سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
من هر چی دنبال نرم افزار طراحی قالب گشتم همه آرتیستر رو معرفی می کنن.اما با توجه به اینکه css اون بهینه نیست سرعت بارگذاری رو پایین می یاره . می خواسم ببینم دوستان انجمن چه نرم افزاری پیشنهاد می کنن ممنون
من هر چی دنبال نرم افزار طراحی قالب گشتم همه آرتیستر رو معرفی می کنن.اما با توجه به اینکه css اون بهینه نیست سرعت بارگذاری رو پایین می یاره . می خواسم ببینم دوستان انجمن چه نرم افزاری پیشنهاد می کنن ممنون
mkk گفت:
بهترین نرم افزاری وجود نداره و نباید دنبال جواب های این چنینی باشید. حتی با Notepad خود ویندوز میشه بهترین پوسته ها رو طراحی کرد. این مهارت سازنده هست که تعیین کننده هست. خب تنها موردی که می مونه برای افزایش سرعت عمل استفاده از ادیتور های PHP و یا CSS هست که دامنه وسیعی از این ادیتور ها بر حسب نیاز از رایگان تا غیر رایگان وجود داره.
ضمن اینکه فریم ورک های خوبی هم برای افزایش بهره بری و سرعت عمل وجود داره برای ساخت پوسته.