با سلام
من برنامه po edit رو نصب كردم
العان وقتي مي خوام قالب يا افزونه اي رو فارسي كنم كار نمي كنه منظورم از كار نكردن اينه :
- برنامهی poEdit را اجرا کنید
۲- به منوی File رفته و گزینهی …New catalog را انتخاب کنید.
۳- در پنجره باز شده یک نام برای پروژه انتخاب کنید (زیاد مهم نیست!)
۴- به قسمت paths بروید و مسیر پوشهای که فایلهای قالب/افزونه در آنجا قرار دارند را در قسمت base path وارد کنید٬ سپس دکمهی New item رو بزنید (آیکونی دوم از سمت چپ٬ شبیه یک مربع با ستارهای در گوشهی بالا) و در کادر ایجاد شده دوباره مسیر پوشهی فایلها را که در base path وارد کرده بودید را وارد کنید.
۵- به قسمت keywords بروید و دکمهی New item رو بزنید و در کادر ایجاد شده٬ __ (۲تا زیرخط) را وارد کنید٬ سپس دوباره گزینهی New item را کلیک کنید و در کادر ایجاد شده e_ را وارد کنید.
۶- حال دکمهی OK را بزنید و یک نام برای فایل po. خود انتخاب کنید٬ اگر برای قالب میخواهید فایل ترجمه بسازید باید فایل po را fa_IR نامگذاری کنید و برای افزونه shakhes-fa_IR
۷- پس از انتخاب نام مناسب٬ برنامه رشتههای متنی قابل ترجمهشدن را پیدا کرده و نمایش میدهد٬ پس از اینکه تمامی رشتهها را ترجمه کردید٬ پرونده را ذخیره کنید٬ در این هنگام برنامه یک فایل mo. هم برای شما در کنار فایل po. قبلی میسازد
من تا اينجا رو انجام ميدم ولي در اين موقع هيچ موردي براي فارسي كردن نمياد يعني متني به زبا انگليسي موجود نيست كه من فارسيش كنم
دليل چيه ؟