انجمن


مشكل من با برنامه po edit در فارسي سازي قالب  (۹ نوشته)

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۱

    در مورد فارسي سازي پوسته ها سوال داشتم.من با استايل و كاراش كه مشكلي ندارم و راحت اديت ميكنمش منتهاش وقتي يه قالب رو مي خوام استاندارد يعني با همون برنامه po edit براش فايل زبان بسازم به مشكل بر ميخورم.
    اينجا هم عكس گرفتم كامل مراحل كارمو:
    http://www.taktemp.com/image/proedit.gif
    نمي دونم احتمالا مرحله اي رو اشتباه ميرم....
    ممنون ميشم يكي واسه ما غير حرفه اي ها موضوع رو حل كنه.... :D

  • ساری گلین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۲

    خوب اشکال کار یکیش اینه که در منوی path به جاي ادرس كامل پوسته و ... كافيه يه نقطه بزاريد(. يعني در مسير فايل دنبال فايل هاي php بگرد و عباراتي كه برا ترجمه لازم است را استخراج كن ) و .. يعني يه فولدر بالاتر را هم بگرد.
    دوم اينكه آيا پوسته داراي فايل زبان يعني xxx.pot هست يا نه؟
    اگر نباشد لازم است خودتون عبارات را در فرمت خاصي قرار دهيد.
    راستي اينو خونديد؟ http://codex.wp-persian.com/index.php?title=%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D9%88_%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۳

    نه فايل زبان كه نداره. اونم خودندم.
    + اون تيكه داخل پرانتز رو هم برام با مثال اگه بگي ممنون ميشم :-)

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۶

    منتظرم عزيز ;-)

  • ساری گلین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۰ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۷

    ببین اینی که تو پارانتز نوشتم توضیح کاری بود که خود برنامه انجام میده.یعنی برنامه میره سراغ فایل های پوسته و لیست عباراتی که به صورت _e('the post date is','shakhes') یا به صورت __('« Previous Entries','shakhes') باشد را در فایل زبان جمع آوری میکنه و شما بعدا ترجمه میکنید.
    کاری باید بکنید اینه که اول عباراتی که میخواهید ترجمه بشه رو به فرمت های بالایی در بیاری و یسته به کاربرد آن یعنی اگر همین جوری نوشته شده از e_ استفاده کن ولی اگر به عنوان پارامتر به توابع فرستاده شده از __ استفاده کن.به نظرم بهتره به پوسته i3theme که من ترجمه و استاندارد کردم یه نگاهی بیانداز.فایل های اصلی رو هم از سایت خودش میتونی بگیری.
    با برنامه Notepad++ هم میتونی دو تا فایل رو مقایسه کنی و ببینی چی به چی شده.
    خیلی چیزا رو مختصر گفتم باید خودت یه کمی کار کنی تا بدونی چی به چی هست ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - بهروز ازند
  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۰ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۱

    من ديدم توي راهنما.يعني بايد بشينم از قبل همه شاخص ها رو به اين صورت دربيارم به صورت دستي ديگه:
    _e('the post date is','shakhes')
    يا به اون صورت دوتا زير خط؟
    ...................
    بعدش كه اين كار رو دستي كردم بعدش بشينم كاراي پرو اديت رو بكنم؟
    :D :D

  • ساری گلین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۰ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۷

    متاسفانه بلي. بايد همه رو دستي انجام بديد بعدا بريد سراغ poedit :D
    اگر دوستاني كه قالب مينويسند اين كار رو كرده باشند كه خيلي عالي ميشه اما معمولا نميكنند ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • DDPOOL

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۷

    اقایون یه مشکل دیگه . من فایل پو ام را درس کردم منتها تاثیر گذار نیست روی تمم . توی پوشه ی lang یا روی روت قالب با کد فانکشن های درست امتحان کردم .ولی خب باز جواب نمیده .چه کنم ؟ خیلی مهم هست .لطفا جواب بدید

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۰

    اقایون یه مشکل دیگه . من فایل پو ام را درس کردم منتها تاثیر گذار نیست روی تمم . توی پوشه ی lang یا روی روت قالب با کد فانکشن های درست امتحان کردم .ولی خب باز جواب نمیده .چه کنم ؟ خیلی مهم هست .لطفا جواب بدید

    برای پوسته فقط فایل زبان رو در کنار مابقی فایل های پوسته قرار دهید.
    چه کارهایی انجام دادین؟
    از چه کدهایی سرآیندی استفاده کردید؟
    فایل زبان رو فقط با نام fa_IR.po و fa_IR.mo ذخیره کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها