انجمن


حذف عنوان سايت از عنوان مطالب  (۱۳ نوشته)

  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۳

    سلام .
    من جست و جو كردم ولي گويا اين قالب من فرق داره اگه ميشه بگيد چيكار كنم عنوان مطالب فقط عناون خودشون باشه و عنوان صفحه ي اصلي كنارش نياد.
    اين كد header.php

    <!DOCTYPE html>
    <html dir="rtl" lang="fa-IR">
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8">
    <head><?php wp_head(); ?>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
        <title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
     elseif (is_single() ) { single_post_title();  echo ' - '; bloginfo('name'); }
     elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
     else { wp_title('',true); } ?></title>
        <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="www.downloadha.com/favicon.ico" />
        <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />
        <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/pagenavi-css.css" type="text/css" media="screen" />
        <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/modernizr.js"></script>
        <!--[if IE]>
    
        <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
    
        <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/html5.js"></script>
    
        <![endif]-->
        <meta name="robots" content="index, follow">
        <meta name="author" content="Rahim">
    <!--[if IE]>
    <li class="nulleds-com">
    مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></a></li>
    <![endif]-->
    <meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>" />
    </head>
    
    <body class="rtl home blog">
    <div id="wrapper">
    
    	<div id="top-wrapper">
    
    	<header>
    
    		<div class="favorites">
    
    		<ul>
    
    		<div class="fav-warp">
    
    			<li class="homepage"><a href="http://www.reledownload.com/" title="دانلود رایگان نرم افزار, دانلود نرم افزار | رله دانلود" class="jQueryBookmark">این سایت را به علاقه مندیها اضافه کنید</a></li>
    
    			<li class="speech">
    
    			     <ul>در راه رسیدن به اوج با مردم مهربان باش چرا که هنگام سقوط با همان مردم رو به رو خواهی شد.</ul>			</li>
    
    		</div>
    
    		</ul>
    
    		</div>
    
    		  <h1 id="logo"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span><?php bloginfo(‘description’); ?>
    			</span></a></h1>
    
    		  <h2 id="tagline">بزرگترین دانلود سنتر ایرانیان</h2>
    
    		<div class="special-ads">
    
    <div class="mobile">
    
    <div class="mobile-content">
    
    <strong>محل تبلیغ محصول شما</strong>
    <p>
     تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه
    						همین حالا با ما تماس بگیرید
    </p>
    <span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">
    <?php bloginfo('url'); ?></a></span>
    
    </div>
    </div>
    
    <div class="forum">
    <div class="forum-content">
    
    <strong>محل تبلیغ محصول شما</strong><p>
    تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه
    						همین حالا با ما تماس بگیرید
    </p>
    <span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">
    <?php bloginfo('url'); ?></a></span>
    
    </div>
    </div>
    
    <div class="clear"></div>
    		</div>
    
    <div class="hide">
    	<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/background.jpg"></div>
    
    	</header>
    
    	</div>
    	<div class="clear"></div>
    
    	<div id="main-wrapper">
    
    		<div class="top-banners">
    
    			<div class="top-banners-wrap">
    
    <div class="top-banners-right">
    
    <a rel="nofollow" href="http://www.fontcenter.ir" target="_blank"><img src="http://up.daniyalonline.com/images/91r961s81dq7t6cu59s.png" border="0" alt="تبلیغات در رله دانلود" />
    </div>
    
    <div class="top-banners-right">
    
    <a rel="nofollow" href="http://www.reledownload.com/ads/" target="_blank"><img src="http://www.fontcenter.ir/pic/Banner-Font-center.gif" border="0" alt="فوت سنتر" />
    </div>
    
    <div class="clear"></div>
    
    			</div>
    
    		</div>
    
    	<div id="nav">
    
    		<nav role="main-navigation">
    
    			<ul>
    
    <li class="home"><a href="http://www.reledownload.com/"><span>رله دانلود</span></a></li>
    
    <li><a rel="nofollow" href="http://www.reledownload.com/links/"><span>تبادل لينک</span></a></li>
    
    <li><a rel="nofollow" href="http://www.reledownload.com/nod32/"><span>سريال آپديت NOD32</span></a></li>          
    
    <li><a rel="nofollow" href="http://www.reledownload.com/ads/"><span>تبلیغات</span></a></li>          
    
    <li><a rel="nofollow" href="http://www.reledownload.com/contactus/"><span>تماس با ما</span></a></li>
    
    <li><a href="http://www.reledownload.com/sitemap.xml"><span>نقشه سايت</span></a></li> 
    
    			</ul>
    		</nav>
    
    	<div id="search">
    
    	<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
    
    		<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />
    
    		<input type="text" value="<?php if(is_search()) {  the_search_query(); } else { echo''; } ?>" onfocus="if (this.value == 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد';}" name="s" id="s" class="searchtext" size="20" />
    
    		<input type="submit" id="searchsubmit" value="   " class="searchsubmit" name="btnSubmit"/>
    
    	</form>
    
    	</div>
    
    	</div>

    با تشكر

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۲

    دوست عزیزم رحیم جان حتما از افزونه ی All in One SEO استفاده میکنی ..

    توی تنظیمات افزونه قسمت Post Title Format تیکه ی %blog_title% رو ازش حذف کن و تغییرات رو Save کن ، درست میشه .. واسه ی بخش های دیگه ، صفحات ، دسته ها و ... هم بخش هایی داره که به همین صورت میتونی عمل کنی ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirsaam - RahimY - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۳

    خيلي ممنون ولي من قبلا اين كار رو كردم و درست نشد..
    اين عكس رو ببيني متوجه ميشي.

    فكر كنم مشكل از خود قالبه چون تو قالب قبليم اينطوري نبود.
    با تشكر

  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

    تازه تمام صفحاتم اينطوريه ...
    پست ها , بر چسب ها و ....

  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۹

    لطفا اگه بلديد كمك كنيد ...
    الآن همه ي مطالب همراه با عنوان سايت داره ايندكس ميشه

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۸

    از کد بالا خط هشتم رو به این صورت تغییر بدید :

    elseif (is_single() ) { single_post_title(); }

    و برای برگه ها و غیره هم همینطور تغییر بدید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    RahimY - Saeed Fard
  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵

    خيلي خيلي ممنون ... پستها و برگه ها كه خط 8 و 9 بودن درست شد ولي هنوز نميدونم واسه صفحات برچسب ها و موضوعات بايد كجا رو ويرايش كنم ؟
    با تشكر

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۲

    خط هفتم :

    elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    RahimY - Saeed Fard
  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

    بازم ممنون . الآن خط هفتم و هشتم و نهم كلا اينطوري شد :

    <title> <?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); }
     elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
     elseif (is_page() ) { single_post_title(); }

    عنوان موضوعات هم درست شد ولي هنوز تو صفحه تگها عنوان سايت چسبيده به عناون تگ.... كجاي اين كد رو ويرايش كنم ؟
    با تشكر

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۳

    اینو بزارید :

    <?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); }
     elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
     elseif (is_page() ) { single_post_title(); }
     elseif (is_tag() ) { single_cat_title(); }
     ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - RahimY - mohamad241
  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰

    واي عجب غلطي كرديم قالب عوض كرديما !!
    دم شما گرم اين مشكل رو هم حل كنيد..
    حالا تنها مشكلم با مثلا صفحه 1 - صفحه 2 ايناس !
    به جاي اينكه عنوان صفحه اينطوري باشه : صفحه 134 عنوان صفحه ي اصلي مياد ... فقط عنوان صفحه ي اصلي.
    يعني مثلا الآن صفحه ي 4 سايتم عنوانش اينه : دانلود رایگان نرم افزار, دانلود نرم افزار | رله دانلود
    لطفا كمك كنيد.
    با تشكر

  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۲

    اگه بخوایم کاری کنیم که عناون ها بر اساس دستوری که تو All in one seo میدیم باشه باید چیکار کنیم ؟

  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

    حالا تنها مشكلم با مثلا صفحه 1 - صفحه 2 ايناس !
    به جاي اينكه عنوان صفحه اينطوري باشه : صفحه 134 عنوان صفحه ي اصلي مياد ... فقط عنوان صفحه ي اصلي.
    يعني مثلا الآن صفحه ي 4 سايتم عنوانش اينه : دانلود رایگان نرم افزار, دانلود نرم افزار | رله دانلود
    لطفا كمك كنيد.

    آقایون اگه این مورد آخر رو هم یه کمکی بکنید ممنون میشم...

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.