سلام
مشکل این نیست! نمیدونم چیه لامصب!
توی انجمن های خارجی که پرسیدم، خیلی مفصل بهم جواب دادن! ولی درست نفهمیدم چی میگن. فقط نمیدونم چرا پست هایی که اونجا بهم جوب میدن، اول با ایمیل برام ارسال میشه و بعد از یک ساعت تو انجمنشون نمایش داده میشه. خب بگذریم. متنی که بهش پاسخ داده را تقریبا به فارسی ترجمه و اینجا میذارم:
آیا این مشکل با نصب مجدد حل خواهد شد؟ (خیلی با کلاس این را در قالب یک تیتر گفته)
اگر مشکل از هسته فایل وردپرس باشد، آگرید کردن ممکن است مشکل را حل کند. اگر مشکل چیزی مربوط به اطلاعات دیتابیس باشد، حل نخواهد شد. صرفنظر از این که چکار میخواهد بکنید،حتما یک بک آپ تهیه کنید.
من همچنین سعی میکنم به شخصی با مشکلی مشابه در اینجا کمک کنم.
من فقط به چیزهایی فکر میکنم که باید تست کنم: (از این جا به بعد را به من نگفته، به شخصی گفته که مشکل مشاه داشته)
مشکل اینجاست که چیزی تغییر کرده است، و این تغییر موجب فقدان عملکرد صحیح شده است.
فایلی که تغییر کرده است چیست؟
فایلهای وردپرس شما تغییر نکرده اند. من نگاهی به فایل های هسته وردپرس بر روی اکانت شما می اندازم، آن ها را با آخرین باری که تغییر کرده اند مقایسه میکنم، و میبینم که آیا چیز قابل توجه در آن ها وجود دارد یا نه (این که گفت یعنی چی؟ عن این که من باید بهش یوزر پس بدم؟)
آیا چیزی که این مشکل را به وجود آورده است، یک پست بوده است؟
اگر شما از اطلاعاتی که از آن به بعد این مشکل به وجود آمد با خبر هستید، تمامی پست های پس از آن را حذف کنید تا ببینید ایا مشکل حل می شود یا خیر. من سایت را بر روی یک دیتا سرور ذخیره میکنم بنابراین شما چیزی را از دست نخواهید داد.
من میدانم که در فایرفاکس اخطارهای جاوا اسکریپت خیلی واضح نیستند ولی در اینترنت اکسپلورر در یک مثلث زرد شان داده می شوند. آیا شما اینترنت اکسپلورر را امتحان کرده اید؟
آیا شما در دایرکتوری وردپرس خود به دنبال error_log گشته اید؟ گاهی اخطارهای در آنجا به سیستم وارد می شوند. هر فولدر میتواند یک error_log داشته باشد. پس شاید احتاج باشد نگاه به اطراف باندازید تا پدایش کنید.
---------------------------------------------------------
من که آخرش نفهمیدم باید چیکار کنم. با نصب مجدد وردپرس هم که حل نمیشه! :(