fazli
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۳
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۲۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۷
با سلام .
دوستان یه پوسته اختصاصی طراحی کردیم که خب چون قبلا با وردپرس زیاد آشنا نبودیم یه سری مشکلات خیلی کوچیک داره از جمله :
توی شاخه ها که کلیک میکنی متن رو کامل نشون نمیده ؛ دکمه ادامه مطلب فیکس نمیشه و ....
یکی از عزیزان آشنا به قالب لطف کنند و شمارشون رو اینجا بزارند تا من باهاشون تماس بگیرم اطلاعات لاگین رو بدم یه بررسی بکنند . در قبال هزینش هم به مدت یک ماه بنرشون رو در بخش دانلود سایت ..... با رنک بالای الکسا نمایش می دم .
طراحان نوین
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۵
#
۲۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۰
fazli گفت:
با سلام .
دوستان یه پوسته اختصاصی طراحی کردیم که خب چون قبلا با وردپرس زیاد آشنا نبودیم یه سری مشکلات خیلی کوچیک داره از جمله :
توی شاخه ها که کلیک میکنی متن رو کامل نشون نمیده ؛ دکمه ادامه مطلب فیکس نمیشه و ....
یکی از عزیزان آشنا به قالب لطف کنند و شمارشون رو اینجا بزارند تا من باهاشون تماس بگیرم اطلاعات لاگین رو بدم یه بررسی بکنند . در قبال هزینش هم به مدت یک ماه بنرشون رو در بخش دانلود سایت ..... با رنک بالای الکسا نمایش می دم .
سلام. اولا هرگونه فعالیت تجاری در این انجمن ممنوع است. دوما مشکلاتی که می گین کوچیکه خوب همینجا بگید دوستان کمک می کنند.
fazli
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۳
#
۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۱
دوست عزیز این فعالیت تجاری محسوب نمیشه . میگم تم چندتا مشکل داره یکی بیاد حلش کنه کجاش تجازی محسوب میشه ؟
Morteza
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۳۴۰۲
#
۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۴
بهتره شما ایمیل بدید دوستانی که تمایل دارن با شما تماس بگیرن.
AndroidFa.IR
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۵
#
۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۵
دوستان یه مجموعه آموزشی طراحی قالب وردپرس اومده. گفتم بهتره همه رو جریان بذارم. من گرفتم عالی بود.آموزشش هم فارسی هستش.
از این سایت میتونین تهیه بکنین: http://www.wpbaz.ir/