انجمن


استایل دادن به کد گوگل پلاس  (۷ نوشته)

  • alix2012

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۴

    سلام دوستان می خواهم به کد گوگل پلاس تو سایتم استایل بدم اما بلد نیستم دوستان لطفا راهنمایی کنید

    می خواهم مثل این بشه عکس

    اما فعلا اینجوریه ساده هستش عکس

    دوستان لطفا راهنمایی کنید

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۱

    فقط css

    border radius براي گوشه گرد
    http://www.css3.info/preview/rounded-border
    http://border-radius.com

    شفافيت
    http://www.quirksmode.org/css/opacity.html
    http://webdesign.about.com/od/examples/l/blopacity.htm

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - tansu68 - amirsaam - alix2012 - Online98 - famo - imanasgharpour
  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۷

    این کد رو باید بعد از تک body قرار بدید
    توی فایل index.php یا single.php

    <div style="width:270px;height:20px;-webkit-border-radius: 5px;
    -moz-border-radius: 5px;border-radius: 5px;background-color: rgba(0, 174, 255, 0.3);color:#005780;border:solid 1px #00AEFF;position: absolute;left:10px;bottom:10px;direction:rtl;padding:10px 5px;">
    <span style="font-family:tahoma;font-size:11px;">این صفحه را در گوگل محبوب کنید</span>
    <div style="float:left">
    <!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
    <g:plusone></g:plusone>
    </div>
    </div>

    می تونید استایل رو کات کنید و به داخل فایل css ببرید که در اون صورت باید یک کلاس برای تگ div تعریف کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - amirsaam - alix2012 - famo - imanasgharpour - Parsa
  • alix2012

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰

    دوستان خیلی ممنون که کمک کردین
    همون چیزی شد که می خواستم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Online98 - famo
  • famo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۸

    سلام

    من اين كد body رو تو index.php یا single.php پيدا نكردم

    كسي هست بيشتر راهنمايي كنه

  • famo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵

    كسي نيست يه راهنمايي كوچولو بده

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۴

    سلام
    از این کد استفاده کنید .

    <script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">
    	{lang: 'fa'}
    
    	</script>
    	<div style="font-family:Tahoma; border-radius: 12px; direction: rtl; font-size: 11px; padding: 9px; text-align: right; margin-right:5px; float: right; background: none repeat scroll 0pt 0pt #cfeaf6; border: 1px solid #00aeff; width: 489px; position: relative; top: 0px;">
    			<center>
    				<b>
    					<div style="float: right; margin-right: 52px; padding-left: 22px;">
    				این صفحه را در گوگل محبوب کنید
    					</div>
    					<g:plusone href="<?php bloginfo('url'); ?>"></g:plusone>
    					<script type="text/javascript">gapi.plusone.go();</script>
    				</b>
    			</center>
    		</div>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - Parsa - farhadking

درباره‌ی این موضوع