انجمن


لاتین بودن بخشی از سایت  (۸ نوشته)

  • Hossein Esmaeili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۷

    با سلام و خسته نباشید !
    هر پستی که بنده به سایت اضافه می کنم گزینه های زیر را هم مشاهده می کنم :

    Published 2011/08/06 | By admin | Edit
    Posted in دسته‌بندی نشده | Leave a comment

    بنده از وردپرس فارسی استفاده می کنم و جز این ها تمام نوشته ها فارسی هستند آیا می توان این موارد را هم فارسی کرد ؟

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۵

    با سلام
    آره دوست عزیز میشه فارسی کرد.
    به ویرایشگر قالب و بخش single.php مراجعه کن و مثلا اونا رو تغییر بده به:

    Published 2011/08/06 | By admin
    به
    انتشار 06/08/2011 توسط admin
    دقت کن که فقط متن هارو عوض کن نه کدها.
    بازم سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید@

  • Hossein Esmaeili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۲

    سلام ، داداش در این فایل کدهای زیر بودن موردی که شما فرمودین موجود نیست : خواهش می کنم اگر راه دیگری به زهنتان می رسد راهنمایی کنید !

    <?php get_header(); ?>
    <div class="art-content-layout">
    <div class="art-content-layout-row">
    <div class="art-layout-cell art-sidebar1">
    <?php get_sidebar('default'); ?>
    <div class="cleared"></div>
    </div>
    <div class="art-layout-cell art-content">
    <?php
    get_sidebar('top');
    global $post;
    if (have_posts()){
    if (art_get_option('art_single_pagination')) {
    // previous_post_link | next_post_link
    art_pagination(array('next_link' => art_get_previous_post_link('« %link'),'prev_link' => art_get_next_post_link('%link »')));
    }
    while (have_posts())
    {
    the_post();
    art_post_wrapper(
    array(
    'id' => art_get_post_id(),
    'class' => art_get_post_class(),
    //'thumbnail' => art_get_post_thumbnail(),
    'title' => art_get_meta_option($post->ID, 'art_show_post_title') ? get_the_title() : '',
    'before' => art_get_metadata_icons('date,author,edit', 'header'),
    'content' => art_get_content(), // 'content' => 'My post content',
    'after' => art_get_metadata_icons('category,tag', 'footer')
    )
    );
    comments_template();
    }

    } else {
    art_post_wrapper(
    array(
    'title' => __('Not Found', THEME_NS),
    'content' => '<p class="center">'
    .__( 'Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help.', THEME_NS)
    . '</p>' . "\r\n" . art_get_search()
    )
    );
    }
    get_sidebar('bottom');
    ?>
    <div class="cleared"></div>
    </div>
    <div class="art-layout-cell art-sidebar2">
    <?php get_sidebar('secondary'); ?>
    <div class="cleared"></div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class="cleared"></div>
    <?php get_footer();

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۶

    داداش اسماعیل ; در بین کدهای این 2 تا بخش هم بگرد صدرصد هست.

    index.php & page.php
    امکان نداره نباشه.

  • Hossein Esmaeili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۰

    سلام ، داداش به جان خودم نیست ! (ببخشید من اسماعیلی هستم ، شما فرمودین اسماعیل)
    بنده از ابزار Find نرم افزار Firefox استفاده می کنم و امکان نداره باشه ولی پیدا نکنه !

    هر سه فایل page.php ، index.php ، single.php رو گشتم ، من Published رو جست و جو می کنم ولی نتیجه ای به دست نیامد !

  • BrainDusk

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۶:۳۷

    پوسته ای كه استفاده ميكنيد فايل زبان داره ؟ مدل پوسته رو ميتونی جايی آپلود كنی تا راهنمايت كنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Hossein Esmaeili
  • سوشیانت زوارزاده

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۸۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۲

    دوست خوبم ببین اگر درون پوسته پرونده هایی داری که فرمت اونها .mo و .po هست نیاز نیست جاهای دیگه رو ویرایش کنی تنها باید پرونده ی .po رو با نرم افزار poedit باز کنی و خط رو پیدا کنی و سپس ویرایش کنی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Hossein Esmaeili
  • Hossein Esmaeili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۸

    zavarzadeh گفت:
    دوست خوبم ببین اگر درون پوسته پرونده هایی داری که فرمت اونها .mo و .po هست نیاز نیست جاهای دیگه رو ویرایش کنی تنها باید پرونده ی .po رو با نرم افزار poedit باز کنی و خط رو پیدا کنی و سپس ویرایش کنی.

    سلام ، من دقیقا همین کار رو کردم و نتیجه هم گرفتم ممنون از شما دوست عزیز !

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.