انجمن


راهنمايي براي ويرايش قالب  (۴ نوشته)

  • masuod66

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۸

    با سلام خدمت اساتيد عزيز من جديدا قالبي رو نصب كردم كه در خيلي از سايتها منتشر شده و مربوط به قالب قبلي FoxWorld هست
    سوال اولم در خصوص مطالب اتفاقي هست كه http://wasabi.pbwiki.com/Random%20Posts%20and%20Random%20Excerpts
    از اينجا دانلود كردم و تگ <?php random_posts(); ?>روبه صورت<span class="bgreen">مطالب اتفاقي</span><?php random_posts(2); ?>
    <div style="padding: 5px;"></div>

    به پوسته اصلي قالب اضافه كردم كه نمايش نميده
    دوم اينكه درقسمت شرح مطالب چه طور ميشه لينك دانلود رو در جاي مخصوص به دانلود قرار داد
    منظورم http://www.db-iran.ir/?p=26&preview=true
    سوم اينكه اساسا اين قالب چه افزونه هايي كم داره

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۸

    برای مطالب اتفاقی یا تصادفی از کد زیر استفاده کن

    <?php query_posts('showposts=15&offset=0&orderby=rand'); ?>
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<li>  <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>  </li>
    	<?php endwhile; endif; ?>

    ضمنا معمولا این کد در سایدبار یا ستون کناری استفاده می شود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • masuod66

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۷

    saeli گفت:
    برای مطالب اتفاقی یا تصادفی از کد زیر استفاده کن

    <?php query_posts('showposts=15&offset=0&orderby=rand'); ?>
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<li>  <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>  </li>
    	<?php endwhile; endif; ?>

    ضمنا معمولا این کد در سایدبار یا ستون کناری استفاده می شود

    ضمن تشكر توضيح بديد هر يك از اين `<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <li> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a> </li>`قسمتها چه امكاني فراهم ميكنه
    و ديگه اينكه علت داخل كادر نبودن تيكهاي مربوط به مطالب اتفاقي كه در سايدبار گذاشتم چي هست http://www.db-iran.ir/?p=26&preview=true
    اين دوتا سوال هم بي جواب موند:
    دوم اينكه درقسمت شرح مطالب چه طور ميشه لينك دانلود رو در جاي مخصوص به دانلود قرار داد
    منظورم http://www.db-iran.ir/?p=26&preview=true
    سوم اينكه اساسا اين قالب چه افزونه هايي كم داره

  • lover2020

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۶

    سلام .
    من يه قالب خارجي دارم ميخواستم ببينم ميتونم اينو الان استفاده كنم !نميخوام همه مطالبش فارسي باشه فقط ميخوام يه سري از توضيحاتش فارسي باشه !!!
    تو اين قالب خارجي ميتونم فارسي هم بنويسم يا نه !!! يا اينكه بايد ويرايشش كنم ؟ميشه يكم راهنمايي كنيد ؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.