad Chaos ابزارک ها حالت خوبی نمیگیرند که باید در سی اس اس تنظیم بشه.

  • pesaranegol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۷:۳۸

    سلام یکی کمکم کنه
    من وقتی میخوام برم توی بخش تنظیمات ابزارکم این پیغام رو میده : 502 Bad Gateway
    باید چکار کنم تا درست بشه؟ کمکم کنید.... نمیدونم جای که این متن رو گذاشتم مناسبه یا نباید اینجا میزاشتم و ازتون کمک بگیرم! به هر حال یکی هست که کمکی کنه بهم؟!
    تشکر

  • علی سجادی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۲

    pesaranegol گفت:
    سلام یکی کمکم کنه
    من وقتی میخوام برم توی بخش تنظیمات ابزارکم این پیغام رو میده : 502 Bad Gateway
    باید چکار کنم تا درست بشه؟ کمکم کنید.... نمیدونم جای که این متن رو گذاشتم مناسبه یا نباید اینجا میزاشتم و ازتون کمک بگیرم! به هر حال یکی هست که کمکی کنه بهم؟!
    تشکر

    این به سرورتون مربوط میشه نه به وردپرس

  • masoudvaleh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۵

    دوستان گرامی یک سئوال داشتم
    چگونه میشه یک ابزارک رو داخل سایت قرار داد من یک ابزارک اجرای فایل mp3 دانلود کردم بعد از اینکه کدش رو کپی کردم تو پوسته سایتم کل اطلاعاتم از دست رفت و مجبور شدم دوباره وردپرس رو نصب کنم

  • caypiyouler

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۹
    تشکر شده: ۹۶ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۲:۰۰

    masoudvaleh گفت:
    دوستان گرامی یک سئوال داشتم
    چگونه میشه یک ابزارک رو داخل سایت قرار داد من یک ابزارک اجرای فایل mp3 دانلود کردم بعد از اینکه کدش رو کپی کردم تو پوسته سایتم کل اطلاعاتم از دست رفت و مجبور شدم دوباره وردپرس رو نصب کنم

    دوست عزیز تایپیک های قدیمی رو بالا نیارید لطفا

  • zerohot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹

    سلام
    من قابلیت ابزارک رو به قالب خودم اضافه کردم و خیلی خوب هم کار میکنه ولی یه مشکلی هست
    توی فایل functions.php از قبل یه کد برای post-thumbnails وجود داشت
    وقتی کد ابزارک ذو اضافه میکنم یه جورایی وردپرس دچار مشکل میشه
    مثلا وقتی میخوام یه پست برارم تو سایت زمانی کا دکمه انتشار رو میزنم تغییرات اعمال میشه ولی دایرکت نمیشه به صفحه ای که توش پست رو نوشتم --- یا مثلا وقتی توی ویرایش پوسته تغییرات انجام میدم ، ذخیره که میکنم دوباره برنمیگرده به صفحه کد ها - یه صفحه حالی میاد
    _________________________________________________________
    محتویات فایل functions.php :
    <?php
    add_theme_support('post-thumbnails');
    //set_post_thumbnail_size(150, 150, true);
    ?>

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar();
    ?>
    _________________________________________________________
    کدی که توی sidebar گذاشتم:

    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
    || !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php endif; ?>
    _________________________________________________________
    همه چیز درست کار میکنه فقط همین مشکلو دارم
    باید چیکار کنم ؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها