amku
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۹
درود
دو تا سایت هستش که در سایت اولی ورد پرس نصب شده و در سایت دوم ، سایت اول کپی شده و باید مطالب جداگانه ای از سایت اول نشون داده بشه اما هر مطلبی که در سایت اول نوشته میشه دز سایت دوم هم نشون داده میشه
مشکل از کجاست ؟ می تونه مشکل می تونه از subdomains بودن باشه؟
لطفا راهنمایی کنید.
Saeed Fard
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۹۸۲
#
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۹
دوست عزیز این 2 سایت روی یه هاست قرار گرفتن ؟؟
احتمالا هر دو سایت از یک دیتابیس استفاده میکنن .. در حالی که باید واسه ی سایت دوم دیتابیس جدا می ساختید ..
موفق باشید ../.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
amku - Omid Sh
amku
آفلاین
عضو
#
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۴
سپاس
فکر کنم روی یک هاست باشن
اگه این دوتا سایت روی یک هاست باشن و هرکدوم دامنه خودشون یعنی site1.com و site2.com رو داشته باشن این حالت اصلا امکان داره و اگه امکان داره چطوری پایگاه داده رو عوض کنم که مجبور نباشم از اول برای سایت دوم وردپرس رو نصب کنم
در کل کمی درباره subdomains و این حالت که روی یک هاست دو تا دامنه مجزا داشته باشیم ولی با یک کپی توضیح بدی
Saeed Fard
آفلاین
ناظم
#
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴
اگه این دوتا سایت روی یک هاست باشن و هرکدوم دامنه خودشون یعنی site1.com و site2.com رو داشته باشن این حالت اصلا امکان داره
نه خیر دوست عزیز ، این کار به هیچ وجه امکان پذیر نیست .. نمیشه با یک هاست و 2 دامین دو سایت مجزا داشت ..
با 1 هاست و 2 دامین ، هر دو دامین یک محتوا را نمایش خواهد داد .. برای داشتن 2 سایت مجزا باید 2 تا هاست داشت ..
موفق باشید ../.
amku - Omid Sh
amirsaam
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۵۵
#
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۰
saeidfard گفت:
نه خیر دوست عزیز ، این کار به هیچ وجه امکان پذیر نیست .. نمیشه با یک هاست و 2 دامین دو سایت مجزا داشت ..
با 1 هاست و 2 دامین ، هر دو دامین یک محتوا را نمایش خواهد داد .. برای داشتن 2 سایت مجزا باید 2 تا هاست داشت ..
موفق باشید ../.
سعید جان اشتباه نمیکنی عزیز؟
من الان با یه هاست سه تا سایت دارم!
باید برای هر سایتی که میخواید یک Addon Domain به دامنه ها اضافه کرد
و برای هرکدوم دیتابیس جدا ساخت
نمیدونم شاید من منظور شما رو درست نفهیدم!
amku - Omid Sh
Saeed Fard
آفلاین
ناظم
#
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۱
سعید جان اشتباه نمیکنی عزیز؟
من الان با یه هاست سه تا سایت دارم!
باید برای هر سایتی که میخواید یک Addon Domain به دامنه ها اضافه کرد
و برای هرکدوم دیتابیس جدا ساخت
نمیدونم شاید من منظور شما رو درست نفهیدم!
امیر جان آدرس سایت هایی که از بخش Addon Domain اضافه میشوند در ساب دایرکتوری ساخته میشند ، نه در Root و بخش اصلی سایت ،، یعنی در Public_html یه پوشه میسازه و سایت رو در اون ایجاد میکنه ، ولی بخش روت در خود پوشه ی public_html هستش ..
در Root هاست فقط یک نوع دامین میتونه استفاده بشه ( البته در صورتی که بخوای محتوای جدایی داشته باشی ) دامین هایی زیادی میشه add کرد ، ولی یک محتوا رو نشان خواهد داد .. همون طور که دوستمون گفتن ..
امیدوارم متوجه شده باشید ..
موفق باشید ../.
amirsaam
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۵۵
#
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۳
پس من اشتباه فهمیدم!
آره اینطوری اصلا نمیشه و بعد از add کردن دومین یک فولدر میسازه و اونجا باید سایت رو بسازی
ولی شما گفتی که یه هاست دو تا سایت نمیشه رو باید گفت که روت هاست دوتا سایت نمیشه
amku
آفلاین
عضو
#
۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۱
با سپاس از دوستان
چون هاست برای من نیست من اشتباهی گفتم روی یک هاست هستش
یک بار رو هاست مثلا با دومین site1.ir ورد پرس نصب شده و یک قالب روی اون هم نصب شده حالا یک کپی از سایت اول عینن روی هاست دوم با دومین site2.ir با همون قالب نصب شده اما می خوام محتوا و دسته بندی ها متفاوت باشه اما مشکل اینجاست که هر مطلبی که رو site1.ir نوشته می شه عینا رو site2.ir هم نشون داده میشه با این که هاست های مجزا داریم.
لطفا کمک کنید مشکل حل بشه
سپاس
Saeed Fard
آفلاین
ناظم
#
۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۱
پس من اشتباه فهمیدم!
آره اینطوری اصلا نمیشه و بعد از add کردن دومین یک فولدر میسازه و اونجا باید سایت رو بسازی
ولی شما گفتی که یه هاست دو تا سایت نمیشه رو باید گفت که روت هاست دوتا سایت نمیشه
درسته امیر جان ..
با سپاس از دوستان
چون هاست برای من نیست من اشتباهی گفتم روی یک هاست هستش
یک بار رو هاست مثلا با دومین site1.ir ورد پرس نصب شده و یک قالب روی اون هم نصب شده حالا یک کپی از سایت اول عینن روی هاست دوم با دومین site2.ir با همون قالب نصب شده اما می خوام محتوا و دسته بندی ها متفاوت باشه اما مشکل اینجاست که هر مطلبی که رو site1.ir نوشته می شه عینا رو site2.ir هم نشون داده میشه با این که هاست های مجزا داریم.
لطفا کمک کنید مشکل حل بشه
سپاس
دوست عزیز حالا برگشتیم به حرف اول ، گفتم ، احتمالا از یه دیتابیس استفاده میکنن .. دوست من شما روی سایت دوم که هاست جدا هم داره ، وردپرس را با یه دیتابیس جدا و مجزا ( یه دیتابیس جدا بساز ) بارگذاری کن ..
حالا به طور کل میتونی محتوا رو مدیریت کنی ،، جدا از اون یکی .. و هر تغییری که دوست داری اعمال کنی ..
موفق باشید ../.
amku - amirsaam
amku
آفلاین
عضو
#
۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۸
درود
اقا سعید و امیر سپاس بخاطر پاسخ هاتون
برام جالبه که چرا با اینکه دو تا هاست مجزا داریم اما بازهم محتوا یکی هستش
بازهم سپاس
arashlolos
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۲
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۶
saeidfard گفت:
امیر جان آدرس سایت هایی که از بخش Addon Domain اضافه میشوند در ساب دایرکتوری ساخته میشند ، نه در Root و بخش اصلی سایت ،، یعنی در Public_html یه پوشه میسازه و سایت رو در اون ایجاد میکنه ، ولی بخش روت در خود پوشه ی public_html هستش ..
در Root هاست فقط یک نوع دامین میتونه استفاده بشه ( البته در صورتی که بخوای محتوای جدایی داشته باشی ) دامین هایی زیادی میشه add کرد ، ولی یک محتوا رو نشان خواهد داد .. همون طور که دوستمون گفتن ..
امیدوارم متوجه شده باشید ..
موفق باشید ../.
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
واسه اين اينطوري سلام كردم چون شوكه شدم از اين پستتون.
يعني چي؟
يعني هر سايت يه هاست ؟
من يه سايت دارم با يه هاست.كه هاستم قابليت اد كردن يه دومين ديگه اره.
حالا اون يكي دامينمو هم اد كردم.كه ميخوام تو اين دومين محتواي كاملا مجزا بزارم.و همچنين قالب مجزا.
حالا يعني بايد يه هاست ديگه بخرم؟
يعني خوبي اد كردن دامين جديد تو هاستا اينه كه سايتت با دوتا دامنه مجزا نمايش داده بشه؟؟؟؟
يعني سايتت هم site1.com و site2.com نمايش داده ميشه؟ولي با يه محتواي كاملا يكسان؟