باسلام من برچسب های پوسته ام نصفه پرچسب رو میذاره برای مثال من میخوام این برچسب رو بذارم
-------------------------------------------------------------------------------------------
آلبوم عکس های الناز شاکر دوست الناز شاکر دوست ایمیل الناز شاکر دوست بهترین عکس های الناز شاکر دوست بکگراند الناز شاکر دوست بیوگرافی الناز شاکر دوست دانلود عکس های الناز شاکر دوست زندگی نامه الناز شاکر دوست سایت الناز شاکر دوست عکس الناز شاکر دوست عکس های اختصاصی از الناز شاکر دوست عکس های الناز شاکر دوست عکس های الناز شاکر دوست با برادرش عکس های الناز شاکر دوست در مجله ها قشنگترین عکس های الناز شاکر دوست مصاحبه جدید با الناز شاکر دوست پس زمینه الناز شاکر دوست پوستر الناز شاکر دوست
-------------------------------------------------------------------------------------------
نصفه میذاره برچسب رو تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------
آلبوم عکس های الناز شاکر دوست الناز شاکر دوست ایمیل الناز شاکر دوست بهترین عکس های الناز شاکر دوست بکگراند الناز شاکر دوست بیوگرافی الناز شاکر دوست دانلود عکس های الناز شاکر دوست زندگی نامه الناز شاکر دوست سایت الناز شاکر دوست عکس الناز شاکر دوست
------------------------------------------------------------------------------------------
هرکاری میکنم باز نصفه برچسب های رو که میخوام بذارم رانشون میده!حتی قالب عوض می کنم بازهم نصفه برچسب ها رو میذاره
آدرس سایتم هم
http://www.far30sms.com