انجمن


افزونه ي مطالب قديمي  (۱۴ نوشته)

  • p30help

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۰

    سلام دوستان عزيز ، يك سوال دارم
    افزونه اي وجود نداره كه مطالب قديمي رو نشون بده ، البته مي دونم افزونه اي هست بنام نوشته هاي تازه ولي اين تمامي نوشته ها رو نشون مي ده يعني اون نوشته هايي كه توي صفحه ي اول هم هست رو نشون مي ده در صورتي كه من افزونه اي مي خوام كه فقط مطالب قبلي يعني مطالبي كه در صفحه ي 2 يا 3 هست رو نشون بده؟؟؟
    با تشكر :-? ;-)

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۳

    منم ميخوام مثل وبلاگ گناهكار.همون مطالب پيشين رو ميخوام؟

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۶

    taktemp گفت:
    منم ميخوام مثل وبلاگ گناهكار.همون مطالب پيشين رو ميخوام؟

    taktemp جان , میشه بگید در سایتتون از چه پلاگینی برای مطالب تصادفی و پربازدیدترین ها استفاده میکنی؟

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۱

    تک تمپ و پی سی هلپ عزیز اگر هنوز هم دنبال این چیزی که گفتید ,هستید باید بگم اصلا افزونه نمی خواد!

    به این آدرس سر بزنید:
    http://weblog.alvanweb.com/2005/10/13/wordpress-tricks/

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۰

    TnTDownloaD گفت:
    تک تمپ و پی سی هلپ عزیز اگر هنوز هم دنبال این چیزی که گفتید ,هستید باید بگم اصلا افزونه نمی خواد!
    به این آدرس سر بزنید:
    http://weblog.alvanweb.com/2005/10/13/wordpress-tricks/

    بابا مطالب پيشين وگرنه اينو كه خودم مي دونم.مثل ميهن بلاگ3
    --------------------
    alirah84 : افزونهاي wp-postviews و random-posts-widget

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۱

    برای نمایش ۲۰ مطلب قبلی:

    <?php
    		$number_posts = 20;
    		$last_posts_offset = get_settings('posts_per_page');
    			if ( is_paged() ) {
    				$last_posts_offset = $last_posts_offset*$paged;
    				}
    			$last_posts_query = "numberposts=$number_posts&offset=$last_posts_offset";
    			$posts = get_posts($last_posts_query);
    			foreach($posts as $post) :
    			setup_postdata($post);
    		?>
    			<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a><br />
    		<?php endforeach; ?>
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۹

    گناهکار جان مشکل داره این کد!
    ببین توی صفحه اول پست هایی که نیستند رو نشون می ده.توی صفحه دوم پست ها صفحه اول رو نشون نمی ده.و تا آخرین صفحه که دیگه هیچی رو نشون نمی ده!
    و ممنون می شم اگه بگی که چه جوری کاری کنیم که قسمتی از عنوان رو نشون بده نه کل اونو؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۴

    دوست عزیز کار این کد نشون دادن نوشته‌های صفحات قبل هست٬ یعنی توی صفحه اول٬ نوشته‌های صفحه‌ی دوم رو نشون می‌ده٬ توی صفحه‌ی دوم٬ نوشته‌های صفحه‌ی سوم رو و الی آخر٬ و توی صفحه‌ی آخر چون دیگه هیچ صفحه‌ای قبلش وجود نداره٬ واضحه که چیزی رو نشون نمی‌ده.

    برای نشون دادن قسمتی از عنوان هم می‌تونین به‌جای ()the_title از دستور زیر استفاده کنین تا عبارت بین حرف ۰ تا حرف ۱۰م ِ عنوان رو نشون بده:
    echo substr(get_the_title(),0,10);

    دیگه بنا به تشخیص خودتون پارامترهاشو می‌تونین عوض کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    AmirTnT
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۲:۰۰

    من نفهمیدم کد رو کجا بزارم!

    اگه می شه از نو کاملش رو بزار @},- @},-

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۲

    راستش رو بخوای جهت بالا بردن حس تحقیق و تفحص کاربران انجمن هم که شده نمی‌گم٬ نمی‌شه که ما همیشه لقمه رو آماده کنیم٬ نوشته‌ی قبلم رو بخونین٬ دقیقن گفتم کجا باید قرار بگیره.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    AmirTnT
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۲

    سلام:
    گناهکار جون من کد ها رو استفاده کردم و درست عمل کرد...
    فقط یه مشکل داره که می تونی توی عکس ببینی:

    همون طور که می بینی آخر عنوان یه چیزی اومده!

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۷

    متشكرم گناهكار.واقعا ممنون.كارم راه افتاد. ;-)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۲

    گناهکار جون من کد ها رو استفاده کردم و درست عمل کرد...
    فقط یه مشکل داره که می تونی توی عکس ببینی:

    بله این مشکل احتمالن به‌خاطر ناسازگاری تابع substrه php با حروف یونیکد باشه٬ راه‌حلی واسش ندارم فعلن٬ پیشنهاد می‌کنم از همون the_title استفاده کنین٬ و عناوینتون رو کوتاه‌تر اینتخاب کنین. درواقع صورت مسئله رو پاک کنین!

    البته راه‌حلش فکر می‌کنم توی اینترنت باشه٬ بگردین شاید پیدا کنین.

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۸

    ;-)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.