سلام دوستان این عکس رو ببنید :
http://www.pic.iran-forum.ir/images/3trnxvs5qlj3y7baxoo.png
مشکل از چیه ؟
-----
بعد هم کادر all in seo pack هم دیگه زیر نوشته نیست یعنی غیب شده
وقتی هم روی تنظمیات صفحه کلیک می کنم تنظمیات صفحه رو بالا نمیاره
سلام دوستان این عکس رو ببنید :
http://www.pic.iran-forum.ir/images/3trnxvs5qlj3y7baxoo.png
مشکل از چیه ؟
-----
بعد هم کادر all in seo pack هم دیگه زیر نوشته نیست یعنی غیب شده
وقتی هم روی تنظمیات صفحه کلیک می کنم تنظمیات صفحه رو بالا نمیاره
این جا توضیح داده :
رفع مشکل Allowed Memory Size Exhausted
مشکل دوم چی ؟
باکس ALL IN SEO غیب شده هر چی هم رو تظنمیات صفحه کلیک می کنم باز نمیشه
دوستان هر چی تو اون صفجه بود انجام دادم افزونه رو نصب کردم و . ..
ولی بازم نرفت
چی کار کنم؟
هر چی هم رو تظنمیات صفحه کلیک می کنم باز نمیشه
به این خاطر هست که صفحه کامل لود نشده و جی کوئری اعمال نمیشه چون معمولا جی کوئری ( که تو مدیریت وردپرس از اون استفاده شده ) اول میاد بررسی میکنه که اگه اجزای اصلی صفحه لود شده بعد کار میکنه و به خاطر خطای حافظه مدیریت وردپرس شما کامل لود نمیشه .
majed گفت:
به این خاطر هست که صفحه کامل لود نشده و جی کوئری اعمال نمیشه چون معمولا جی کوئری ( که تو مدیریت وردپرس از اون استفاده شده ) اول میاد بررسی میکنه که اگه اجزای اصلی صفحه لود شده بعد کار میکنه و به خاطر خطای حافظه مدیریت وردپرس شما کامل لود نمیشه .
خیلی ممنون بابت حواب
خب من باید چی کار کنم ؟میشه راهنمایی کامل کنید ؟
من حافظه هاستم زیاده ولی الان مشکل ایجاد شده برای من
اگه با راه حی که دوستمون تو پست بالا ینکش رو داد حل نشده باید تعدادی از افزونه هایی که زیاد لازم ندارید رو غیر فعال بکنید تا مشکل کمبود رم براتون پیش نیاد .
اگه از افزونه ی آمارگیر استفاده میکنید غیر فعالش کنید و به جاش از سرویس های دیگه استفاده کنید .
majed گفت:
اگه با راه حی که دوستمون تو پست بالا ینکش رو داد حل نشده باید تعدادی از افزونه هایی که زیاد لازم ندارید رو غیر فعال بکنید تا مشکل کمبود رم براتون پیش نیاد .
اگه از افزونه ی آمارگیر استفاده میکنید غیر فعالش کنید و به جاش از سرویس های دیگه استفاده کنید .
ببخشید میشه یه عکس بگیرید از فایل confim که ببینم دقیقا این کد رو کجا بزارم
ممنون میشم واقعا
سلام
من ديروز يك قالب دانلود كردم و بعد هم نصب كردم هيچ مشكلي پيش نيومد چند بار هم تونستم به صفحه مديريت وارد و خارج بشم اما از امروز صبح كه خواستم وارد پنل كاربري بشم اين پيغامه عجيبو ميده اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-content/themes/TodayCMS/functions.php:11) in /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-login.php on line 354
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-content/themes/TodayCMS/functions.php:11) in /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-login.php on line 366
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-content/themes/TodayCMS/functions.php:11) in /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 693
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-content/themes/TodayCMS/functions.php:11) in /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 694
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-content/themes/TodayCMS/functions.php:11) in /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 695
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-content/themes/TodayCMS/functions.php:11) in /home/alghameh/domains/alghameh133.ir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 897
مورد از فانکشن قالب هست
قالب رو غیر فعال کنید و بعد بررسی کنید ببینید در خط 11 این فانکشن چی نوشته شده
از راهنماييتون متشكرم اما ميشه بيشتر راهنمايي كنيد و بگيد از كجا ميتونم قالبو غير فعال كنم چون اصلا به پنل راهم نميده
وارد هاست بشین و اسم پوشه قالب رو عوض کنید
NESTED گفت:
وارد هاست بشین و اسم پوشه قالب رو عوض کنید
سلام ی قالب نصب کردم این ارور رو داده دیگه اصلا نمیتونم وارد سایت و تنظیمات بشم
Fatal error: Cannot redeclare wp_pagenavi() (previously declared in /home/bdliauir/public_html/wp-bdlia/plugins/wp-pagenavi/core.php:12) in /home/bdliauir/public_html/wp-bdlia/themes/BIGwp/functions.php on line 366
چ جوری وارد هاست بشم؟
reza12 گفت:
سلام ی قالب نصب کردم این ارور رو داده دیگه اصلا نمیتونم وارد سایت و تنظیمات بشم
Fatal error: Cannot redeclare wp_pagenavi() (previously declared in /home/bdliauir/public_html/wp-bdlia/plugins/wp-pagenavi/core.php:12) in /home/bdliauir/public_html/wp-bdlia/themes/BIGwp/functions.php on line 366
چ جوری وارد هاست بشم؟
وارد هاست شدم اما نمیدونم از کجا اسم پوشه رو پیدا کنم . کجا سرچ کنم