ifo777
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۸
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰
سلام به همه ببخشید من الان یک ماه با این مشکل مواجعه هستم و از هرکی پرسیدم جوابش رو ندونسته تورو خدا یکی بگه چرا مدیریت من این شکلی شده
����:��Q�y�7?��{o;�r����ە�;����?}�_:������ۣv��v*�w���Z�Q�R999Y>i,���?�ܤ�j��Y_.7G���.m�7�:��NL?���M��4ۃ��`�)9�{�S:p��} }xn��z���rx�?dXnt+�7<�F.p�����7vJo�#�;*x�}�k�4�n�*�g����h�7���Qr*s��-���۽��;j�u̞�{w�ݣ�;��{w]}>j�:�����������N�8�c������vE^c�N�{�x���pt�� [�7*9��w�#I$?���=��nw�=���� �ʨ�
سایتمم این شکلی شده تورو خدا یکی این مشکل منو حل کنه آخه این چیه؟
اینم سایتم
http://www.mobilebazan.ir
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۰
پلاگین ها را غیر فعال کرده و مجددا تست کنید.
ifo777
آفلاین
عضو
#
۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۶
نشد اینم نشد دوستان کسی نمیتونه کمکم کنه تورو خدا
Parsa
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۹۲۱
#
۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۰
شما چنيدن تاپيك در اين مورد ايجاد كرديد
با اين شيوه به جواب نميرسيد
به دنيال جواب هم نباشيد
چون بايد بفهميد چه كار كرديد يا چه مسئله اي پيش امده كه اين طوري شده
پس از ارسال اسپم خودداري كنيد
يك راه حل:
كل وردپرس را حذف كنيد
در صورتي كه نوشته هاي مهمي نداريد. ديتابيس را هم حذف كنيد
يك فايل ساده php يا html را بر روي هاستتون آپلود كنيد در صورتي كه مشكل داشت. اشكال از هاست هست
در صورتي كه مشكل نداشت وردپرس را در شاخه اي ديگر يا ساب دامين نصب كنيد. آيا مشكل داره
اگر نداشت وردپرس را در شاخه اصلي راه اندازي كنيد
فايل htaccess را هم قبل از راه اندازي حذف كنيد (در صورت وجود)
اگر خواستيد مشخصات ورود به پنل وردپرس و هاست را به ايميلم ارسال كنيد تا تست كنم (ايميل در سايتم هست)
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
amirsaam
amirsaam
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۵۵
#
۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۳:۰۷
والا پارسا جان من چندین بار این سایت ایشون رو باز کردم و اصلا علامت سوالی ندیدم!
Parsa
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۹۲۱
#
۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۴:۰۳
7i7GRiFFiN گفت:
والا پارسا جان من چندین بار این سایت ایشون رو باز کردم و اصلا علامت سوالی ندیدم!
براي من نمايش داده ميشه
��}[o#ǵ���а�d�Eꮑd8��'�1<��>��4���f��ь��37���l�g�ۓ�'q|�;��[~��V����+���F���fWu�Z�V�Z����~����[V7�w~��_��U���߮�Q���ޛֿ��_��j,�X���p�z�����o�kͪu�<code>�S����,��.{~���[�V�>��v</code>|��ڵ�\�=��㽔v����y�j���kV�v�j����܆봭����n�3u,���FCT�������ws��7�a<code>�w{�֬��W�[A� �jt�{�y�g�Vͪ̉f�������</code>��V�l������}�M�y������������wO�X�0�r�pzo�����Y��߫���}w�uݠfu}�P#I$x-��r�w��=�~2�%���q���uꢉ��f@V�(~�v�A'��%�a�N?p�!P:�Q�wL�a���
ifo777
آفلاین
عضو
#
۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳
دوستا پوزش من دیتا بیس رو یه بار حذف کردم نشد وردپرس رو حذف کردم نشود الان چند هفته است هر کاری تونستم نشد تا حالا با این مواجعه نشدید