انجمن


دستور شرطی برای IE  (۷ نوشته)

  • h0ssein

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۴

    با سلام خدمت طراحان محترم
    یک مطلب درباره شرطی سازی پیدا کردم که در پایین نیز قرار دادم
    راستش من هر کاری کردم نتونستم روش زیر رو انجام بدهم اگر راهنکایی دارید لطفا بفرمایید استفاده کنیم.
    در ضمن درباره این موضوع هم تو انجمن کلی گشتم چیز درست و حسابی پیدا نکردم
    خب حتما میگید یه استایل رو واسه اون هم درست کنیم اما اینجاش میمونه که چطور به مرورگر بفهمونیم که اگه اینترنت اکسپلورر هستی این دستورات رو بگیر .
    یه راه ساده هست . یه دستور شرطی که این کار رو برامون انجام میده

    PLAIN TEXT
    < !–[if IE] >
    < link rel="stylesheet" href="ie.css" type="text/css" media="screen" / >
    < ![endif]– >

    اینم واسه وردپرس :

    PLAIN TEXT
    < !–[if IE] >
    < link rel="stylesheet" href="< ?php bloginfo(‘template_directory’); ? >/ie.css" type="text/css" media="screen" / >
    < ![endif]– >

    خوب کار تمومه فقط کدهای مربوط به اینترنت اکسپلورر رو توی یه فایل با نام ie.css بزارید و توی پوشه قالب ذخیره اش کنید .

    با تشکر

  • h0ssein

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۵

    کسی نیست راهنمایی کنه ؟

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۳

    والا بخدا من اصلا نفهمیدم منظور شما از پست اول چیه!!! اگرتو پست دوم راهنمایی میخواید خب شما تو پست اولتون دستور شرطی رو گفتید!
    اصلا معلوم نیست سوال کردید یا آموزش دادید دوست عزیز!
    سوال شما چیه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی
  • h0ssein

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۸

    ممنونم از پاسختون
    راستش قسمت دوم پست اولم اموزشی بود که دیدم.

    سوال اصلی من این است که اینکدها را کجا قرار باید قرار بدهم که CSS برای اینترنت اکسپلورر باز بشه.
    تو اموزشی دیدم که گفته بود باید تو هدر قرار بدهم اما این کار رو که کردم بازهم ان چیزی که می خواستم نشد.

    در کل اصلا این دستوردرست هست ؟ اگر درست هست باید کجا قرارش بدهم ؟

    با تشکر

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۷

    باید تو style.css و در ابتدا قرار بگیره

  • h0ssein

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۴

    قرار دادم ولی تغییری ایجاد نشد تازه ترتیب بخش ها تو قسمت های مختلف هم به هم خورد :(
    کدی دیگه وجود نداره ؟؟ یا راهی ؟
    تشکر

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷

    آخ آخ ببخشید کد رو باید اینطوری و مثل اینکه تو header.php یا هرجای دیگه که لینک استایل سایت توش هست قرار بدی:

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" />
    <!--[if lte IE 6]>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.css" />
    <![endif]-->

    توجه کن که کد if بعد از لینک استایل اصلی قرار داره و شما هم اینطوری باید جاگذاری کنی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    h0ssein

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.