انجمن


افزونه تصویر با افکت خاص  (۶ نوشته)

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۲

    با سلام
    ببخشید که احیانا عنوان پست چندان مناسب نیست

    به این سایت دقت کنید که تصاویر لینک های "kiafilm forum" و "ترانه های ماندگار" و ... (اون چهار تصویر بالا در هیدر) به چه صورت و با چه افکتی قرار داده شدند.
    لینک
    هم چنین یه هم چین چیزی توی سایت استاد شهرام ناظری هم به کار رفته:
    لینک

    می خواستم ببینم برای این کار کد یا افزونه خاصی هست؟

    پیشاپیش سپاسگذارم

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۷

    هم ميتونيد از opacity در css استفاده كنيد (جستجو كنيد)

    هم به روش تغيير تصوير

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    
    <script language="javascript" type="text/javascript">
      function changepic(a){
    	document.bimg.src= "a"+ a +".jpg";
      }
    </script>
    </head>
    
    <body>
    	<img src="a0.jpg" name="bimg" width="300" height="200" onMouseMove="javascript:changepic(1)" onMouseOut="javascript:changepic(0)">
    </body>
    </html>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد - محسن غیاثی
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۱

    پارسا جان ممنون از جوابت
    این چیزی که شما گفتید فکر کنم به صورت دینامیکی هست ولی من می خوام به صورت محدود و ایستا چندتا عکس رو بزارم روی هیدر یا هرجایی از پوسته ام که همچین افکتی داشته باشه.
    ممنون

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۴۴

    najeekurd گفت:
    پارسا جان ممنون از جوابت
    این چیزی که شما گفتید فکر کنم به صورت دینامیکی هست ولی من می خوام به صورت محدود و ایستا چندتا عکس رو بزارم روی هیدر یا هرجایی از پوسته ام که همچین افکتی داشته باشه.
    ممنون

    فرقي نداره. سايت استاد از روش دوم استفاده كرده
    فقط فايلهاي تصاوير دوم هم بايد لود شوند (preload). تا به محض فراخوني ديده شوند
    به اين شكل:

    PLAIN TEXT
    < SCRIPT language="JavaScript" >
    < !--
    if (document.images)
    {
      pic1= new Image(6,19);
      pic1.src="http://www.domain.ir/wp-content/themes/theme/Image/tab_unactive_right_hover.gif";

      pic2= new Image(174,19);
      pic2.src="http://www.domain.ir/wp-content/themes/theme/Image/tab_unactive_left_hover.gif";
    }
    //-- >
    < /SCRIPT >

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد - محسن غیاثی
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۴

    پارسا جان این یه تیکه از کد رو متوجه نمیشم:

    pic2= new Image(174,19)

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۳:۰۱

    najeekurd گفت:
    پارسا جان این یه تیکه از کد رو متوجه نمیشم:

    pic2= new Image(174,19)

    اين كد به زبان جاوا اسكريپت. يك آبجكت از نوع تصوير ميسازه
    آرگومانش هم اول طول بعد ارتفاع هست
    خط بعد هم آدرس دهي ميشه

    در ضمن. لزومي در استفاده از آبجكت pic2 درديگر فراخواني ها نيست
    فقط اين كار براي پيش فراخواني مرورگر به كار ميرود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد - محسن غیاثی

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها