با سلام
من تازه کار هستم و شاید سوالم برای شما بچه گونه باشه به هر حال عذرخواهی می کنم.
می خواستم بپرسم وقتی از سربرگ نوشته ها دسته ها رو انتخاب می کنیم و بعد یک دسته مثلا با نام اسلاید میسازیم چه جوری باید بهش لینک بدیم؟
یعنی چه جوری بگیم که وقتی ما در یک نوشته کنار دسته اسلاید رو تیک میزنیم این نوشته کجا ی وب سایت نمایش داده بشه (مثلا در برگه تماس با ما یا در همان صفحه اصلی)
حالا یه مشکل دیگه ایم هست اونم اینه که من از قالب game carft استفاده می کنم و همون طور که میدونید در صفحه اصلی این قالب جایی برای گذاشتن اسلایدشو هست.خوب من از تنظیمات game carft گفتم که این اسلاید شو به یک دسته که قبلا ساخته بودم با نام اسلاید وصل باشه.
یعنی مزالب مربوط به اسلاید در اسلایدشو نشان داده بشه.
حالا مشکل اینه که من وقتی یک مطلبی را می نویسم و تیک کنار دسته اسلاید رو میزنم که این عکس شاخصی که برای مطلبم انتخاب کردم در اسلاید شو نشان داده بشه اون وقت این عکسه شاخصه به جز این که تو اسلاید شو نشون داده میشه توی اخرین مطالب (نوشته های وب سایت) هم نشون داده میشه.
چی کار کنم که وقتی تیک دسته اسلاید رو میزنم نوشتم فقط در اسلاید شو نشون داده بشه؟
اینم ادرس وب سایتم ببینید چه جوریه میخوام کاری کنم که اون مطلبی که گذاشتم تو اسلاید شو دیگه این پایین تو اخرین مطالب نباشه.
http://www.iranpartition.ir