انجمن

افزونه کد امنیتی فارسی  (۶ نوشته)

• itroom

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۳

سلام
    لطفا نگید که جستجو کن چون چنین چیزی وجود نداره متاسفانه فکر میکنم بیشتر کاربران از این جمله متنفر شدن !

نمیدونم کد امنیتی فارسی دیتالایف رو دیدید یا نه اعداد به فارسی هستن که در این صورت فقط اشخاصی که فارسی بلدن میتونن نظر بدن . من از افزونه Akismet استفاده میکنم ولی با این حال تعداد اسپم ها اونقدر بالاست که به سایت فشار وارد میکنه نمیدونم این حرف مدیر سرور درسته یا نه .
    اگر دوستان چنین افزونه ای میشناسن یا میتونن چنین تغییراتی رو ایجاد کنن خواهشا کمک کنن فکر میکنم این افزونه بتونه کمک زیادی به وردپرس فارسی بکنه

ممنون

• Parsa

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۶

كمي php!

تصاوير كپچايي كه توسط فايل فونت ايجاد ميشوند را شما ميتوانيد با تعويض فايل فونت آن، اعداد را فارسي نمايش دهيد
    براي اين كار شما بايد از افزونه اي استفاده كنيد كه حروف را از فايل فونت ميخواند. (فايل فونت را دارا مي باشند)

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    itroom
  • amirsaam

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۰

کپچای مورد نظر شما:
    http://www.wordpress98.com/wordpress/%DA%A9%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

itroom
  • itroom

آفلاین
    عضو
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۵

parselearn گفت:
    كمي php!
    تصاوير كپچايي كه توسط فايل فونت ايجاد ميشوند را شما ميتوانيد با تعويض فايل فونت آن، اعداد را فارسي نمايش دهيد
    براي اين كار شما بايد از افزونه اي استفاده كنيد كه حروف را از فايل فونت ميخواند. (فايل فونت را دارا مي باشند)

آخه میدونید من افزونه های انگلیسی رو امتحان کردم همشون هم از فونت استفاده میکنن و هم اعداد رو به صورت رندم نوشتن که دوباره نویسی این اعداد خیلی مشکله مگه اینکه با نرم افزار خاصی نوشته بشن

• itroom

آفلاین
    عضو
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۱

7i7GRiFFiN گفت:
    کپچای مورد نظر شما:
    http://www.wordpress98.com/wordpress/%DA%A9%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

متاسفانه انگلیسی هست

• Parsa

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۴

itroom گفت:

آخه میدونید من افزونه های انگلیسی رو امتحان کردم همشون هم از فونت استفاده میکنن و هم اعداد رو به صورت رندم نوشتن که دوباره نویسی این اعداد خیلی مشکله مگه اینکه با نرم افزار خاصی نوشته بشن

دوست عزيز
    شما بايد فونت فارسي را جايگزين كنيد. نياز نيست فونت رو ويرايش كنيد

itroom

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.