انجمن


کدهایی که در دیتالایفه در وردپرس هم هست ؟  (۷ نوشته)

  • saeid1346

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۳

    سلام دوستان این کد ها رو بینید :

    [aviable=main] [/aviable]

    این کد هر چیزی که بینش باشه رو فقط در صفحه اصلی نشون میده ( کد ها رو )

    [not-aviable=main] [/not-aviable]

    این کد هر چیزی رو که بیینش باشه در صفحه اصلی نشون نمیده ( کد ها رو )

    حالا میخوام ببینم چنین کد ها یا توابعی در ورد پرس هم هست ؟
    و توابع
    نظر سنجی
    پر بیننده ترین مطالب سایت
    چیه ؟

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۰

    saeid1346 گفت:
    سلام دوستان این کد ها رو بینید :

    [aviable=main] [/aviable]

    این کد هر چیزی که بینش باشه رو فقط در صفحه اصلی نشون میده ( کد ها رو )

    [not-aviable=main] [/not-aviable]

    این کد هر چیزی رو که بیینش باشه در صفحه اصلی نشون نمیده ( کد ها رو )

    حالا میخوام ببینم چنین کد ها یا توابعی در ورد پرس هم هست ؟
    و توابع
    نظر سنجی
    پر بیننده ترین مطالب سایت
    چیه ؟

    سلام.این امکانات (نظر سنجی و پر بیننده ترین مطالب و نمایش در صفحه اصلی و ...) در وردپرس به صورت افزونه موجود است.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۸

    در وردپرس تابع داريم

    if(is_home()){
    my code
    }

    نمونه بيشتر

    افزونه:
    wp_postview
    wp_postrating

  • saeid1346

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۹

    خب اگر بخوام تو صفحه اصلی نشون نده باید چی بنویسم ؟

  • saeid1346

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۸

    دوستان یه نگاه به این سایت بندازید :
    http://www.p30javan.com
    هر تابعی به نظرتون میرسه که میخواد بهم بدید ممنون میشم من میخوام سایتمو از دیتالایف بیارم تو ورد پرس کار خیلی سختیه ولی میخوام انجامش بدم ممنون میشم کمک کنید

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۹

    saeid1346 گفت:
    خب اگر بخوام تو صفحه اصلی نشون نده باید چی بنویسم ؟

    if(!(is_home())){
    my code
    }
  • saeedenferadi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۵

    سلام

    خوب من الان برای اینکه با هر سایتی تبادل لینک میکنم فقط تو صفحه اول نشون بده چکار باید بکنم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.