انجمن


حل مشکل نمایش علامت سوال در قالب وردپرس  (۶ نوشته)

  • mehdia11

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵

    با توجه به راهنمایی های دوستان در تایپیک های دیگر باز هم مشکل نمایش فونت فارسی در قالب سایت من حل نشد حتی با تعویض قالب و انجام تغییرات ENCODING با نود بت ++ هم مشکل حل نشد .
    راه حل این مشکل چیست؟

    آذر نیوز آنلاین

  • hassan118

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۹

    من هم همین مشکل را دارم ولی نمی دونم چرا فقط در قسمت منو و فقط برای لید home

    عکس زیر را ببنید لطفا!!!
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/c3vxsa12hy0zxod3d9t1.jpg

  • mehdia11

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۴

    از مسوولین انجمن درخواست داریم راهنمایی نمایند

  • saro00774

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۷

    `<li id="home"><a href="http://www.azarnewsonline.com" title="Home">???? ???</a></li>

    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=1" title="">????? ??? ???</a></li>
    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=10" title="">???? ? ?????</a></li>

    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=3" title="">?????</a></li>

    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=175" title="">??????</a></li>

    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=1162" title="">??? ?????</a></li>
    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=1167" title="">?????</a></li>

    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=1237" title="">??????</a></li>

    <li><a href="http://www.azarnewsonline.com/?cat=948" title="">?????? ??? ?????</a></li>
    مشکل احتمال می ره از کد باشه
    کد این رو عوض کنید ببنید درست نمی شه

  • mehdia11

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۲

    مشکل هنوز حل نشده است

  • BrainDusk

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۳:۱۶

    من سايتتون رو چك كردم هيچی رو علامت سوال نشون نميده ! شما مطمئن هستيد كه مرورگرتون روی UTF-8 تنظيم شده ؟ Ctrl+F5 هم گرفتيد چطور ؟ دسترسی به htaccess داری ؟
    اين شكليه

    من هم همین مشکل را دارم ولی نمی دونم چرا فقط در قسمت منو و فقط برای لید home>

    شما فايل تون رو به صورت UTF-8 ذخيره كنيد يا از ويرايشگر هايی مثل Ultra Edit استفاده كنيد. اگه هم جواب نميده اين كد رو در قسمت header.php قالب بذاريد انشالله كه حل ميشه.
    "بعد از تگ <head> اين رو قرار بديد"
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hassan118

درباره‌ی این موضوع