انجمن


اضافه کردن توابع و ایجاد فاصله !  (۷ نوشته)

  • regnom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۵

    با سلام
    من وقتی تابع <?php get_header(); ?> و یا <?php include (TEMPLATEPATH . '/slider.php'); ?> رو با تم اضافه میکنم یه فاصله حدودا 20-30 margin به بالای اون کادر اضافه میشه !
    دوستان میدونید مشکل از چیه؟
    سپاس

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۵

    خب شما باید نمونه رو درج کنید. مشکل از مقادیر پیش فرضی هست حاشیه های یک بلوک ایجاد میکنه و با CSS به راحتی اصلاح میشن و لزوما ربطی به هسته و کار وردپرس نداره.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    regnom
  • regnom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۶

    یک div کلی دارم به اسم container که تمام صفحه رو در بر میگیره . این هم کدهاش

    #container {
    	overflow: hidden;
    	margin-left: auto;
    	margin-right: auto;
    	width: 960px;
    }
    #header{
    	width: 960px;background: brown;margin: 0;
    }
    <div id="container">
    <?php get_header(); ?>
      <div id="header">
        <h1><a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/header.jpg" alt="" title="header" /></a></h1>

    header.php

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
    <title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
     elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
     elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
     else { wp_title('',true); } ?></title>
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php printf(__('%s RSS Feed', 'kubrick'), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="<?php printf(__('%s Atom Feed', 'kubrick'), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="all" />
    <link rel="stylesheet" href="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/dropdown.css" type="text/css" media="screen"/>
    <link rel="stylesheet" href="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/nivo-slider.css" type="text/css" media="screen"/>
    <link rel="stylesheet" href="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/pagenavi-css.css" type="text/css" media="screen"/>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.dropdown.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.nivo.slider.pack.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        $(window).load(function() {
            $('#slider').nivoSlider();
        });
    </script>
    <?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>
    <?php wp_head(); ?>
    </head>
    <body>
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲

    http://forum.wp-persian.com/topic/15136#post-84658
    http://forum.wp-persian.com/topic/6864

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    regnom
  • regnom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۸

    پارسا جان ممنون.
    اما این کار هم نتیجه نداد ! راه دیگه ای وجود داره؟

  • regnom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۴

    مشکل حل شد! کافیه به #header خصوصیت float:left بدین !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۴

    regnom گفت:
    مشکل حل شد! کافیه به #header خصوصیت float:left بدین !

    در همه headerها چنين مشكلي نيست و راه حل همه جا يكسان نيست

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها