انجمن


نحوه لینک دادن به دسته ها  (۱۵ نوشته)

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۰

    با سلام
    من تازه کار هستم و شاید سوالم برای شما بچه گونه باشه به هر حال عذرخواهی می کنم.
    می خواستم بپرسم وقتی از سربرگ نوشته ها دسته ها رو انتخاب می کنیم و بعد یک دسته مثلا با نام اسلاید میسازیم چه جوری باید بهش لینک بدیم؟
    یعنی چه جوری بگیم که وقتی ما در یک نوشته کنار دسته اسلاید رو تیک میزنیم این نوشته کجا ی وب سایت نمایش داده بشه (مثلا در برگه تماس با ما یا در همان صفحه اصلی)
    حالا یه مشکل دیگه ایم هست اونم اینه که من از قالب game carft استفاده می کنم و همون طور که میدونید در صفحه اصلی این قالب جایی برای گذاشتن اسلایدشو هست.خوب من از تنظیمات game carft گفتم که این اسلاید شو به یک دسته که قبلا ساخته بودم با نام اسلاید وصل باشه.
    یعنی مزالب مربوط به اسلاید در اسلایدشو نشان داده بشه.
    حالا مشکل اینه که من وقتی یک مطلبی را می نویسم و تیک کنار دسته اسلاید رو میزنم که این عکس شاخصی که برای مطلبم انتخاب کردم در اسلاید شو نشان داده بشه اون وقت این عکسه شاخصه به جز این که تو اسلاید شو نشون داده میشه توی اخرین مطالب (نوشته های وب سایت) هم نشون داده میشه.
    چی کار کنم که وقتی تیک دسته اسلاید رو میزنم نوشتم فقط در اسلاید شو نشون داده بشه؟
    اینم ادرس وب سایتم ببینید چه جوریه میخوام کاری کنم که اون مطلبی که گذاشتم تو اسلاید شو دیگه این پایین تو اخرین مطالب نباشه.
    http://www.iranpartition.ir

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۴

    مطالب به صورت پيشفرض در صفحه اصلي نمايش داده ميشوند

    البته شكل كاري افزونه ها فرق داره. بعضي افزونه ها لينك و آدرس تصوير رو ميگريند و نمايش ميدن
    بعضي ها تصوير شاخص پست را

    براي قرار دادن اسلايد هم نياز به ساخت دسته ي خاصي نيست
    شما هنگامي كه مطلبي را منتشر ميكنيد و تصوير شاخص را تنظيم ميكنيد. تصوير در اسلايدر نمايش داده ميشود و به مطلب لينك ميشود

    براي نمايش چند دسته هم ميتوانيد id دسته ها را با كاما , جدا كنيد

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۳:۴۲

    یعنی نمیشه کاری کرد که وقتی کنار یک دسته رو تیک میزنیم نوشتمون بره به یه جای دلخواه؟
    ولی من دیدم یکی این کارو کرده بود.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۴:۳۶

    بله ميشه. با تابع wp_query ميتوانيد آخرين مطالب يك دسته را نمايش دهيد

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۵:۲۷

    میشه بیشتر توضیح بدید دقیقا باید چیکار کنم؟
    ببخشید!

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۵:۴۲

    <?php query_posts('cat=10&showposts=9&offset=1'); ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <!--some code here-->
    <?php endwhile; ?>
    من این کوئری رو پیدا کردم ولی نمیدونم باید کجا بزارمش میشه کمک کنید؟
    کلا این کوئری چی هست؟ میشه کاری کرد در قسمت اسلاید شو عکس گذاشت و تو اخرین ارسال ها نیاد؟
    iranpartition.ir
    یه نگاه بندازید میخوام کاری کنم که اون عکس و نوشته ای که تو اسلاید شو هست از اخرین ارسال ها پاک بشه.

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۸

    یکی جواب بده دیگه موضوع حیاتی!

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۶

    نه خیر مثل اینکه جمعه ها تعطیله!
    بابا جون مادرتون یکی جواب بده دیگه.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۹

    براي كوئري دسته
    http://forum.wp-persian.com/topic/11340#post-66020
    http://forum.wp-persian.com/topic/3853#post-36363
    http://forum.wp-persian.com/topic/9479#post-56586
    http://forum.wp-persian.com/topic/2937
    http://forum.wp-persian.com/topic/3550

    نمايش ندادن يك دسته در صفحه
    http://forum.wp-persian.com/topic/13238

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۴

    دستتون درد نکنه ولی جواب منو ندادید این کوئری ها رو باید کجا بزارم؟
    توروخدا یه توضیح درباره این کوئری بدید ببینم باید چیکار کنم؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۳

    توضيح در لينك بالا هست
    هر جايي كه ميخواين عناوين آخرين دسته نمايش داده بشه
    صفحه اصلي » index.php
    دسته ها » category.php
    پستها » single.php
    برگه ها » page.php

    سايد بار » sidebar.php , right sidebar , left sidebar

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۹

    دستتون درد نکنه
    ممنونم که پاسخ دادید
    ولی من از اول گفتم که تازه کارم تو این پست هایی که گذاشتید من رفتم ولی همه قلمبه سلمبه حرف زدن من نفهمیدم چی میگفتن!
    اگه میشه یه راهنماییه مبتدیانه درباره این کوئری و نحوه گذاشتنش و تغییراتی که میشه توش داد به من بدید
    ممنون میشم

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۲

    اين يك كوئري سادست براي گرفتن آخرين مطالب يك دسته:

    <ul>
        <?php $myquery= new WP_Query( "cat=2&showposts=6" );
            while ($myquery->have_posts()): $myquery->the_post(); ?>
                <li>
                    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
                </li>
            <?php endwhile;
        wp_reset_postdata(); ?>
    </ul>

    در خط دوم ما يك كوئري از كلاس WP_Query مشتق ميكنيم. ميگيريم
    آرگومانهاي كوئري زياد هستند. اما دو مشخصه اصلي دارند
    دسته مورد نظر: cat
    كه بايد ID دسته مورد نظر را نوشت. در صفحه دسته ها معلوم هست
    تعداد نمايش پست: showposts

    خط سوم هم وضعيت داشتن پست در كوئري را بررسي ميكند و حلقه
    خط 5 چاپ لينك پست و عنوان مطلب
    خط 7 پايان حلقه
    خط 8 متغييرهاي به كار رفته در كوئري را ريست ميكند تا در كوئري بعدي استفاده نشوند

  • masoudiv

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۸

    دستتون درد نکنه.
    من هنوز مشکلم حل نشده
    ببینید بزار ساده بگم
    الان این سات منه برید ببینیدش: ایرانال.کام (دامینم فارسیه)
    الان میخوام عکس و مطلبی که در اسلایدشو هست از اخرین ارسال ها برداشته بشه همین!

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۲

    masoudiv گفت:
    دستتون درد نکنه.
    من هنوز مشکلم حل نشده
    ببینید بزار ساده بگم
    الان این سات منه برید ببینیدش: ایرانال.کام (دامینم فارسیه)
    الان میخوام عکس و مطلبی که در اسلایدشو هست از اخرین ارسال ها برداشته بشه همین!

    http://forum.wp-persian.com/topic/13238

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.