انجمن


برداشتن ادامه مطلب  (۱۱ نوشته)

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۱

    سلام

    من از این کد :

    <?php the_content(); ?>
    
    <p style="text-align: right"> <a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">
    <div class="post-more-link">دانلود + ادامه مطلب</div>
    <p></a></p>

    برای ادامه مطلب استفاده میکنم
    ادامه مطلب برای تمامی پست ها میاد
    باید چه کنم که فقط برای پست هایی بیاد که ادامه دارند؟

    توی سایت سرچ کردم مصطفی جان گفت از کد <?php the_content(more ...); ?>
    استفاده کن ولی نشد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مجتبي اسپري پور - mkk
  • مجتبي اسپري پور

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۱۸۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۴

    مصطفی جان درست گفته :
    برای نمونه این رو ببین بعد خودت دستکاریش کنی ردیف میشه‌ :

    <?php
    the_content('ادامه نوشته');
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    king-d - mkk - Mostafa
  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۴
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۱

    کد زیر رو با به جای نوشته‌ی داخل دیویژن قرار بدبد.
    <?php the_content('ادامه مطلب . . .'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    king-d - mkk - Mostafa
  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۹

    از هر دو دوست ممنون

    منظورتون اینطوریه ؟

    <div class="post-more-link"><?php the_content('ادامه مطلب . . .'); ?></div>

    اگه اینه که نشد مشکل داره

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۴
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۲

    اصلا این کد رو پاک کنید و کد بالا را جایگزین کنید در صورت نیاز هم می تونید بهش استایل بدبد.

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۵

    حسین جان جواب نداد

    ممنون میشم همون کدی که بالا قرار دادم رو ادیت کنید تا من متوجه بشم چون همه مدله سعی کردم نشد.

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۴
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۴

    فایل index.php رو آپلود کنبد تا اگه تونستم درستش کنم.

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۱

    ممنون حسین جان

    خدمت شما

    http://www.01.persianuser.org/uploads/PU_13151277651.rar

    http://www.mediafire.com/?gc5gvvot8u4j50l

    2 جا آپ کردم مشکلی نباشه

    ممنون میشم ردیفش کنی

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۴
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۷

    بفرمایید این هم فایل اگه مشکلی داشت بگین تا برطرف کنم.
    http://up6.iranblog.com/files/a6PU-13151277651.rar

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    king-d
  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۷

    مرسی حسین جان ولی وقتی این کد رو میزنم متاسافنه ادامه کلا از بین میره هیچ مطلبی ادامه نداره !

  • king-d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۷

    مشکل از استایل بود ! حل شد. مرسی حسین عزیز

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حسین

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.