انجمن


مشکل با ادامه مطلب  (۱۱ نوشته)

  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۹

    با سلام من تازه قالبمو عوض کردم ولی به یک مشکل برخوردم اونم اینکه من در قالب قبلی ادمه مطالب در صفحات جدید یا target_blank باز میشد ولی در قالب جدید در همون صفحه اول به ادامه مطلب میره و من میخواستم بدونم چه جوری میشه عوضش کرد ؟

    <li id="category">دسته بندی: <?php the_category(', '); ?></li>
    		<li id="view">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></li>
    		<li id="date-post">تاریخ :<?php the_time('F jS, Y') ?></li>
    
    	<div class="clear"></div></ul>
    	<div class="clear"></div>
    	</div>
    
    </div>
    
    	<div class="text-box">
    		<?php the_content('ادامه مطلب را بخوانيد &raquo;'); ?>
    	</div>
    	<div id="post-tags"><p class="tags-title">برچسب ها : </p><?php the_tags(','); ?><div class="clear"></div></div>
    
    <div class="footer-post"></div>
    
    </div>
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۹

    اول سلام
    دوم لطفا تاپیک های بی محتوا نزنید.
    بزارید چند روز از تاپیک بگزره کسی جواب نده اونوقت خرده بگیرید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mikhak - Omid Sh
  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۸

    عیلک سلام
    دوست عزیز خرده نگرفتم من الان یه دو روزی میشه که یه تاپیک در مورد خوراک زدم ولی کسی جوابمو نداد .
    اینم آدرسش آخرم خودم حلش کردم . :
    http://forum.wp-persian.com/topic/14267

  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۵

    چرا کسی جوابمو نمیده الان یه سه روزی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۵

    چرا کسی جوابمو نمیده الان یه سه روزی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۵

    mikhak گفت:
    با سلام من تازه قالبمو عوض کردم ولی به یک مشکل برخوردم اونم اینکه من در قالب قبلی ادمه مطالب در صفحات جدید یا target_blank باز میشد ولی در قالب جدید در همون صفحه اول به ادامه مطلب میره و من میخواستم بدونم چه جوری میشه عوضش کرد ؟

    <li id="category">دسته بندی: <?php the_category(', '); ?></li>
    		<li id="view">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></li>
    		<li id="date-post">تاریخ :<?php the_time('F jS, Y') ?></li>
    
    	<div class="clear"></div></ul>
    	<div class="clear"></div>
    	</div>
    
    </div>
    
    	<div class="text-box">
    		<?php the_content('ادامه مطلب را بخوانيد &raquo;'); ?>
    	</div>
    	<div id="post-tags"><p class="tags-title">برچسب ها : </p><?php the_tags(','); ?><div class="clear"></div></div>
    
    <div class="footer-post"></div>
    
    </div>

    چرا کسی جوابمو نمیده الان یه سه روزی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲

    البته اين موضوع قبلا بحث شده.

    به جاي:
    <?php the_content('ادامه مطلب را بخوانيد &raquo;'); ?>

    قرار دهيد:

    <?php the_content(''); ?>
    <br/><br/>
    <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title();  ?>" rel="bookmark" target="_blank">ادامه مطلب ...</a>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mikhak
  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵

    ممنون

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۹

    دوست عزیز بعد از برطرف شدن مشکل آیکون موضوع رو به حل شده تغییر بدید لطفا

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mikhak
  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۷

    دوستان من فکر میکردم باید اون کد رو در فایل single.php وارد کنم اما اینکارو کردم ولی باز هیچ تغییری اتفاق نیافتاد لطفا راهنمایی کنید که کد رو کجا قرار بدم ؟

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵

    این کد باید تو index.php قرار بگیره و جایگزین کدی که آقا پارسا گفتن بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - mikhak

درباره‌ی این موضوع