alitary
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۱۷ سال پیش
۱۱ شهریور ۱۳۸۶ - ۰۰:۴۸
سلام به همه دوستان
من دقیقا نمیدونم و تا حالا هم توی همه وبلاگهای وردبرس (ببخشین ب ! همونی که سه تا نقطه زیر این ب قرار میگیره نمیزنه) هم گشتم جایی رو برای روزنوشت ندیدیم! فکر نمیکنم نباشه؟ یا نشه! اما من بلد نیستم!
سوال بعدی هم در مورد لینکدونی بود! که توی [چگونه لینکدونی بسازیم] هم رفتم اما گویا اونجا هم جوابی براش ندادن! و بچه ها برای هم تغیربا صغری و کبری چیدن و خیلی فنی صحبت کردن!
تقریبا تجربه وردبرس برای من جذابیتهای خاص خودش رو داره! البته خدا حسام(اول نوشته بودم حامد!، برادر گیجیه!) رو از ما نگیره ! {ای تی آنلاین} :D
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۱۱ شهریور ۱۳۸۶ - ۰۹:۳۴
دوست عزیز شیوهی کلی برای ایجاد روزنوشت به این صورت هست که شما یک دستهبندی برای روزنوشتهاتون ایجاد میکنین سپس با استفاده از query_posts طوری حلقهی اصلیتون رو تنظیم میکنین که نوشتههای تحت دستهبندی روزنوشت تو قسمت اصلی وبلاگ بهنمایش در نیان!
بعد با استفاده از یک حلقهی اضافی فقط پستهای دستهبندی روزنوشت رو در هر جایی که خواستین بهنمایش میذارین.
البته میدونم شاید توضیحاته من یکمی گنگ باشه ولی خب اینکار هم کاره خیلی سادهای نیست.
مانی
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۶۹۶
#
۱۱ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۴:۱۴
فکر کنم این مطلب بتونه بهتون دید بده.
mazdakam
آفلاین
تعداد نوشتهها: ۱۴۵۳
#
۱۲ شهریور ۱۳۸۶ - ۰۱:۲۳
من نفهمیدم دقیقا چی میخواهی...
دانلود تلگرام
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۶۲
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۱۰ دی ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۴
آقا من يه ابزارك ميخوام كه جمله روز نشون بده
يه سري جمله بهش بديم هر روز يا هر ساعت اون ها رو نمايش بده
هست همچين چيزي ؟
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۱
جناب zitanix این صحبته شما چه ربطی به این موضوع داشت؟ لطفن در جای مناسب سوالتون رو مطرح کنین.