انجمن


مخفی کردن زمینه دلخواه  (۱۷ نوشته)

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۹

    سلام

    من از زمینه دلخواه استفاده میکنم ، ولی میخوام موقعی که زمینه دلخواه مشخص نمیکنیم مخفی بشه و توی ادامه نشون داده نشه

    مثلا اگه لینک مستقیم انتخاب شد ، لینک های کمکی اننخاب نشدن دیگه نشون داده نش، یا برعکس

    این کده :

    <li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>"><b>دانلود با لینک مستقیم</b></a> / <a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link1',true); ?>">لینک کمکی 1</a> / <a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link2',true); ?>">لینک کمکی 2</a> / <a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link3',true); ?>">لینک کمکی 3</a> / <a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link4',true); ?>">لینک کمکی 4</a></li>

    و این عکسش : http://www.up.vatandownload.com/images/crj92rxgp4ymwdcgslwa.jpg

    مشکل من اینه که این 4 زمینه پشت سر هم و هر کاری کردن نشد .

    یک سری دیگه هست که تونستم اینکارو کنم ولی این ها نشد.

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    برف سوخته
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۲

    از توابع شرطی برای کدهای زمینه دلخواه در پوسته تون استفاده کنید. یعنی از طریق توابع شرطی به پوسته بگید زمانی که "زمینه دلخوان" وجود داشت اون وقت فلان کار رو بکن.

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۱

    najeekurd گفت:
    از توابع شرطی برای کدهای زمینه دلخواه در پوسته تون استفاده کنید. یعنی از طریق توابع شرطی به پوسته بگید زمانی که "زمینه دلخوان" وجود داشت اون وقت فلان کار رو بکن.

    ناجی جان فکر نکنم کار من باشه ! چون پی اچ پی یاد ندارم

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۳

    اول جستجو
    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=زمينه+دلخواه
    http://forum.wp-persian.com/topic/14764

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۵

    اگر از دستور if هم کمک بگیرید به نظرم حل بشه.
    اینو آزمایش کنید:
    <li class="download"><a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>"><b>دانلود با لینک مستقیم</b> <?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link1',true); ?>">لینک کمکی 1 <?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link2',true); ?>">لینک کمکی 2<?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link3',true); ?>">لینک کمکی 3<?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link4',true); ?>">لینک کمکی 4<?php endif; ?></a></li>
    خودم که میگم 99 درصد حله. حالا شما یه امتحان بکن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    king-d - arman97
  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۷

    najeekurd گفت:
    اگر از دستور if هم کمک بگیرید به نظرم حل بشه.
    اینو آزمایش کنید:
    <li class="download"><a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>"><b>دانلود با لینک مستقیم</b> <?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link1',true); ?>">لینک کمکی 1 <?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link2',true); ?>">لینک کمکی 2<?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link3',true); ?>">لینک کمکی 3<?php endif; ?></a> / <a href="<?php if echo get_post_meta($post->ID, 'link4',true); ?>">لینک کمکی 4<?php endif; ?></a></li>
    خودم که میگم 99 درصد حله. حالا شما یه امتحان بکن

    متاسفانه جواب نداد ،ادامه مطلب بالا نیومد !

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۸

    ادامه مطلب، کلا بالا نیومد؟ آخه این دستور if زبطی به ادامه مطلب نداره.
    کد رو یه ویرایش کوچولو کردم. دقیقا بزار جای کد قبلی.

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۳

    ممنون ولی باز هم همون مشکل هست و ادامه بالا نمیاد ! البته من چک کردم تغییر توی کد بالا ندیدم.

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۰

    king-d گفت:
    ممنون ولی باز هم همون مشکل هست و ادامه بالا نمیاد ! البته من چک کردم تغییر توی کد بالا ندیدم.

    آخه من یه بار کد رو ویرایش کردم فکر کردم شما از قبلیه استفاده کردین. به هر حال من همین به ذهنم میاد. امیدوارم دوستان مثل آقا مصطفی و پارسا جان هم کمک کنن.

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۶

    من هرچی میخونم اصلا متوجه نمیشم از لینک هایی که پارسا قرار داد !

    کسی میتونه همون کد بالارو برام اوکی کنه؟

  • سوشیانت زوارزاده

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۸۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۴:۴۷

    این جا را بخوانید اگر کمک نکرد باز بپرسید تا بگم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد
  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱

    ممنونم ولی نشد ،موقع ادیت فانکشن ارور داد !

    ممنون میشم همون کد بالارو ادیت کنید.

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۰

    دوستان عزیز ! مدیران گرامی ! کسی نمیتونه کمکی کنه؟

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵

    دوستان !!!!!!!!

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۲

    هنوز هم به صورت حل نشده است تاپک چرا کسی کمک نمیکنه؟

  • برف سوخته

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۹

    آقا دقیقا من هم همین سوال رو دارم کسی میتونه حلش کنه؟
    اصلا دقیقا واسه همین الان اومدم تو فروم که همچین تاپیکی بزنم

  • برف سوخته

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۲

    با تشکر از جناب پارسا بخاطر مطالب قدیمیشون!!!!
    با پیگیری لینک های آقای پارسا و خواندن کدهایی که خودشون در یک تاپیک نوشته بودن به نحوه حل این معما پی بردم و برای خودم امتحان کردم و دیدم که جواب میده.
    دستور کلی این شکلی هستش :

    <?php if ($ variablename !="") : ?>
    Your Notes,Paragraphs,Codes,Rules,...
    <?php endif; ?>

    که بجای variablename نام متغیرتون رو باید بذارید.
    مثلا اگه اسمه متغیر pass هستش کدمون میشه
    <?php if ($pass!="") : ?>
    که معنیش اینه که اگه متغیر pass مخالف صفر بود (خالی نبود) حالا بیا دستورات رو اجرا کن و دستورات در خط دوم قرار میگیرند و شامل عکس و لینک و توضیح و نام و پاراگراف و ... میشن.
    و در خط سوم شرط را میبندیم و پایان رو اعلام میکنیم.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها