انجمن


استفاده از پوسته‌های متفاوت برای صفحات  (۲۲ نوشته)

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۴

    سلام دوستان اگه لطف کنید و توضیح دهید که چطور می‌شه یه صفحه از پوسته اصلی سایت استفاده نکنه و پوسته مخصوص خودش رو داشته باشه یا اصلا پوسته نداشته باشه ممنون می‌شم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی
  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۱

    تو قسمت ویرایش یا نوشتن برگه یه قسمتی داره به نام پوسته برگه که می تونید پوسته اون برگه رو انتخاب کنید.
    به همین راحتی ;-)

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۲

    البته باید این پوسته رو در پوشه شوسته فعلی قرار بدید ;-)

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۶

    ببخشید، تصحیح می کنم:

    roodsar گفت:
    البته باید این پوسته رو در پوشه شوسته فعلی قرار بدید ;-)

    البته باید این پوسته رو در پوشه پوسته فعلی قرار بدید

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۳

    چنین گزینه‌ای رو پیدا نکردم. یعنی ابتدا باید پوسته دوم رو داخل پوسته اصلی کپی کنم بعد این گزینه تماشا داده می‌شه؟ اگر این طور هست برای صفحاتی که می‌خوام اصلن پوسته نداشته باشن مثل صفحات آلبوم و از این دست چه کار باید بکنم مرسی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی
  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۱

    کسی نمی‌تونه در این زمینه که طرح شد زود کمکم کنه؟
    خدا خیرتان دهاد

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۶

    نه یک صفحه مثل gallery.php در پوشه پوسته فعال با هر طرحی که دوست داری می سازی بعد در همون قسمت که گفتم انتخاب می کنی

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۳

    همون طور که عرض کردم خدمتتون هم‌چو گزینه‌ای در صفحه ویرایش/نوشتن صفحه وجود نداره :?

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۷

    باید به اوله اون فایلی که اضافه می‌کنیم (مثلن gallery.php) این خط رو اضافه کنیم:

    <?php
    /*
    Template Name: Gallery-temp
    */
    ?>

    این‌طوری اون قسمت انتخاب پوسته‌ی برگه هم ظاهر می‌شه احتمالن! به‌جای اون Gallery-temp هم می‌تونین اسم دل‌خواه خودتون رو بذارین٬ این اسم اصلن ربطی به نام برگه و... نداره و می‌تونه کللن یه چیزه دیگه باشه.

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۶

    گناه کار عزیز تشکر می‌کنم. مشکل تا حدودی رفع شد. اما بدون استفاده از برچسب <?php get_header(); ?> صفحه لود نمی‌شود. هنگاهی که از این برچسب استفاده می‌کنم نیز بدون حضور ستون کناری و پانوشت قالب اصلي را به نمايش مي‌گذارد. در اين شرايط چه بايد كرد تا از <?php get_header(); ?> بي نياز شويم؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۴

    یعنی چی صفحه لود نمی‌شه؟ یعنی کاملن سفید میاد؟ یا قاطی می‌شه همه‌چیز؟!

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۸

    کاملا سفید میاد

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۷ - ۰۲:۲۰

    محتوای اون فایلی که به پوشه‌ی پوسته‌تون اضافه می‌کنین چی هست؟ به‌جز اون چند خطی که من بالاتر عرض کردم٬ چه چیزایی به اون فایل اضافه می‌کنین؟

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۲

    جناب گناهکار عزیز، این کدی است که در این صفحه درج کردم.

    <?php
    /*
    Template Name: Photo.php
    */
    ?>
    <div id="content">
    
    	<!--loop-->
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    	<!--post title-->
    	<h1 class="btmspace" id="post-<?php the_ID(); ?>"><?php the_title(); ?></h1>
    	<!--post with more link -->
    <?php the_content('<p class="serif">ادامه صفحه &raquo;</p>'); ?>
    
    	<!--if you paginate pages-->
    	<?php link_pages('<p><strong>صفحه&zwnj;ها</strong> ', '</p>', 'number'); ?>
    
    	<!--end of post and end of loop-->
    	<?php endwhile; endif; ?>
    
    </div>

    در حقیقت این کد همان کد برگه است که از آن سربرگ، ستون کناری و پانوشت حذف شده تا گالری در فضای خالی نمایش داده بشه. اما وقتی از این پوسته برای صفحه استفاده می‌کنم، هیچ چیزی تماشا داده نمی‌شه. :-?

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۸

    اینو آزمایش کنین ببینین اصلن چیزی نمایش داده می‌شه یا نه:

    <?php
    /*
    Template Name: TESTING
    */
    ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    		<?php the_content(); ?>
    
    	<?php endwhile; else: ?>
    
    	404 error
    
    <?php endif; ?>

    واسه برگه‌تون حتمن محتوا قرار بدین!

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۸

    آنچه نمایش داده می‌شه این هست:

    This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open it in your browser or get Macromedia Flash here.
    This is a WPSimpleViewerGallery

    علت نمایش این عبارت رو نمی‌دونم اما ربطی به فلش پلیر نداره چون بدون استفاده از یک برگه اختصاصی همه چیز درسته و گالری به شکلی صحیح تماشا داده می‌شه البته به شکل یک مطلب و داخل قالب.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۸

    از کدوم گالری استفاده می‌کنین؟

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ تیر ۱۳۸۷ - ۰۳:۱۹

    سیمپل ویوور یا SimpleViewer

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۹

    والا من با SimpleViewer کار نکردم تا حالا٬ چرا از NextGen یا امثالهم استفاده نمی‌کنین؟

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۷ - ۰۲:۰۸

    سلام مجدد
    در قسمت پوسته ی برگه تنها دو گزینه ی Links و Archive وجود دارند
    الان من در بین پوسته هایم 2 تا پوسته دارم
    می خواهم پوسته ی فلان ، مثلا کوبریک را برای برگه ی تماس با ما انتخاب کنم
    این در حالی است که می خواهم پوسته ی وبلاگم پوسته ی متفاوتی مثلا فرشی باشد
    امکانش هست در این مورد توضیحی بدهید؟
    تشکر

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۱

    هر بار هم که پوسته را تغییر می دهم هنوز در گزینه ها پوسته ی برگه به غیر از Links و Archive چیز دیگری وجود ندارد

  • parseha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۶

    آزاد عزیز سلام
    همونطور که گناهکار گفت باید یک پرونده(فایل) با پسوند PHP بسازید. نام فایل مهم نیست. اون فایل رو به شکلی که دلتون می‌خواد طراحی کنید، با استفاده از کدهای PHP و دستورات وردپرس باید این‌کار انجام بشه. سپس دستورات

    <?php
    /*
    Template Name: Your Page's Them Name
    */
    ?>

    را به اول پرونده اضافه می‌کنید.
    بعد از اون فایل طراحی شده رو به پوشه(فولدر) پوسته فعلی‌تون منتقل می‌کنید. توجه داشته باشید که پوسته فعلی شما داخل فولدر Wordpress\wp-content\themes\Your Themeقرار داره. پس از این‌که پرونده تازه‌تون رو به پوشه پوسته‌تون اضافه کردید، به صفحه نوشتن/ویرایش برگه‌تون می‌رین و از اون‌جا قالب جدید را انتخاب می‌کنین.

درباره‌ی این موضوع