hossein78
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۵
با سلام خدمت دوستای وردپرسی
یه سوال خیلی فوری دارم . من از قالب دانلود ها استفاده می کنم و یه مشکل دارم اون عکس هایی که مثلا برای آمار است و بالای بلوک آمار نشان داده می شود نمایش نمیده فکر کنم کد های قالب ناقص باشه البته کد عکس ها توی استایل هستش ولی توی قسمت ایندکس فراخوانی نشه لطفا کمکم کنین
طراحان نوین
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۵
#
۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۰
hossein78 گفت:
با سلام خدمت دوستای وردپرسی
یه سوال خیلی فوری دارم . من از قالب دانلود ها استفاده می کنم و یه مشکل دارم اون عکس هایی که مثلا برای آمار است و بالای بلوک آمار نشان داده می شود نمایش نمیده فکر کنم کد های قالب ناقص باشه البته کد عکس ها توی استایل هستش ولی توی قسمت ایندکس فراخوانی نشه لطفا کمکم کنین
سلام. اگه فقط مشکلتون اینه که چندتا عکس نشون داده نمیشه به احتمال زیاد آدرس عکس ها رو در فایل style.css اشتباه وارد کردین. ولی اگه نه اصلا فایل style.css قالبتون فراخوانی نمیشه کد زیر رو در فایل header.php قالبتون قرار دهید:
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" />
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
amirsaam
hossein78
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۳
از پاسخگوییت ممنونم
همه چیز درسته فقط میخوام بدونم با کدوم کد میشه مثلا یه عکسی که توی استایل است رو توی صفحه اصلی قالب فرا خوانی کرد ؟
از پاسخ گوییتون ممنون
طراحان نوین
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۵
#
۱۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۸
hossein78 گفت:
از پاسخگوییت ممنونم
همه چیز درسته فقط میخوام بدونم با کدوم کد میشه مثلا یه عکسی که توی استایل است رو توی صفحه اصلی قالب فرا خوانی کرد ؟
از پاسخ گوییتون ممنون
با یک مثال برای شما توضیح می دم. مثلا در فایل style.css دستورات زیر رو وارد کردین:
#post{
width:100%;
height:133px;
background-image:url('pic/bg-top.png');
}
حالا می خواین در فایل ایندکس نمایش بدین باید کد زیر رو وارد کنید:
<div id="post">
</div>
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
amirsaam