انجمن


ترفندهایی برای کاهش مصرف پهنای باند  (۱۹ نوشته)

  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۶

    از تمام دوستانی که در مورد کاهش مصرف پهنای باند مطالب و آموزش هایی دارند دعوت میکنم در این موضوع مطالب خود را بیان کنند.
    دقیقا منظورم اینه که میخوام با روش هایی از هدر رفتن بی مورد فضای پهنای باند جلوگیری کنم.
    با تشکر فوق ویژه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - تناسب اندام
  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۵

    یکی از بهترین کارها کم کردن حجم عکس ها است
    از طریق فتوشاپ و گزینه save for web device در قسمت file می توان حجم عکسها را کم کرد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza - Mostafa - موبایل اسکای - Online98 - ثاني عشر - امین باقیات
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۷

    درسته مهمترین کار همینه ...
    حالا یه سوال دیگه دارم. چطوری میشه از طریق هاست فهمید بیشترین پهنای باند کجا مصرف میشه ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Online98
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۶۲
    تشکر شده: ۵۷۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۱

    mirza گفت:
    درسته مهمترین کار همینه ...
    حالا یه سوال دیگه دارم. چطوری میشه از طریق هاست فهمید بیشترین پهنای باند کجا مصرف میشه ؟

    داخل آمارگیر هاست مشخص هست!
    البته از افزونه‌های کشینگ هم می‌تونید استفاده کنید.
    می‌تونید htaccess. رو هم دستکاری کنید که تصاویر فقط روی هاست خودتون بارگزاری بشن و واسه بقیه نمایش داده نشه!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mirza - saeli - Saeed Fard - Omid Sh - winsent - Online98 - ثاني عشر - امین باقیات - واقعیت مجازی سامسونگ gear vr
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۹

    همین؟

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

    فکر نکنم سایت شما روزی بیش از 100 مگ پهنا استفاده کنه

    با اینکه برای من تا حد امکان هم سعی کردم که پهنا کم مصرف کنه روزی 8 گیگ پهنا مصرف میشه

    افزونه کش خیلی تاثیر گذاره
    تصاویر مخوصا کم حجم بودنش
    پاک کردن کدهای اضافی قالب
    بهینه سازی سی اس اس (برای من 18 کیلو بود کردمش 5 کیلو)
    و همچنین توی هر صفحه تا حد امکان کمترین پست رو نمایش بدین مثلا حداکثر 5 تا

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Online98 - ثاني عشر - Mostafa - امین باقیات
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۷

    من دارم میگم ترفند ارائه بدین شما وب سایت خودتون رو به رخ ما می کشین :)
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Online98
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۰
    تشکر شده: ۱۶۱۴ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۵

    من دارم میگم ترفند ارائه بدین شما وب سایت خودتون رو به رخ ما می کشین :)
    ممنون

    امیر جان اصلا این طوری نیست ، موبایل اسکای عزیز تجربه و راه حل رو در اختیار شما گذاشتند ، به نظره شما اینا راه حل نیست ؟؟

    افزونه کش خیلی تاثیر گذاره
    تصاویر مخوصا کم حجم بودنش
    پاک کردن کدهای اضافی قالب
    بهینه سازی سی اس اس (برای من 18 کیلو بود کردمش 5 کیلو)
    و همچنین توی هر صفحه تا حد امکان کمترین پست رو نمایش بدین مثلا حداکثر 5 تا

    دوستان گلم کامل گفتن ، من هم یه نکته ای رو بگم ..

    تبدیل کردن کدهای PHP به HTML در بازدید و لود بالا میتونه تاثیر خوبی داشته باشه در کمتر شدن مصرف پهنای باند ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - winsent - mirza - Online98 - موبایل اسکای - ثاني عشر - Mostafa - امین باقیات
  • winsent

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۰
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۸

    می‌تونید htaccess. رو هم دستکاری کنید که تصاویر فقط روی هاست خودتون بارگزاری بشن و واسه بقیه نمایش داده نشه!

    میشه کد این رو محبت کنید؟

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۰
    تشکر شده: ۱۶۱۴ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۳

    میشه کد این رو محبت کنید؟

    بفرما دوست عزیز :

    http://forum.wp-persian.com/topic/14013

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Online98 - winsent - ثاني عشر - Mostafa - امین باقیات
  • mirza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۵۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۲

    سعید جان میتونی در مورد تبدیل کردن کدهای PHP به HTML توضیح بدی و راهکار ارائه بدی
    یا یه تاپیک معرفی کنی ؟

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲

    mirza گفت:
    سعید جان میتونی در مورد تبدیل کردن کدهای PHP به HTML توضیح بدی و راهکار ارائه بدی
    یا یه تاپیک معرفی کنی ؟

    یعنی اینکه مثلا دسته هارو به صورت استاتیک کنی مثل مال من

    http://mobilesky.ir
    دسته به صورت اچ تی ام ال هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - Mostafa - امین باقیات
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۰
    تشکر شده: ۱۶۱۴ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۷

    سعید جان میتونی در مورد تبدیل کردن کدهای PHP به HTML توضیح بدی و راهکار ارائه بدی
    یا یه تاپیک معرفی کنی ؟

    امير جان ببخشيد اگه دير جواب ميدم ، اين تاپيك رو اصلا نديده بودم ، موبايل اسكاي عزيز اشاره كردن ، ولي بهتر بود يه توضيحي هم ميدادن تا متوجه بشيد ، براي كامل شدن تاپيك ميگم ..

    مثلا در قالب سايت براي فراخواني صفحه ي اصلي سايت از اين تابع استفاده ميشه :
    <?php bloginfo('siteurl'); ?>

    شما تو قالب ميگردي و هر كجا اين رو ديدي پاك ميكني و به جاش آدرس سايتت رو جايگذين ميكني ..

    يا براي فراخوني فيد سايت از اين تابع استفاده ميشه :
    <?php bloginfo('rss2_url'); ?>
    شما آدرس فيد سايتت رو جايگذين اين ميكني .. و به همين ترتيب بيشتر تابع ها و PHP هاي داخل قالب رو به HTML تبديل كنيد ، بخشه دسته ها ، لينك ها و ...

    واسه ي راحتي كارتون ميتونيد صفحه ي سايتتون رو View Source كنيد ( كه كدها تماما HTML خوهد بود ) و قسمت هاي مورد نظر مثل دسته ها يا ... رو از Soure كپي كنيد و به جاي تابعش در قالب قرار بديد ..

    اميدوارم كامل توضيح داده باشم و متوجه بشيد ..

    موفق باشيد ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - mirza
  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۵

    دوستانی که می خواهند کاری براشون کنم تا بصورت چشم گیر پهنای باندشون کاهش پیدا کنه و سرعت سایتشون هم کلی بالا بره بهم ایمیل بزنند

    meysam300@yahoo.com

  • bayat091

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۷

    سلام
    پهنای باند سایت من مدام سوخت میشه
    فقط تنها چیزی که متوجه شدم این بود که روبوت گوگل توی 11 روز 2.5 گیگ استفاده کرده
    بقیه مشکل نمی دونم کجاست (آدرس سایت: http://3manage.com )
    افزونه های نصب شده هم :
    Akismet
    All in One SEO Pack
    Contact Form 7
    Google XML Sitemaps
    Hello Dolly
    Login to view all
    myLinksDump
    Page Links To
    Register Plus Redux
    Theme My Login
    Ultimate Category Excluder
    wp-jalali
    WP-Mail-SMTP
    WP-PageNavi
    WP Page Numbers
    WP-PostViews
    Google Analyticator

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۶۲
    تشکر شده: ۵۷۵۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

    bayat091 گفت:
    سلام
    پهنای باند سایت من مدام سوخت میشه
    فقط تنها چیزی که متوجه شدم این بود که روبوت گوگل توی 11 روز 2.5 گیگ استفاده کرده
    بقیه مشکل نمی دونم کجاست (آدرس سایت: http://3manage.com )
    افزونه های نصب شده هم :
    Akismet
    All in One SEO Pack
    Contact Form 7
    Google XML Sitemaps
    Hello Dolly
    Login to view all
    myLinksDump
    Page Links To
    Register Plus Redux
    Theme My Login
    Ultimate Category Excluder
    wp-jalali
    WP-Mail-SMTP
    WP-PageNavi
    WP Page Numbers

    سلام، افزونه ها زیاد نمیتونن پهنای باند مصرف کنند.
    چند تا نوشته در وردپرس دارید؟
    تصاویر زیاد دارید؟
    تصاویر را برروی هاست خود بارگزاری میکنید؟
    توی لوگ هاست هم میتونید مشاهده کنید که بیشترین مصرف از کجا بوده.

  • bayat091

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۵

    تصاویر رو من روی هاست دیگه آپلود می کنم
    670 تا نوشته دارم
    هر مطلبی حداقل یک تصویر داره
    بیشترین پهنایی که استفاده میشه از طرف روبوت گوگله و این صفحه است
    http://3manage.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۶۲
    تشکر شده: ۵۷۵۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۸

    یکی از افزونه های کشینگ سازگار با هاستتون را انتخاب و نصب کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • واقعیت مجازی سامسونگ gear vr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۷ ماه پیش
    ۲۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۵

    mostafa1990 گفت:

    داخل آمارگیر هاست مشخص هست!
    البته از افزونه‌های کشینگ هم می‌تونید استفاده کنید.
    می‌تونید htaccess. رو هم دستکاری کنید که تصاویر فقط روی هاست خودتون بارگزاری بشن و واسه بقیه نمایش داده نشه!

    سلام. میتونید راهنمایی کنید که چه کدی را در .htaccess بذاریم که تصاویر فقط در سایت خودمون بارگذاری بشن
    یا حداقل بفرمائید که چطور میشه فهمید که چه سایت هایی از عکس های سایت ما دارن استفاده می کنند. چون مطمئنم که اینقدر بازدید ندارم که اینهمه پهنای باند استفاده بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    واقعیت مجازی htc vive

درباره‌ی این موضوع