amku
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۵
درود
اقزونه ای ( ترجیحا فارسی ) برای نمایش لیستی از محصولات رو که بتونم اول یک برگه بسازم و درون این برگه توسط افزونه بتونم جدول یا فهرستی از محصولات رو توسط تصویری از اونها نمایش بدم و کاربر با کلیک روی هر کدوم بتونه به صفحه دیگه ای بره و توضیحات اون محصول رو بخونه
و همچنین یک پلاگین که به مدیر این امکان رو بده که خبرهاییی رو ارسال کنه و اون خبر ها در قسمت ای از home page سایت اون خبر ها نشون داده بشن
سپاس
Mostafa
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۵۲۷۶
#
۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰
سلام، نیازی به افزونه نیست! با کوئری وردپرس میشه این کار رو انجام داد.
بعدش هم اون رو در یک برگه مجزا قرار بدین!
amku
آفلاین
عضو
#
۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۴
mostafa1990 گفت:
سلام، نیازی به افزونه نیست! با کوئری وردپرس میشه این کار رو انجام داد.
بعدش هم اون رو در یک برگه مجزا قرار بدین!
دوست عزیز من زیاد از برنامه نویسی ورد پرس سر در نمی یارم - شما فرض کنید من ۱۰ تا محصول دارم و می خوام تمام محصولات رو در قالب یک جدول نشون بدم که با کلیک روی هر جدول صفحه جدیدی باز بشه و توضیحی از اون محصول باشه و اینکه بشه دسته بندی هم کرد - در کل در قالب یک گالری برای محصولات باشه.
amku
آفلاین
عضو
#
۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۳
دوستان لطف کنید و راهنمایی کنید
من همونطور که گفتم ۲ تا افزونه می خوام :
یکی برای ارسال خبر توسط مدیر سایت یعنی مدیر از پنل موجود امکان ارسال خبر هایی رو داشته باشه و این اخبار تو سایت و در صفحه اصلی دز یک سایدبار نشون داده بشه
و در خواست دوم هم درباره قسمت معرفی محصولات که یک لسیت از محصولات رو داشته باشه و با کلیک روی هر کدوم صفحه جدیدی باز بشه تا یک توصیف از اون محصول نشون داده بشه - در کل بصورت یک گالری از محصولات باشه
اگه زبان انگلیسی هم باشه خوب هستش
البته در ساین وردپرس که عبارت newsletter رو جستجو می کنم فقط درباره ارسال خبر از طرف مدیر سایت به اعضا رو نشون میده که من چنین چیزی نمی خوام
دوستان لطف کنید و در حد امکان یه افزونه معرفی کنید خیلی واجبه برام
سپاس
amku
آفلاین
عضو
#
۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۷
کسی نیست یه کمکی بده
من یه گالری تصاویر می خوام که بتونم محصولاتم رو درونش بزارم و با کلیک روی هر عکس صفحه جدیدی باز بشه و توضیحاتی از اون مجصول رو نشون بده و اگه بشه در یک برگه جدید هم نشون داده بشه خیلی عالی میشه
نیازی به payment و سبد خرید و ... نیست فقط گالری از محصولات
خواهشن یه پلاگین معرفی کنید خیلی لازم دارم اگه فارسی هم نبود مشکلی نیست
amku
آفلاین
عضو
#
۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۲
کسی نیست یه کمک بده
یک گالری یا کاتالوگ ساده برای محصولاتم می خوام
xxx3dxxx3d
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۸
سلام دوستان
من هم چند تا افزونه ميخواستم
يك افزونه بدرد بخور براي نمايش نوشته هاي تصادفي
و افزونه براي نمايش تعداد بازديد هر نوشته و صفحه
و افزونه براي نمايش تعداد دانلود فايلها
و افزونه اي براي اسلايد شو اين رو اگه ميشه كار كردن باهاش راحت باشه و كدي نداشته باشه و يا لطفا راهنماي كنيد
ممنون ميشم اگه اين تازه كار رو راهنماي كنيد
سپاس
Mostafa
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۵۲۷۶
#
۱۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۷
amku
ابتدا از فایل page.php پوسته یک کپی تهیه کنید سپس در ابتدای آن دستور زیر را اضافه کنید:
<?php /* Template Name: All Products */ ?>
سپس با نام product.php ذخیره اش کنید.
کوئری زیر رو هم به این فایل اضافه کنید:
<ul>
<?php $recent = new WP_Query("cat=0&showposts=10"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; ?>
</ul>
به مدیریت وردپرس بروید و یک برگه جدید ایجاد کنید و قالب اون رو برروی All Products قرار بدین.
xxx3dxxx3d
جستجو کنید، سوالات شما در انجمن بارها مطرح شده!
pdi-stb.ir
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۱
#
۲۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵
اقا این کار خیلی راحته شما این کار ها را انجام بده افزونه هم نمیخواد
1-عکس هات رو تو وردپرس اپلود کن
2-دسته بندی محصولات را مشخص کن مثلا من خودم این کار را کردم:گیرنده دیجیتال تلویزیون/دوربین مدار بسته/ایفون تصویری و...
3-حالا برای هر کدوم از دسته ها یه صفحه جدید ایجاد کن و اونو زیر مجموعه صفحه محصولات قرار بده(صفحه مادر رو محصولات بذار)
4-حالا هم عکس هات رو بذار تو صفحه محصولات و لینکشون بده به محصول مورد نظرت مثلا تو سایت من وقتی رو دوربین مدار بسته کلیک میکنی میاد تو قسمت دوربین ها
هیچ افزونه ای هم نمیخواد