Hossein Esmaeili
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۴۰
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۱
در ته برگ سایت من نوشته های زیر دیده می شوند :
Link1 | Link2 | Link3
Copyright © 2011. All Rights Reserved
بنده به فایلی تحت عنوان defaults.php پوسته خود در پنل مدیرت مراجعه کردم ، و در بین کد های این فایل ، نوشته هایی که در ته برگ خود مشاهده می کنم موجود هستند :
<p>Link1 | Link2 | Link3</p><p>Copyright © [year]. All Rights Reserved.</p>
EOL
);
بنده این گزینه ها را ویرایش می کنم مثلا به جای Link1 نام لاتین سایت خود را وارد می کنم و گزینه ی بروز رسانی پرونده را انتخاب می کنم ! اما زمانی که به سایت مراجعه می کنم متوجه می شم هیچ گونه تغییری در این موارد رخ نداده است یعنی به جای Link1 یا Copyright © 2011. All Rights Reserved و... که بنده آن ها را به چیزهای دیگری تغییر داده ام چیز دیگری نوشته نمی شود و باز هم Copyright © 2011. All Rights Reserved و... پابرجا هستند و این ویرایش اعمال نمی شود !
خواهش می کنم اگر کسی از این موضوع اطلاعی دارد واقعا ممنون می شم بنده را راهنمایی کند !
Saeed Fard
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۹۸۲
#
۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۳
دوست عزيز اولا لطفا عنوان مناسب و مرتبط براي تاپيك هاتون انتخاب كنيد ..
ثانيا شما همين سوال رو طور ديگه در اينجا مطرح كرديد و در حال بررسي هستش ..
http://forum.wp-persian.com/topic/15075
لطفا قوانين انجمن رو رعايت كنيد ..
موفق باشيد ../.
AndroidFa.IR
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۵
#
۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۰
دوست عزیز به نظرم مشکل شما با مرورگر اینترنتون هست.
من هم همین مشکل رو داشتم.مشکل از فایلهای ذخیره شده کش مرورگره.یعنی مرورگر برای اینکه رو همون سایت سریعتر بالا بیاد.یه سری فایل رو ذخیره میکنه.
بعد از ویرایش میتونین دکمه های Ctrl+F5 رو رو صفحه اصلی بزنین. بعد ببینین عوش شده یا نه.
اگه نشده بود.با یه مرورگر دیگه ببینین.
Hossein Esmaeili
آفلاین
عضو
#
۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۶
AndroidFa.IR گفت:
دوست عزیز به نظرم مشکل شما با مرورگر اینترنتون هست.
من هم همین مشکل رو داشتم.مشکل از فایلهای ذخیره شده کش مرورگره.یعنی مرورگر برای اینکه رو همون سایت سریعتر بالا بیاد.یه سری فایل رو ذخیره میکنه.
بعد از ویرایش میتونین دکمه های Ctrl+F5 رو رو صفحه اصلی بزنین. بعد ببینین عوش شده یا نه.
اگه نشده بود.با یه مرورگر دیگه ببینین.
سلام راه هایی که فرمودین رو امتحان کردم یعنی فایل رو ویرایش کردم ، از Ctrl+F5 هم برای مشاهده استفاده کردم ، حتی با مرورگر دیگری تست کردم اما باز هم تغییری به وجود نیامد ، خواهش می کنم اگر اطلاعات دیگری دارید بنده رو راهنمایی کنید ! ممکن است نوشته های ته برگ را باید از جای دیگری ویرایش کرد ؟ چون من هر کار می کنم این ویرایش اعمال نمی شود در حالی که در بین آن کدها دقیقا نوشته های ته برگ سایت خود را می بینم !
Parsa
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۹۲۱
#
۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۹
واژه All Rights Reserved را در كل فايلها جستجو كنيد. و جايگزين
در صورتي كه پوسته فايل .po دارد با استفاده از برنامه poedit ويرايش كنيد
Hossein Esmaeili
آفلاین
عضو
#
۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۶
سلام جمله ی All Rights Reserved فقط در فایل defaults.php وجود داشت جز اون در فایل دیگری نبود ! در بین فایل های پوسته بنده فایل po. را مشاهده نکردم !
Hossein Esmaeili
آفلاین
عضو
#
۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵
بنده نرم افزار poedit را در سیستم خود نصب دارم ، ولی نمی دانم چه طور باید با آن کار کرد ، اگر سرنخی از استفاده با آن به من بدهید واقعا ممنون می شوم !