سلام دوستان.
من وردپرس جدید رو نصب کردم . بدون هیچ خطایی.
اما حالا وقتی میخوام لینکی رو عوض کنم ، یا هر چیز دیگه که باید روی گزینه بروزرسانی کلیک کنم ، دیگه هیچی نمیاد ...!!
یعنی اینکه پس از کلیک کردن به ی صفحه خالی هدایت می شم.
چه کنم؟!
سلام دوستان.
من وردپرس جدید رو نصب کردم . بدون هیچ خطایی.
اما حالا وقتی میخوام لینکی رو عوض کنم ، یا هر چیز دیگه که باید روی گزینه بروزرسانی کلیک کنم ، دیگه هیچی نمیاد ...!!
یعنی اینکه پس از کلیک کردن به ی صفحه خالی هدایت می شم.
چه کنم؟!
من اون کد رو اضافه کردم ، اما باز هم همون صفحه سفید نمایش داده میشه!
ببینید نتایج جستجو فقط در مورد صفحه اول سایت یا صفحه ی ادمینه !!
اما من کامل همه چی میاد اما وقتی مثلا یه پست رو ویرایش می کنم و بعد میخوام انتشار کنم روی به روزرسانی کلیک می کنم ، صفحه سفید میشه!
Notice: Undefined index: page in public_html/wp-content/themes/Pa/functions.php on line 35
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at public_html/wp-content/themes/Pa/functions.php:1) in public_html/wp-includes/pluggable.php on line 934
hamid_ge گفت:
Notice: Undefined index: page in public_html/wp-content/themes/Pa/functions.php on line 35Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at public_html/wp-content/themes/Pa/functions.php:1) in public_html/wp-includes/pluggable.php on line 934
با توجه به خطا اشكال از قالبتون هست. قالب رو حذف كنيد و با قالب پيشفرض امتحان كنيد