سلام.
من نیاز به یک پلاگین یا فرم یا خلاصه یه راهی واسه واریز پرداختها به صورت آنلاین و از طریق دروازه پرداخت بانک ملت هستم.
بحثهایی که توی این فروم شده بود همشون به فروشگاه و سبد خرید و این چیزا مربوط میشد.
من یک فرم خیلی ساده میخوام که اگر بشه امکانات بیشتری هم بهش اضافه کرد خب خوبه. اما حداقل نیاز من:
یک صفحه پرداخت شبیه به فرم تماس که توی یکی از برگه ها یا نوشته ها قرارش بدم و این امکانات رو داشته باشه:
- نام و نام خانوادگی و شماره تماس پرداخت کننده
- مبلغ مورد نظر جهت واریز (تومان)
- قسمتی برای ارائه توضیحات
- دکمه واریز وجه که با زدن این دکمه وارد صفحه درگاه پرداخت بانک بشه و پس از انجام عملیات پرداخت توسط درگاه بانک، مبلغی که توی اون فرم وارد شده رو به حساب من بریزه و اطلاعات فرم واریز تایید شده و شماره تراکنش هم واسه من ایمیل بشه.
همین!!! دیگه نه سبد دارم نه فروشگاه نه تنوع محصول و ...
حالا اگر این موارد رو هم بشه در قسمت ورود اطلاعات فرم اضافه کرد خوبه. اما واجب نیست:
- انتخاب عنوان واریز وجه از دسته هایی که واسش تعریف شده. مثلا واریز وجه مشاوره، سفارش اشتراک مجله و از این چیزا مثلا. و قیمت هر کدوم هم مشخص باشه.
- امکان انتخاب تعداد و ضرب کردن و یا اعمال تخفیف برای تعداد خاص
- امکان تعریف کوپن تخفیف
ترجیحا به صورت پلاگین باشه. کد مرچنت بانک و اینا رو دارم. اما دیگه هیچیشو بلد نیستم.
فقط فرم واریز وجه میخوام نه سیستم پرداخت فروشگاه! از زرین پال هم نمیخوام استفاده کنم چون کامزد ۲.۵ درصد بسیار زیاد هست.
ممنون از کمکتون