انجمن


وردپرس استاتیک یا داینامیک ، مساله اینست !؟  (۱۷ نوشته)

  • May3am

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۰

    بالاخره یکی از مدیران لطف کنن حرف آخر رو اگه تحقیق کردن راجع به این مساله بزنن که :

    http://www.may3am.net/1387/03/25/cheshmeh-ali

    یا

    http://www.may3am.net/1387/03/25/cheshmeh-ali.html

    نمایش صفحات در وردپرس با پسوند html در مقوله ی SEO جایی داره یا نه ؟ با دلیل لطفا"

    و اگه داره بهترین روش برای تبدیل و نمایش صفحات به صورت استاتیک چیه و باز هم با توضیح لطفا "

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۱۴

    May3am گفت:
    بالاخره یکی از مدیران لطف کنن حرف آخر رو اگه تحقیق کردن راجع به این مساله بزنن که :
    http://www.may3am.net/1387/03/25/cheshmeh-ali
    یا
    http://www.may3am.net/1387/03/25/cheshmeh-ali.html
    نمایش صفحات در وردپرس با پسوند html در مقوله ی SEO جایی داره یا نه ؟ با دلیل لطفا"
    و اگه داره بهترین روش برای تبدیل و نمایش صفحات به صورت استاتیک چیه و باز هم با توضیح لطفا "

    تا اون جایی که من اطلاع دارم آدرس هایی که :

    ۱. دارای Query String مثل page_id=12&more=1 نیستند و به نوعی این متغیرها رو به صورت rewrite شده در می آرند.
    ۲. در آدرسشون به صورت مختصر کلمات کلیدی وجود داره

    تاثیر به سزایی در مقوله SEO دارند. از این نظر اون ۲ آدرسی که شما نوشتید تفاوت چندانی با هم ندارند.

    به نظر می آد داشتن عنوان مناسب و کلمات کلیدی در هدر صغحه قدم مهم بعدی باشه.

    از افزونه All in one SEO pack استفاده می کنید؟

  • May3am

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۶

    ممنون از توضیحتون
    مانی عزیز
    بله - از All in one SEO pack استفاده می کنم اما هنوز راجع به کانفیگ داخلی و تنظیماتش خصوصا در صفحه ی نوشتن پست جدید و فیلد هایی که اونجا اضافه می شن تحت عنوان All in one SEO pack اطلاع خاصی ندارم .
    لطف می کنین ...

  • skywalker

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۷

    آخرش پسوند html داشته باشه بهتره. فقط کافیه بری قسمت پیوند یکتا بنویسی

    %postname%.html

    توی وردپرس 2.5 همین کافیه.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۵

    آخرش پسوند html داشته باشه بهتره.

    این یکی از خرافاتی هست که نمی‌دونم از کجا وارد طراحی وب شده٬ هیچ‌کدوم از ربات‌های خزنده‌ی موتورهای جست‌وجو هیچ ارزشی برای پسوند صفحه قائل نیستن و هیچ فرقی نمی‌کنه که اصلن پسوند وجود داشته باشه یا نه.

    بیشترین تاثیر رو در Seo به‌ترتیب اولویت: عنوان صفحه (page title)٬ meta tagها٬ آدرس صفحه (یعنی عدم وجود پارامترهای &, ?, = و...)٬ تمیز بودن سورس کد صفحه و اضافاتی مثل نقشه‌ی سایت و فایل robots.txt دارن.

    از همون all in one seo pack که مانی جان فرمودن استفاده کنین٬ جواب می‌ده!

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۷

    شما بهتر است از پلاگین هایی که در سایت عصرونه معرفی شده استفاده کنید اگر آدرس هم بلد نیستید کلمه ی عصرونه رو در گوگل سرچ کنید

  • skywalker

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۷

    یکی دیگه از مباحث مهمی که گناهکار عزیز اشاره نکرد درست و بدون اشتباه بودن کدهای html شما و یا به اصظلاح validate بودنه. validate بودن یکی از مهمترین امتیازات طراحی سایته. بطوریکه طراح های حرفه ای سایت همیشه لینکی رو در سایت می گذارند برای چک کردن validate بودن سایت توسط w3c که به نحوی هم استاندارد بودن کار خود را نشان دهند و هم حرفه ای بودن طراحی خود را به رخ بکشند. شما سایت خود را از طریق http://validator.w3.org/ میتوانید چک کنید و سعی کنید همه ی نکته هایی که این سایت می گوید را برطرف کنید.

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۵:۳۹

    شما سایت خود را از طریق http://validator.w3.org/ میتوانید چک کنی

    ممنون skywalker جان. سایتم ۱۰ تا ایراد داشت! :P

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۷

    garfield گفت:

    شما سایت خود را از طریق http://validator.w3.org/ میتوانید چک کنی

    ممنون skywalker جان. سایتم ۱۰ تا ایراد داشت! :P

    ۱۰ تا ایراد برای شروع خیلی کمه ... تبریک می گم @},-

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۰

    یکی دیگه از مباحث مهمی که گناهکار عزیز اشاره نکرد درست و بدون اشتباه بودن کدهای html شما و یا به اصظلاح validate بودنه.

    بنده که عرض کرده بودم:

    تمیز بودن سورس کد صفحه

    :)

  • Behnam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۳
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۴

    از این مطلب هم میتونید برای بهینه سازی وردپرس برای موتور های جستجو استفاده کنید : http://www.megaiti.com/1387/02/24/wp-seo/

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۲

    همه ایرادات سایتم رو که از http://validator.w3.org/ در آورده بودم حل کردم. فقط یه اخطار می ده که ازش درست سر در نمیارم. لطف می کنید راهنماپیم کنید؟

    می گه:

    Byte-Order Mark found in UTF-8 File.
    
    The Unicode Byte-Order Mark (BOM) in UTF-8 encoded files is known to cause problems for some text
     editors and older browsers. You may want to consider avoiding its use until it is better supported.

    لینک

    می گه بعضی فایلهام با فرمتی از utf-8 ذخیره شده ن که توشون از (Byte-Order Mark (BOM استفاده شده؟ چی هست این « بوم »!؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۰

    برنامه notepad++ رو داری ؟

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۷

    آره. بدون اون که نمی شه کار کرد اصلا! :P

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۴

    خب خوبه :D
    فایل های پوسته وردپرست رو با اون باز کن از منو format گزینه encode in utf-8 without bom رو انتخاب کن یا convert to utf-8 without bom

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۳:۳۸

    آقا نوید، دست گلت @},- درد نکنه...

    هر کدومشون رو که utf-8 خالی بود می کنم utf-8 without bom.

  • reza22

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۸۷ - ۰۳:۳۱

    راستی این گزینه ی BOM چیکار میکنه؟ چون تو برنامه میکروسافت اکسپریشن وب2 اگه مثلا کدینگ یک صفحه رو تغییر بدیم یه خط کد به ابتدای صفحه اضافه میکنه که اگه پاکش کنیم کدینگ صفحه باز مثل حالت اولش میشه و تعییری نمیکنه اما اگه موقع تغییر دادن کدینگ گزینه ی BOM را انتخاب کنیم باز هم همون خط اضافه میشه اما وقتی پاکش کنیم کدینگ صفحه همونطور میمونه و به حالت اولش برنمیگرده.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها